9 najbolj varovanih skrivnosti zelo srečnih parov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

9 najbolj varovanih skrivnosti zelo srečnih parov

9 najbolj varovanih skrivnosti zelo srečnih parov

Nič ni čisto tako ganljivo, da vidim starejši par, ki sedi na klopi v parku, roke potekala nežno skupaj. Ne morete pomagati, ampak se vprašajte: "Kako za vraga naj to počnejo verjetno sta že skupaj več let, imela otroke, zdaj imam vnuke, je skozi vse vzpone padce so, da lahko odnos prinesejo in oni so še vedno v ljubezni? Kako to deluje?!... "

Večina od nas verjetno hrepenijo za en dan, se da, tako da tukaj so ljubeč par nekaj svojih najboljših skrivnosti, da nastavite na poti:

1. Vesele pari delati stvari skupaj

Zdi se, da je malo izkaza očitno: oni nekaj, kaj bi ti naredil? Ampak to je enostavno past sodijo v - nenadoma znajdete delaš večino stvari narazen. Naredite nakupovanje - gre v baru s svojimi prijatelji, greš na dekletovem večer - on dela pozno, in preden se zaveš, samo, ko ste skupaj, ko ste spali v postelji. Uspešna, dolgoročno, srečni pari delati stvari skupaj, ker želijo. Lahko sovražim nakupovanje, vendar je še vedno prihaja skupaj, samo za vaše podjetje.

load...

2. Ne gredo v posteljo na argument

Vsak par ima svojo nesoglasja, vendar so uspešni pari ne dovolite, da te trditve kuhala. Predložitev argument na koncu, tudi če je samo z odločitvijo, da se ne strinjam, ga dobi iz poti, tako da lahko naprej; pravi čas za zaključek je, preden greste v posteljo, sicer bo slab občutek še vedno tam zjutraj.

3. Srečni pari naučiti ljubiti drug drugega pomanjkljivosti

Ko resnično ljubiš osebo, da jih imate radi, kdo so, ne za to, kar mislite, da lahko, da jih bo. Učenje ljubiti osebe nadležne malo lastnosti znakov, toliko kot vi svoje dobrih je vse del učenja srečno živeti skupaj.

load...

4. Še vedno gredo na zmenke

Nikoli nisi prestar, da datum. OK, nočni klubi lahko ven, ko prideš malo starejši, vendar lahko še vedno delati stvari skupaj. Vodenje dating navade živ, skozi odnos, pomeni, da se prepričajte, da si dal na stran čas samo za vaju, da bi bila skupaj in uživajte v družbi drug drugega. Zmenki in romance so zelo pomembne sestavine srečnega razmerja.

5. Srečni pari ceniti, kar imajo

Partnerji v zrelih in srečnih odnosov ponavadi videti veliko bolj, kaj ti imajo, ne hrepenijo za kar nimajo. Torej, tudi če človek ni Brad Pitt, vsaj, da je vaša!

6. Razumejo meje

Vi ne potrebujete pisno, pogodbeno zavezujoč pravilnik, vendar pa pari, ki poznajo meje razmerju ostanejo skupaj dlje. Poznavanje in sprejemanje, kaj lahko in česa ne, ali reči, ustavi veliko slabega občutka.

7. Srečni pari vedo, kako narediti in sprejeti opravičilo

Vsakdo dela napake in v dolgoročen odnos, si boste, da bi nekaj. Prenos svoj ponos na eni strani in je priznal, da si se zmotil bo zdraviti razkol hitro, vendar je prav tako pripravljen sprejeti opravičilo v zameno kot dobro.

8. Komunicira

Pomen govorimo v vseh vrstah odnosov, kratkoročno ali dolgoročno, ne more biti več kot je poudaril. Če ne poveš svojega moškega ste slabo počutje, kako je vedel, da ste samo ne bi nesrečna? Če ga ne povem, da potrebujete pomoč pri opravilih, kako bo vedel? Od pomembnih vprašanjih, pa vse do bolj preprostega, komunikacija je ključ!

9. Srečni pari ne neha prikazovati med seboj, da jim ni vseeno

Dlje ko se z osebo, lažje postane za vas, da bi pozabili, da jim povem, da vam ni vseeno. Ne vzemite odnos za nekaj samoumevnega, obvestite svojega partnerja, da vaša ljubezen in skrb za njih!

Mi ne moremo vsi biti zvezdnato Eyed ljubitelji vse časa; vodenje odnosov močan let traja malo truda in precej veliko kompromisov. Ampak, če imate radi nekoga, da je vredno.

Upam, da vam je ta odnos nasveti koristni.

Če veste, nekatere druge najbolj varovane skrivnosti zelo srečni pari, vas prosimo, da delite svoje znanje in odnos nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...