Kaj naj dobim fanta za njegov rojstni dan? 10 namigov in idej | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kaj naj dobim fanta za njegov rojstni dan? 10 namigov in idej

Kaj naj dobim fanta za njegov rojstni dan? 10 namigov in idej

OK, tukaj smo spet tam! Kaj bi ga dobil za rojstni dan tokrat ?! Ni dvoma, da so fantje so, ko gre za izbiro darila vedno težje, kot dekleta kupiti za. Ni pomembno, ali je to tvoj oče, tvoj brat ali tvoj fant, je še vedno težka naloga. Ni preprost odgovor na to dilemo, saj so vsi fantje drugačna, tako da tukaj je izbor daril, da bi moški radi:

1. Kaj kupiti človek za rojstni dan? mu kupiti izkušnjo

Obstajajo obremenitve podjetij zdaj ponujajo darilne bone za izkušnje, kot toplozračnim balonom, helikopter letenje, rafting in drugih tovrstnih moško zabav. Oni niso tako draga, kot si morda mislite, da to preverite na internetu, in on lahko uredi, če hoče iti, tako da ni treba organizirati ničesar sami.

2. Get mu nekoliko manj energična izkušnja!

Ni vse izkušnje, ki jih lahko kupite bone za so prilagojene potrebam adrenalinskega junky. Če bi tisti, ki ga kupujete raje bolj Trijezan dan ven, potem lahko dobite tudi stvari, kot človeka spa dan, gurmanske jedilnico ali degustacijski izkušenj.

load...

3. Izbor uvoženega piva

Še ena ideja o tem, kaj bi dobili fanta za rojstni dan je prefinjeno izbira uvoženega piva. Niso vsi ljudje so pivo pošasti, vendar mnogi ne uživajo Opijati. Lahko kupite nekaj res zanimivih pivo darilne komplete, ki vsebujejo izbor nenavadnih, uvoženega piva, nekateri slani prigrizki, da gredo z njimi in pogosto razlaga, kako in kje so različne piva so narejeni.

4. Polje niz grafičnih romanov

Boste presenečeni, koliko fantje so bili ali želijo še vedno bili v stripih. Torej, še ena ideja, kako presenetiti svojega moškega ali kaj, da se fant za rojstni dan je - kupi mu polje nabor grafičnih romanov. Niso pa, da gredo dol lokalno trgovino s stripi in brskanje s piflarji, če pa ste jih kupili v nekaterih grafičnih romanov trgovini, kot so to knjige, ki niso stripi!

5. Naročnina Magazine

Tu je še en namig o tem, kaj bi dobili fanta za rojstni dan, ki se lahko meri ravno na človeka v vprašanju, naročnino revije. Lahko se odločite za objavo, da se prilega fant in lahko običajno izberete dolžino naročnine; eno leto, šest mesecev ali tri mesece, za spremstvo vaš proračun.

load...

6. Video sončna očala kamere

Še ena zabavna ideja za odlično darilo za g Gadget v svojem življenju, je: kaj pa sončna očala z vgrajeno video kamero? Sedaj lahko dobite sončna očala, ki so v celoti delujoč video kamero, vgrajeno v okvirje. Ne čisto prepričani o praktičnih uporab za to, vendar ga bomo še naprej zaposlen!

7. Prilagojene vrč

Če še vedno niste povsem prepričani o tem, kaj bi dobili moškega za rojstni dan - lahko greš na klasično idejo - dobil ga osebno vrč. Lahko dobite precej ničesar osebno zdaj in vrč je vedno varna in poceni darilo. To samo kaže, malo več truda in misel, kot odkup nekaj naravnost iz prodajnih policah in to bo pomenilo več z njim; on bo vedno mislijo, da si vsakič, ko pije svojo jutranjo kavo.

8. Romantična večerja za dva (vendar ne za vas!)

To je ne brainer, če je to za tvojega fanta ali moža, kaj pa za drugega moškega v svojem življenju? Morda je tvoja mama in oče ni bil ven na večerjo za nekaj časa, tako da rezervirate mizo za oba v restavraciji za njegov rojstni dan, in jim tako priboljšek.

9. Hrana ovirajo

Kupi ovirajo brimming polni svoje najljubše hrane in pijače. Lahko jih kupite za vse različne okuse z odsekih sira, vina, piva, prigrizki in zal veliko vse, kar si lahko zamislite.

10. Športni darilo košare

Če je fant kupujete darilo za je športni navdušenec, potem pa ugotovite, kateri je njegov najljubši ekipa in preverite na spletu, na njihovi spletni strani. Lahko kupite darilni sklopov ali košare za večino skupin in različnih vrst športa, in on bo samo ljubezen.

Darilo idej za fanta rojstni dan ali za tvoj oče ali brat rojstni dan, so precej nešteto, le uporabite svojo domišljijo in imeti v mislih svoje preference.

Kaj bi dobili fantje za rojstni dan? Ali imate druge nasvete in ideje? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...