Dvomite, preden je vaša poroka dober znak... tukaj je zakaj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Dvomite, preden je vaša poroka dober znak... tukaj je zakaj

Dvomite, preden je vaša poroka dober znak... tukaj je zakaj

Nedavno sem pokazal ponudbo Adam Levine, je Maroon 5 vokalist. Sem preživel svoje najstnike poslušanju Maroon 5, in so mi pomagali skozi nekaj temnih dni v šoli. Vedno sem rekel, ko sem bil mlajši, da sem želel poročiti Adam Levine.

Torej, morda z nekaj Radost, moj prijatelj mi je pokazala precej žalostna ponudbo Adam Levine o poroki:

"Če ne poročiti, ne moreš se ločita," je povedal Levine. Do sedaj, ni tako kul. Bil je že razveljavili vse mladosten romantičnih iluzij o sem imel od njega. "Zakaj ne bi se lahko naučimo iz uničujočimi nizek odstotek uspešnih porok, da je naša zadnja generacija šel skozi?"

load...

To je bil zelo nesrečen pogled, ne samo zakona, ampak tudi življenja samega. Konec koncev, večina ustanavljanjem ne, zakaj se sploh trudijo na prvem mestu? Večina od nas nikoli ne bo zmagal na lotu, zato zakaj sitnost nakup našega vstopnico? Oh, ne vem, morda zato, ker želimo, da sanje?

Charlie Sheen je imel tudi kaj za povedati o poroki, in v njegovem običajno gospod Sheen način, mu je uspelo, da me spomni, zakaj nikoli nisem posebej mu je všeč.

"Jaz sem 0 za 3 s poroko - vse pretege trudil, ne laži, ne ima. Torej, kaj imamo vsi, je poroka srca. Za Sully ali ga kontaminirali ali radikalno nespoštovanje to zveze s sramotno pogodbo, je nekaj, kar bom zapustil z amaterji in prijemala Biblije. "

load...

Na zdravje, Charlie.

Saj se sprašujem, zakaj sploh trudim ženi, kaj bodo imeli strahove in dvome, ki pridejo z njim! Morali bi samo še zakon srca z 2 drugimi ženskami in človeka kot Charlie Sheen. Prav …

Ok, veliko ljudi danes ne vidim zakonske zveze na podoben način kot Adam Levine. In morda ena ali dve pogled na poroki, kot so Charlie Sheen ne. Ampak, ne glede na razlog, smo ostali na poroki. Hranimo sanjali pravljico z gradom in ogromno obleke. Sanjamo o večni ljubezni in vseživljenjskega romantiko.

Kljub tem sanje in želje, imamo še vedno strahove in dvome.

Konec koncev, bi zagotovo morali sami skriti v vašem poslu, da imajo pomisleke ni razlog, kajne ??

Najhuje je, če mislite, da je človek, kot Charlie Sheen, ne bi smeli imeti te dvome in vsekakor ne bi smel govoriti o njih. Ker, sprijaznimo se, vsi delamo se kontaminira z "zvezo" v vsakem primeru! Je res vredno ?!

Naj ti nekaj povem: To je povsem v redu, da ima pomisleke pred poroko. To je dober znak. To je znak, da si normalen. To je znak, da si strastno zaljubljena. To je znak, da si želiš to. In to je znak, da si vzamete odločitev zelo resno, ni rahlo.

Problem je, da so ljudje z glasnim glasov, kot je gospod Sheen, radi vpiti najglasnejši. In tako smo na počutijo manjvredne, če priznamo, da smo se počutite negotovi ali celo prestrašen o najini poroki. Če bomo kdaj si upajo spregovoriti o teh občutkih, bomo lahko hitro zaprli. Ne samo drugi, ampak tudi sami.

Mislim, ne dvomi, enako pa ne ?!

Ne!

V naši kulturi, smo bili pripravljeni, da verjamejo, da so popolnoma zdrave strahove glede največjih zavezo, da bomo kdaj bi se dramatični znaki, ki jih bomo izvedli veliko napako.

Toda to je samo navaden narobe!

Strahovi in ​​dvomi so naravni. Njihovo zatiranje, bodisi zavestno ali podzavestno, je pravzaprav nekako strupena.

Vsaka ženska, ki je kdaj se poroči je pred poroko dvome. Dober prijatelj moj prišel k meni njen; je bila strašno prizadela. Bila je živčen, nestrpen, prestrašeni, dvomljiva. Ona ni bila prepričana, da je bila odločitev za pravo potezo. Vse skozi razmerja, je ona je bila tako prepričana. Toda takoj, ko je bil datum poroke nastavljena, njeno srce je začel na dirki, in je začela spraševati, ali je to zaveza tista je res želel. Bi jo imajo z njim "dokler vaju smrt ne pa loči?

Obstajajo spletne strani in spletne skupnosti polna žensk, ki doživljajo enake občutke kot vi. Moj prijatelj je pridružil eden od njih in da ji je pomagal veliko. Eden glavnih lekcija je izvedela, je bila, da anksioznost - vseh vrst - "je vrata v celoto."

Kaj to pomeni je, da ji daje pred poroko anksioznost zračni prostor ji je, da ga soočiti, je izziv, da pojasni, - in jo zdraviti.

Imel je ohranil pa ustekleničeno, ko toliko žensk storiti, da bi ležala v mirujočem stanju nekaj tednov, mesecev, let, dokler na koncu bo razneslo.

Dobro je, da se te bojazni in dvomov na odprtem. To je dobro, da govori o njih. Vsi vemo, in ljubezen naše može. Vemo, da želimo preživeti preostanek svojega življenja z njimi. Vemo, da želimo, da se nagibajo k njim, ko si bolan, da je tam za njih, da dvig otroci z njimi.

Ampak to ne pomeni, da ne moremo vedno dobiti prestrašena o poroki.

Pomislite: poroki sredstva obupal svojo identiteto kot en sam, brez ženske, za preostanek svojega življenja.

Poleg tega, kot je Adam Levine je poudaril, ljudje se ločita. Razveze so grdo in nihče ne želi iti skozi njih. Oni so boleče, vznemirljivo, in jih pusti brazgotine. Oni zgovoren znak, da vaš zakon ni uspelo. Si ne bi bilo normalno, da skrbi za razvezo te ni vznemiri v času priprav na poroko.

Ob koncu dneva, je Big Day naj bi bila popolna. In tako smo zgrabiti vseh naših čustev, strahov in dvomov, in jih stvari proč drug dan. Mi dana na masko, nositi nekaj sposojenega, nekaj modrega, in se na z njim.

Ampak poroke lahko duši. Ti lahko vzamete ven iz tebe. To je v redu, da govori o svojih strahovih in dvomih.

Nihče - in mislim nihče - je treba zavrniti, če imajo nekaj bojazni in dvomov. Seveda, to so "grde" čustva, ki imajo "ni prostora na sliki popoln poročni dan." Ampak oni so resnični, in oni so le vse del procesa. Pomislite na njih kot Pitstop na dolgi poti do oltarja. Sprejmite jih. Ne jih potisnite na stran.

load...