8 stvari, ki jih je treba storiti, ko samski na Valentinovo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 stvari, ki jih je treba storiti, ko samski na Valentinovo

8 stvari, ki jih je treba storiti, ko samski na Valentinovo

Ne prej so božični okraski navzdol, Valentinovo ponuja, in ki pridejo v trgovinah; posebna obravnava na večerje ob svečah za dva, romantično getaways v državi, za pare in bolj svetlo v obliki srca rdeče balone, lepljivimi, voščilnice in srčkan medvedki, kot kdorkoli bi kdaj želeli.

Torej, kaj je eno dekle naj bi naredil? No, bi lahko gledal kaj znane televizijske oddaje ponujajo in se grenko, sedi na kavču doma, porabijo cel bar svoje najljubše čokolade in na splošno žal za sebe.

Ali pa si lahko ogledate na naših idej o tem, kako za praznovanje Valentinovo brez partnerja. Biti eno samo na Valentinovo ni slab in da ni nujno, da se depresivno, v resnici, je lahko tudi zabavno! Ni vam treba biti predan kristjan, da praznujejo božič, zakaj ne potrebujete partnerja za praznovanje Valentinovo? Torej, tukaj so naši 8 stvari za početi, ko en sam na Valentinovo:

load...

1. Treat otroke

Če ste samski na Valentinovo in imaš vnuke, nečake ali vaši prijatelji imajo otroke, nato pa nekaj tega denarja, da bi si zapravili na Plačljiv darila in se otroci ven namesto na dan. Naj starši iti in bo vse ljubil gor, medtem ko "varuško" za njih, in boste verjetno imeli veliko bolj zabavno kot oni.

2. Pokažite svojo ljubezen do neznancem

Ko single na Valentinovo, pokazati svojo ljubezen do človeštva kot celote in dal nasmeh na obrazu nekoga. Prostovoljno pomagati doma ali starejše centra za otroke. Morda si mislite, da ste težko opraviti, da je sam na Valentinovo, ampak poglej okoli sebe, nekateri ljudje imajo stvari veliko slabše.

3. Pobeg iz mesta

Če ste samski na Valentinovo, samo vstati in iti nekam drugačen. Obiščite kraj, ki ga še nikoli ni bilo, da pred ali biti Sightseer za dan na svojem mestu. Saj ni nujno, da imajo druge pomembne v vleko, da imajo dober čas, uživajo stvari, ki so vam všeč in se zabavajte!

load...

4. Pošlji malo ljubezni za svoje prijatelje in družino

Obstaja veliko različnih vrst ljubezni, zato naj nekdo v svojem življenju, veste, da jih imate radi, da pošlje kartico za družino in prijatelje. Ni nujno, da je sirast "boste moje za večnost" tip kartice, samo preprosto "hej, cenim, da si bil v mojem življenju," bo naredil.

5. Ne pozabite, nekoga, ki je v resnici nihče

Lahko se sami iz več razlogov, ki niso samo ob odmor med fante. Spread malo ljubezni, ki se spomnimo tistih, ki bi lahko osamljen ves čas. Obisk starejšega sorodnika, ki je izgubil svojega moža in živi na svojem bi res svoj dan.

6. Naj dan pomemben ena

Vstani in pojdi za to! Namesto skriva stran, se valja v samopomilovanju, priti na in reševanje, da stvar, ki ste si obljubila, ki bi jih naredil za starost. Začni nov projekt, najti nov hobi ali izprazniti, da rezervno sobo in se dan vredno eno.

7. Pokažemo parov stvar ali dve

Prikaži tistih parov, ki imajo lahko eno dekle zabavno preveč. Rezervirajte mizo v fancy restavraciji za vas in nekaj posameznih prijateljev in ste lastnik Valentines noč v mestu. Morda celo dobili dodano bonus res utrujaš vse tiste domišljav pari s svojim glasnim šali in smeh!

8. Praznujte čemer enojna

Naj Valentinovo dan: dol delo malo prezgodaj ali vzeti prost dan in samo to, kar si želiš. Razvajajte se in pojdite kraje, ki jih želite, da gredo, medtem ko ste še vedno samski in še vedno lahko!

Če ste samski na Valentinovo, zabavajte se, z veseljem, ti praznovanje, praznovanje življenja, praznovanje ljubezni (na splošno), to je tvoj dan, uživaj!

Vas prosimo, da delite svoje lastne ideje in stvari za početi, ko en sam na Valentinovo v komentar oddelku.

load...