Bi se moral vrniti skupaj s svojim bivšim? tukaj je 10 stvari, ki jih je treba upoštevati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Bi se moral vrniti skupaj s svojim bivšim? tukaj je 10 stvari, ki jih je treba upoštevati

Bi se moral vrniti skupaj s svojim bivšim? tukaj je 10 stvari, ki jih je treba upoštevati

Prekinitev razmerja ni nikoli lahka. To je vedno boleč proces, ki vznemirja tako za vas in vas zapusti sprašujete, ali ste se odločili prav.

Včasih, kljub temu, kar tvoja glava je bila ti, kot si jo prekinil, tvoje srce še vedno vprašati, "kaj če?"

Kaj, če bi ostala skupaj in dal stvari drugo gredo?

Kaj pa, če dobiš nazaj skupaj zdaj in dal stvari drugo gredo?

Dobili nazaj skupaj s svojim ex ni odločitev, ki jih je treba sprejeti rahlo. In ker imaš orkan nasprotujočih si čustev vrtenjem okoli tvoji glavi, to ni lahka odločitev. Se sprašujete, če je le, da bo zapravljanje časa, ali bi to lahko bila prelomnica v obeh svojih življenjih.

load...

Če niste prepričani, kaj storiti, tukaj so 10 stvari, ki jih je treba upoštevati:

Je čas minil

Ali čas zaceli vse rane? Verjetno ne, ampak zdravi nekaj ran. Morda vidva samo potrebovala nekaj časa narazen, da osvežimo vaše misli, narediti nekaj iskanje dušo in odkriti, kaj je to, da si resnično želijo in potrebujejo od tega odnosa.

Lahko bi celo, da je čas, razen dozorela dva izmed vas, in vam poravnati tako navzdol, tako da si pripravljen na ta odnos.

Pravijo, da ne vemo, kaj imamo, dokler je to šlo, in da bi se lahko ta čas poleg vas je zavedati, kaj je vidva tako veliko skupaj.

Si Precej nesrečna

Ko se razšla s svojim partnerjem, vam verjetno ni pričakoval, da bo tako nesrečen. Mislil si, da bi bilo zabavno, da zvezda ribe v veliki postelji na svoje, ampak zbujam sam zanič. Temna vas odganjanje, in imaš nikogar, ki bi imel vzglavnikov pogovor z.

load...

Kar je še huje, da ne želite, da bi dobili iz postelje več. Pogrešaš ga.

Post-razpadu življenje ni enostavno za nekatere. Če pa je že kar ste nesrečni, menijo ga kliče gor.

Problem je ne Fatal

Včasih res ne more biti določen težave v odnosu. Na primer, če ena oseba pretvori v veri, drugi samo sami ne morejo prinesti, da to storite, lahko pride do preveč napetosti premagati tudi v prihodnje.

Vprašajte se, ali je vaša in vašega partnerja problem s smrtnim izidom, ali če je moč fiksirati.

Mogoče vidva razšla, ker se je moral preseliti v drugo mesto ali pa boste želeli, da gredo nazaj v šolo. V času, te težave je zdelo preveč težko premagati, vendar pa bi bilo, da ste od leta prišli do rešitve.

Vzemite si nekaj časa za ustrezno analizo stanja in ugotoviti resolucijo. Tam ni nič slabši od razpada zaradi nečesa, ki se lahko določi.

Ste pripravljeni sklepati kompromise

Ko ste bili skupaj, ne more stati svoje pse in njegove domače strojar. On ni maral svoje prijatelje in kako si ga želite vleči ven nakupovanje. Zavrnil, da ga vidim, razen če so bili psi nikjer na spregled, in on bi grump vsakič, ko je bil ven nakupovanje z vami.

Toda stvari so zdaj drugačne. Ste tako pripravljeni na kompromise zaradi vašega odnosa.

Želite iste stvari zdaj

Nekaj ​​let nazaj, moj bivši sva se razšla, ker smo želeli različne stvari. Sovražil je zamisel poravnave dol in imajo otroke, pa je zavrnil, da bi se nekaj svojih slabših slabih navad. On prekajene preveč in mi ni bilo všeč.

Kot mesecih šli naprej, se je dejansko začel zmanjšati na njegove navade, zavedali so se ni dobro zanj. Prav tako je ustavil zabave v celoti in se odločil, da je želel otrok, navsezadnje.

Včasih se to zgodi. Vaš odnos morda končala, ker si oba želela različne stvari, ampak kot smo dobili starejši spremenimo. Možno je, da zdaj si oba želita, kaj drug od drugega hoče.

Preverite, kakšna je mama pravi

Ali mame nam vedeti bolje kot vemo sami? Zelo verjetno. Če niste prepričani, kaj storiti, to je dobra ideja, da se posvetujte s svojim mamo. Ona bo imela svoje najboljše interese na srcu, in ona bo lahko dal nekaj trdno, starševski nasvet.

Nimate, da deluje na to, kar pravi, vendar je treba vedeti, kaj ona misli.

Trava ni bilo mogoče bolj zelena

Sprva se lahko konča razmerje res osvobajajoče. Začnete znova spoznavam nove ljudi in se vrneš na dating sceni. To je zabavno in ne more čakati, da vidim, kdo vse je tam.

Sčasoma, se zavedaš, da je trava v resnici ni bolj zelena. Kaj je tam, ni tisto, kar želite. Nihče ne more meriti na vaš ex in se zavedaš, da si jih želijo nazaj.

To se zgodi. Če ste bili v dating limbo odkar vidva razšla, boste morda želeli, da razmišljajo o vrnitvi s svojim partnerjem in delajo na to, kaj si imel. Morda imajo svoje napake, vendar so bili najboljši in ti to veš.

Ti fantje res bili najboljši Skupaj

Vaši prijatelji vam povem, da so bili fantje tako srčkan par.

"Bil si najboljši skupaj. Pogrešam naše dvojne rok! "

Če bi bila vidva tako združljivi, da si ne more predstavljati, da z nikomer drugim, boste morda želeli, da ponovno preuči.

You Believe In drugo priložnost

Morda je naredil nekaj narobe. Morda je to storil nekaj tako slab, da je bilo dovolj, da je konec.

Ampak, če verjameš v daje ljudem drugo možnost, boste morda želeli, da ponovno preuči svojo odločitev. Ali vaš partner res zaslužijo, da se Zavreči, kot je ta? Ali pa ga zasluži še eno priložnost?

Mogoče je izkušnja je bila nekaj, kar lahko tako učijo od. Mogoče je bila napaka, in lahko sedaj izkoristiti to priložnost za rast vašega odnosa.

On je Resnično žal

Če se razšla zaradi nečesa, kar je naredil, ste verjetno preživel nekaj dni in tednov vre.

Toda zdaj, ko se je prah poravnane in on je bil dovolj, da se opravičujem človek, bi bilo vredno niti sluha ven.

Morate biti sposobni zaupati svojega partnerja, in mu rekel žal je velik korak naprej. Seveda, nekatere stvari so nemogoče, da bi dobili več, če pa gre za odnos, ki se lahko določi z nekaj govoril, da je tudi vredno svojega časa težaven.

load...