Ali so moški in ženske lahko samo prijatelji? 10 razlogov, zakaj je pogosto težko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Ali so moški in ženske lahko samo prijatelji? 10 razlogov, zakaj je pogosto težko

Ali so moški in ženske lahko samo prijatelji? 10 razlogov, zakaj je pogosto težko

Lahko moški in ženske, prijatelji? Vsak razumen, moderno razmišljanje oseba, bi rekel, da je, seveda, lahko moški in ženske so ožji prijatelji in nič več. Pa je res tako preprosto? Če nam je všeč ali ne, tako moški kot ženske, ki po svoji naravi, poiskati partnerja v članom nasprotnega spola, in da je naravna potreba ni mogoče vedno v celoti postaviti na eno stran. Fantje in dekleta, bi morali imeti možnost, da lahko samo prijatelja, in želimo biti, ampak tukaj so deset razlogov, zakaj to ni tako preprosto, kot si mislite:

1. Eden od vas bo sčasoma razvijejo občutek za druge

Kot smo rekli v našem uvodu, ko bodo dva člana nasprotnega spola blizu, bo narava po svojih najboljših močeh, da nadaljuje stvari. Na neki točki v času, in veš, da se pogosto zgodi, je precej verjetno, da je misel na nadaljnje ob prijateljstvo prečkamo nekdo misli, pa čeprav le za kratek čas.

2. Ljubosumje lahko prikradejo v enačbo

Človek lahko bila ljubosumna, ko je v bližini moški kolega začne, da preživijo več časa z drugim moškim, zato je zavezana, da se zgodi tudi v dekle / fant prijateljstvo. Prav tako lahko dobili bolj zapleteno, čeprav, v nasprotnem prijateljstvo med spoloma, in je lahko bolj težko za obe strani ravnati.

load...

3. Romantične trenutke se samo zdi, iznenada

Torej, greš gledat film, imate večerjo, ko nenadoma, Ops, to je vse že malo preveč resno! Tam se bo čas, ko naenkrat, večer z prijatelj začne počutiti kot datum, in je lahko težko, da dajo na zavore, ko se to zgodi.

4. Partnerji ne bodo razumeli to prijateljstvo

Veliko ljudi preprosto ne verjamem, da je tesno prijateljstvo med dvema človekoma nasprotnega spola še sploh možno. Ljubosumje partnerjev lahko dal velik pritisk na platonske prijateljstvo in težke odločitve bi morali biti.

5. Prav tako lahko dobite nadležno, ko se bodo drugi ljudje pritiskali prijatelje na dan

Prijatelji in družina pogosto pritisk na dobri prijatelji začeti hoditi. Oni bodo rekli stvari, kot so: "Ti si tako dobro skupaj, jo je treba igranje". To lahko dobite zelo nadležno, vendar pa lahko tudi postane skušnjava.

load...

6. Tudi TV in filmi domnevati, da to ni mogoče

Pritisk je vedno naprej. V filmih in na televiziji, prijatelji, se zdi, da je vedno postala ljubimca, in "on-off odnos 'pogosto predstavlja velik del parcele. To bi dejansko precej osvežujoča gledati program, kjer ti ostane samo prijatelja, ker želijo.

7. Ko prečkamo mejo, in to je verjetno več

Drug problem, ki lahko imajo prijatelje nasprotnega spola je, da ima samo en trenutek nepremišljenosti in celotno prijateljstvo lahko uničil. Ko je prijateljstvo mejo prečka, je lahko zelo težko iti nazaj.

8. To lahko samo dobil neprijetno

Medtem ko ljudje govorijo o precej ničesar prijateljem, ne bo neprijetno in nerodno trenutki, med nasprotnima prijatelji spolov. Ko se razprava nadaljuje z neprijetno teme, nato pa, da lahko privedejo do dveh zelo rdeče obraze in hitre spremembe teme.

9. To je enostavno zamenjati različne vrste ljubezni

Lahko ljubezen svojo družino, lahko ljubim svojega psa, in ja, lahko ljubezen prijatelja obeh spolov preveč. Ko imate radi prijatelj istega spola, ki jih intuitivno vedo, da gre za različne vrste ljubezni, ko pa je, da je prijatelj nasprotnega spola, to ni tako enostavno povedati razlike.

10. Raziskave kažejo, da je nemogoče

Seveda je možno, da lahko prijatelji ostanejo samo prijatelja, vendar ne vsakdo lahko to storite, in zdi se, da je to fantje, ki običajno nimajo moči, da bi ohraniti prijateljstvo platonski. V nedavni študiji so raziskovalci ugotovili, da je, medtem ko je večina deklet v nasprotnih prijateljstva med spoloma gojila nobenih skritih želja, ki jih velika večina moških ni.

Lahko moški in ženske, prijatelji? Ali menite, da je mogoče, da fantje in dekleta, da je le dobra prijatelja?

load...