8 stvari moški in ženske drugače razlagajo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

8 stvari moški in ženske drugače razlagajo

8 stvari moški in ženske drugače razlagajo

To je znanstveno dokazano dejstvo, da so moški in ženski možgani žično drugače. Ker imajo ženske nagnjeni k več kot analizirati stvari, ljudje so veliko bolj verjetno, da gre za polnjenje naravnost, kot pregovorno bik v trgovini porcelana! Nič čudnega torej, da obstajajo saj bo ženska išče skritega pomena in človek je skočil naravnost na napačen zaključek pogosto nesporazumi med njima. Da je enako sporočilo za moškega in žensko ter da lahko pripravi povsem drugačne zaključke in tukaj je osem stvari, ki se bodo moški in ženske razlagajo različno:

1. Razlika med narobe in prav

Moški in ženske si ogledate kršitve, zelo različno. Človek bo ogled kršitve zakona kot eno enkraten dogodek, ki se lahko odpravili, ker bo ženska ogled protipravna dejanja kot nekaj precej globlje. Ženska je veliko bolj verjetno, da si ogledate kršitve zakona ali greh, če si veren, kot znak pomanjkanja osebe od morale, medtem ko bo človek vidi le kot napako.

2. Besede "I love you"

Čudno, da se fant, besedi "ljubim te" pomeni različne stvari, če je pravi, da od takrat, ko je to slišal. Fant bo rekel, da ima rad dober prijatelj in ne pomenijo nič drugega kot, da skrbi za to osebo. Ko je slišal te besede iz dekle, čeprav se je začel razmišljati poroko in otroke!

load...

3. Pohvale

Pohvale so veliko bolj pomembna za ljudi, kot so ženske. Morda nedolžno kompliment človeka na njegovem novem srajco, vendar bo prebral, da kot spogledljiva komentar. Moški ne dopolnjujejo med seboj, na enak način kot ženske storiti, da, ko mu daje kompliment ali prejme eno, bo imel veliko večji pomen za njim, za njim, kot si morda sumijo.

4. Kaj počnete danes?

Bolj pogosto kot ne, bo deklica prebral veliko bolj v vprašanje "kaj počneš danes", kot človek v resnici pomeni. Za fanta, to je ponavadi samo njegov način poteka čas dneva ali dajanje kramljanje, vendar dekleta bodo analizirali komentar, kot je ta, in je verjetno, da ga bo kot predhodnik mu prosi za datum.

5. Humor

Moški in ženske razlagajo tudi humor drugače in bo verjetno ni presenečenje, da se naučijo, da se bodo ljudje smejali lažje na norčav humor, kot ženske. Toda razlika v smislu za humor gre globlje od tega; dejansko sega ženske nagnjenosti k znova analizirati. Moški smeh lažje kot ženske, vendar pa, kljub temu, da ženska potrebuje več časa, da odloči, če je nekaj smešno ali ne, ko so naredili svoj um gor, bodo dobili veliko več od njegovega humorja, kot moški.

load...

6. Subtilnosti v jeziku

Ne bere preveč v točno tiste besede, da človek uporablja v pogovoru, saj so ljudje, ne kot v lepši točk jezika, saj so ženske. Človek ne pomeni nič drugačen, ko pravi, "hi", "hej" ali "zdravo", da je vse isto z njim. Dekle bo prebral nekaj v sporočilu SMS, ki se začne z "živjo", namesto da bi njegov običajni "hej!" On se sprašujete, kaj za vraga je rekel narobe!

7. Ali lahko govorimo o tem kasneje?

Moški ne more več nalog, tako da, ko pravi: "Lahko govorimo o tem pozneje?", Ga ne bi to pomenilo, da to ni pomembno vprašanje, ali da ne želi govoriti o tem. Ko moški to reče, on je rekel, da je predmet pomemben in je morda potrebovali čas, da razmislite o tem in, še pomembneje, da želi, da se lahko osredotoči na razpravo.

8. Opozorilni znaki

Moški in ženske razlagajo opozorilne znake zelo različno, tako opozorila fizične nevarnosti in opozorila čustveno vrste. Človek vidi prometni znak, ki je na tem, da obarva rdeče, kot na izziv, se pretepajo in ne kot opozorilo, da je lahko imel nesrečo, ker bo ženska vidijo kot znak nevarnosti. Enako velja za znake, da se odnos ne deluje. Ženska bo pega se znaki miljo off, človek se sprašujem, kaj ga je zadelo!

Katere druge stvari, na vaše mnenje, moške in ženske razlagajo drugače?

Vas prosimo, da delite svoje misli in odnosov nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...