Kaj storiti, če naletiš na tvojega bivšega? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kaj storiti, če naletiš na tvojega bivšega? 10 nasvetov

Kaj storiti, če naletiš na tvojega bivšega? 10 nasvetov

Ups, to je bilo nerodno! Morda boste dobili na zelo dobro s svojim ex, ali pa morda ne, ampak ne glede na okoliščine vaš razstavljanje, je še vedno zelo nerodno in neprijetno trenutek, ko naletite na tvoj bivši. To je še posebej nerodno, če ste tako s svojimi ustreznimi novimi partnerji preveč. Vsakdo bo tehtanje med seboj in ne vedo prav, kaj naj rečem, ali celo kako narediti vnosov. To je čuden občutek, ki izpolnjuje nekoga, ki ste ga uporabili, da je zelo blizu, iznenada, tako da se glasi teh deset nasvetov o tem, kako bi bilo lažje, če vam teče v svojo bivšo.

1. Ne skrivajte

Ta trenutek je lahko nerodno in neprijetno, vendar ne poskusite skriti ali pobegniti. Bolje je, da je tisti, ki naredi prvi korak, in pozdravi. Če ste s svojim novim partnerjem, nato pa se skriva pred njim bo dvignila samo še več vprašanj. Bolje je, da se Nonšalantan o položaju in pokazati svojega novega partnerja, da tvoj bivši ne pomeni ničesar, sploh za tabo.

2. Bodite vljudni, vendar kratek

Ostanite mirni in da zadevo pretvorbe dejstva in kratko. Obstaja milijon razlogov, zakaj ne želite, da bi dobili v daljšem pogovoru s svojim ex, nenazadnje zato, ker vaš novi partner ne bo preveč navdušeni stoji tam poslušal. Po drugi strani, le grunting in hodi proč, bi vam zdi otročje in nesramen.

load...

3. Ne začeti boj!

Če začnete javno argument, res se dogaja, da se počutim kot bedak kasneje. Verjetno ste že povedali vse, kar je potrebno, da bi rekel, in kaj se je zgodilo v preteklosti, je vsa voda pod mostom zdaj. Samo ostani miren, da svoje dostojanstvo, in se pogovorite z njim na isti način, kot bi govorili s katero koli drugo znancu, ki ste morda vrč v.

4. Ne opravičujem za to, kar se je zgodilo

Razen če si res čutijo potrebo, da se opraviči za nekaj strašnega, da si naredil, potem pa ne! mu povedal, da ste žal, da stvari ni izšlo, je tako dober, kot pravijo, pa da ga še en poskus. Razen če si res želiš spravo, bi bilo opravičilo povsem izven igrišča.

5. Ne da drugi dekle zlo oko

Morda pa mislite novo dekle za roko izgleda zadnji del avtobusa, vendar ne pustite, da vam prezir za njeno predstavo na obrazu. Če pokazati svojo odpor za novo žensko v svojem življenju, ali pa nekaj reči grdo z njo, boste bi bilo videti, kot da še vedno skrbi za vaše ex. Sprejeti odnos "ne briga" in ne bo odprla stare rane, ali pa iz napačnega vtisa.

load...

6. Ne poskušajte, da bi tvoj bivši ljubosumen

Ne poskušajte in povedal vse o tem, kako čudovito je vaš novi človek je in kako srečni ste, ali se prevrnil svoj novi fant, samo, da bi tvoj bivši ljubosumen. To bi bilo videti neumno in otročje preveč, in to bo vaš novi partner misli, da se je samo v uporabi.

7. Ne bodite presenečeni, če se počutite malce žalostno

Ne bodite presenečeni, če srečanje z ex pušča počutiš malo žalosten in to naredi Spomini za nekaj časa. Če ste porabili koli dolžino časa s svojim ex, potem boste imeli dobre spomine na tiste dni in ni nič narobe, če jih spominjati. Pojdi domov in imajo malo joka, če želite, potem pa da te spomine nazaj, kamor sodijo; na zadnji tvoji glavi.

8. Ne skoči naravnost nazaj v razmerju z svojim ex

Če vam še vedno čustva do vaše ex, potem izogniti skušnjavi, da naj možnost srečanje spremenil v trenutek sprave. Ne strinjam se, da se sestanejo enkrat na zmenek, tam in takrat, si vzemite nekaj časa za razmislek stvari skozi pravilno. Morate skrbno preučiti razloge, zakaj ste se razšla prvič in biti 100% prepričan, da bi se stvari res drugačen, če bi bil, da poskusite znova.

9. Naj bo vaš razdaljo

To je lahko tudi skušnjava, da poljub in crklja s svojim ex, samo zavoljo starih časov, ampak to bi bila velika napaka. To bo nazaj spomine iz preteklosti in da vas lahko zavede v razmišljanju, da imate še vedno globoka čustva za fanta, ko je vse, kar je, je res kratek trenutek žalosti nad izgubo, kar si oba nekoč imeli.

10. Ne visi okoli predolgo

Ne visi okoli čakajo da se kaj zgodi, samo bodite vljudni, ostanite mirni in nato naprej. Če visi okoli predolgo bi lahko dobili še bolj nerodno, kot je treba, in bi lahko sami dobili v nekaj, kar je težko priti ven iz znova.

Kaj storiti, če naletite na tvoj bivši? Kakšni so vaši nasveti?

load...