9 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli storiti v začetku odnosa | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

9 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli storiti v začetku odnosa

9 stvari, ki jih nikoli ne bi smeli storiti v začetku odnosa

Ko prvič začnete hoditi fant, to je razburljiv čas, vendar je lahko tudi zelo stresno eno. Oba morali ugotoviti med seboj, in delo, kaj si ti tako ustrezno, in tudi vi želite narediti dober vtis. Morda je zato toliko ljudi, naj njihovi živci dobili boljši od njih in stvari ne gredo po načrtu. Ni strogih pravil o tem, kaj in kaj ne, lahko rečem na dan, vendar pa obstaja nekaj stvari, ki jih morda želeli, da razmišljajo o izogibanju. Tukaj je 9 nasvetov o stvari, ki jih morate izogniti, ko ste takoj na začetku novega razmerja.

1. Ne hitite stvari

Umiri se; ki ste jo šele spoznala fanta! Pogosta napaka, da ljudje, ko so prvič začeli hoditi fanta, ki jim je zelo všeč, je, da želijo stvari premakniti skupaj prehitro. Vzemite si čas in naj se stvari razvijajo v naravi. Če ga potisnite premočno, bo počutijo duši, in ga lahko tudi prestrašil.

2. Ne povej nobenih FIBS

Ne bi stvari samo da bi naredil vtis novega fanta, ker, če ostanejo skupaj za dolgo časa, lahko ti malo FIBS, da si povedal, prišel nazaj, da vas preganjajo. Odnosi morajo temeljiti na poštenosti, tako da si lahko tudi začeti na pravi način, in potem ne bo treba voditi nobenih nerodno skrivnosti v prihodnosti.

load...

3. Ne govorite o svojem ex

Če ste pravkar začela hoditi fanta, potem je zelo verjetno, da je tvoj bivši še vedno sveža v tvoji glavi. Poskusi, da ne narediti primerjave med svojim ex in vašega novega človeka in ne govorite o stvareh, ki ste jih uporabili za narediti s svojim ex, ali mest, ki jih uporabljajo, da gredo z njim. Če boste to storili, bo novi datum mislim, da ste na preobratu in da to ni dober način za začetek razmerja. V zadnjem delu, da se spomnimo o ex fante: poskusite dobiti ime pravico novinec je!

4. Ne igraj se z njim

Vsi smo prebrali ta Daft pravila, ki pravijo, da bi morali pustiti nov datum ugibati in ne preveč hitro odgovoriti na njegove klice, vendar je težko igrati, da se je lahko nevarno igro igrati. Če ste imeli dober čas na dan in želim, da ga spet vidim, mu povej. Če igraš ga okoli in se pretvarjati, da neobvezujoče, je morda mislite, da se mu ni všeč, in da bo šel in najti nekoga drugega, da datum, ki ne igrajo te igre.

5. Ne smetišče vse svoje prijatelje

Ne pozabite, kako vaši prijatelji vam pomagali skozi težke čase in samo pojdi in jim pustila, ker ste našli nekoga novega. Vaši prijatelji bodo še vedno tam za vas, ali je ta odnos izide ali ne, in so pomembni, da ostanejo v stiku in da nekaj noči, rezervirane za noči ven z dekleti.

load...

6. Ne bodite preveč lepljiva

Ko res rad človeka, morda občutek, da si želiš biti z njim ves čas, vendar mu nekaj prostora. Preveč lepljiva, ali pomoči potrebnim, bo veliko ljudi živčnega, zato ne bo na telefonu z njim ves čas, ali pošiljanje mu besedilnih sporočil vsakih deset minut.

7. Ne bodi intimno prezgodaj

Vsakdo ima svoje mnenje in ni težko in hitro pravil o tem, koliko datumi bi morali iti, preden boste dobili intimen z moškim. Imejte v mislih, čeprav je, da medtem ko večina moških ne bo obrniti navzdol seks na prvem zmenku, nekateri ne bodo spoštovali za to. Morda zveni nekoliko zastarelo, vendar so nekateri fantje so kar tako.

8. Ne napil

Medtem ko smo se pa malce zastarelo, je tudi ni dobra ideja, da pije preveč v prvih nekaj datumov, bodisi. Ne glede na to, da bi dobili pijan, da slab vtis, bi lahko tudi pustil ranljivi v potencialno nevarnih situacijah z nekom, ki ga ne res zelo dobro poznamo.

9. Ne mu povedati, da ga ljubiš prezgodaj

Skoraj vse nasvete prišli do kar odnos razvijati v daljšem časovnem obdobju in ne po v stvari. Vi bi morali vzeti čas, preden si mu povedal, da so padle za njega preveč. Če začnete prehitro, koliko si ga mi povedali, bi si ga odriniti. Morda tudi spremenite svoje misli o njem po nekaj več datumov!

load...