Če želite biti uspešni, naredite te 10 stvari vsako jutro | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Če želite biti uspešni, naredite te 10 stvari vsako jutro

Če želite biti uspešni, naredite te 10 stvari vsako jutro

Mi smo v novo leto, ki pogosto pomeni nov si. Mnogi od nas začeti novo leto z visokimi pričakovanji in pričakovanji. Smo si zastavili cilje, in potrjujejo, da bo letos bolje kot zadnji. Mi bi želeli zamenjati službo, da bi več denarja, spoznati nove prijatelje, iti v nove kraje, znova povezati z družino - skratka, biti uspešen.

Seveda, januar je pravi čas, da začnejo načrtovati za uspeh. Toda, ko pogledaš na uspešnih ljudi, to je enostavno priti overawed, kot tudi občutek deflacioniran in spusti glavo ob domnevi, da so uspešni, ker so nekako boljši od tebe.

To preprosto ni res. Vsakdo je lahko uspešen. Konec koncev, življenje je tisto, kar se od njega. Ampak, če ste resni glede doseganja uspeha, obstaja nekaj stvari, ki jih morate storiti najprej - še posebej zjutraj. Oglejmo si na 10 stvari, ki jih je treba storiti zjutraj, da bi bili bolj uspešni.

load...

Shift osredotočenje na produktivnost ne pa, kako zaseden You Are

Nekateri ljudje radi zaposlen. To jih naredi počutim, kot da oni živijo svoje življenje, ki ga še vedno dejavni. Preprosto flopping na kavču in gledanje televizije jih naredi počutim ničvredno.

Vendar pa zaposleni, ni dovolj. Vsakdo je lahko zaseden delaš nesmiselne stvari, ki dodajajo nobene vrednosti za naše življenje. Namesto, morate začeti premika svojo pozornost na produktivnost.

Znane osebnosti, včasih se zdi, kot zaseden ljudi; so pogosto udaril ven nakupovanje na rdečih preprogah ali na plažah. Vendar posel ni produktivnost.

Kaj morate začeti početje je uporabljati svoj čas bolj produktivno. To vam bo pomagalo, da bi dobili več stvari narediti v krajšem časovnem obdobju.

Torej, vsako jutro morate uporabiti svoj čas na pravi način in narediti nekaj produktivnega; to bo zaznamovalo za preostanek dneva.

Vaja

Morda mislite, da lahko izvaja na katerem koli času dneva, ko pa se vse začne kopičijo pa je pogosto izvaja, da dobi dregnjeni off seznam opravil. Zagotoviti, da to ne zgodi, to prva stvar.

load...

Jejte zdrav zajtrk

Mnogi od nas glavo skozi vrata z nič več kot skodelico kave plavanja okoli našega trebuha. Druge stvari palačinke, krofi ali slanino navzdol njihove obraze.

Vse te možnosti so nezdravo. Jesti nič vas zapusti brez energije, medtem ko bo jedo mastno hrano vodi do možganske megle.

Namesto tega bi morali jesti zdravo zajtrk zjutraj tega goriva telesu.

Bodite skok!

Pogosto nismo uspešni, ker nas je nekaj zadržuje. Običajno je to "nekaj" je strah pred neznanim. Mi smo na voljo tveganja in avanture, vendar imamo nazaj. Mi tvegati, z vztrajanjem na istem delovnem mestu, na istem mestu, v isti obrazi. Pravimo, da je morda v naslednjem letu bomo šli za njim. Toda naslednje leto je naokoli in spet smo tvegati.

Če hočeš biti uspešen, je čas, da začnete jemati teh tveganj. To je čas, da začnete jemati skoke in nastavitev vaše znamenitosti višja. Ja, igre na srečo, je grozno, ampak tisti, ki si upajo zmagati. Ne uspešen podjetnik dobil tam, kjer so danes z igranjem varno.

Vsako jutro, boste morali, da se ob teh tveganj. Če tvegati zjutraj, boste tvegati ves dan.

Načrtujte svoj dan

Zelo malo stvari, ki se doseže brez načrtovanja. Morda boste dosegli eno ali dve stvari čez dan, vendar ne boste dobili občutek izpolnitve, ki prihaja iz dosegli svoje glavne cilje.

UČINKOVITO dan preprosto ne more zgoditi brez načrta. Če ga ne boste, boste brenčanje okoli ves dan, delati napake, izgublja čas, ujet na tramvaju, z rastnim frustracije.

Jutro je pravi čas, da načrt vaš dan. Tu je čas, da ugotovimo, svoje sestanke, načrtovati svoj urnik, in prednostno vse pomembne stvari.

Jejte The Frog

Ne pravim, da bi morali pravzaprav jesti žabo zjutraj (ali na katerem koli drugem času dneva). To je samo bruto in vas bo spravil v težave!

"Jejte žaba" je dejansko motivacijsko linijo, da so vsi uspešni ljudje spoštujejo. V bistvu to pomeni, da bi morali narediti svojo najtežjo nalogo najprej pred vsemi drugimi. Na ta način je najtežji del dneva že storila in posuta in je (relativno) enostavno Ogrisci od zdaj naprej.

Psihološko, to vas postavlja v izrazito korist. Če pustite najtežjo nalogo do konca dneva, bo njegova senca se vrže čez vse, kar delate. Ga dobili iz poti že na začetku bo dvignil težo off ramenih.

Preberite Ali Oglejte si nekaj Motivacijski

Uspešni ljudje berejo veliko. Berejo hlastno. Ena od stvari, ki jih berejo, so motivacijsko gradivo, ki se jih dobi v pravi okvir mislih za dan vnaprej. To je nekaj, kar lahko storite tudi.

Če niste posebej pozoren bralec, lahko namesto tega gledal motivacijski video na YouTube.

Bodite pozorni na vaš partner

Biti uspeh ne pomeni le biti uspešen pri delu. To pomeni, da je uspeh na vseh področjih vašega življenja, še posebej doma s svojim partnerjem.

Pomembno je, da vaš partner ve, da si radi in jih spoštujejo. Zjutraj, morate preživeti nekaj časa z njimi, preden greš na delo; govoriti z njimi, jih poljubi, jih objeti. Mogoče celo jim nazaj zbadanje ali pa jim zajtrk v postelji. To lahko spravil v zelo sproščenem in pozitivne miselnosti za dan vnaprej.

Wake Up Prejšnja

Morda si mislite, da je kamen iz postelje ob 8h, da bi svojo kavo dovolj zgodaj. Vsako prej, in da boš skupaj zombi! Toda uspešni ljudje navado iz narašča zgodaj; in v začetku leta, smo govorili 6. Ure.

Čas je zelo dragocena dobrina, in to je nekaj, da uspešni ljudje ne ve bolje kot kdorkoli drug. Vedo, da je čas, se lahko enostavno poberejo majhnih stvari, kot so telefonski klici, nenačrtovanih obiskov, srečanj, krize in tako naprej. Kot tak, se dvignejo zgodaj, da bi bili prepričani, da imajo dovolj časa, da se vse, kar je storil.

Zbujam prej daje tudi psihološko prednost. Ko veš, da vsi ostali še vedno v postelji, medtem ko pa produktivni, vam daje zagon. Ste pred konkurenco in se počuti odlično.

Piti vodo

Mnogi od nas so odvisni od skodelico Joe zjutraj; nekateri ljudje so preveč odvisni.

Voda je bolje kot nič zjutraj, saj pomaga odplakniti vse grdo in stultifying toksine, ki so se nakopičile v telesu čez noč.

Poleg tega, da voda ne pride v nesreči, kot so kofein ne.

load...