Kaj ženske želijo pri moškem? 9 namigov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kaj ženske želijo pri moškem? 9 namigov

Kaj ženske želijo pri moškem? 9 namigov

Kaj hočeš od moškega? Človek, ki je pozoren, a si pušča pri miru? Človek, ki je močna, vendar je ne boji svojih čustev, niti sram jokati? Človek, ki vas bo ščitil, vendar vam omogočajo, da stojijo na svojih dveh nogah? Človek, ki bo razumel svoje občutke in ni treba, da mu dam vse namige o tem, kako se počutite?

Pravijo, da moški v resnici precej težko razumeti ženske in vedo, kaj ženske resnično želijo, vendar to ni res, da je težko, ko so pravkar dobil za delo na njem pa se malo! Da bi jim pomagali ven malo nudimo tukaj devet majhnih namigov za fanta, o tem, kaj ženske želijo v človeku:

1. Kaj ženske hočejo v človeku? Spoštovanje

Morda je do generacije moških, ki so bili vzgojeni v svetu, kjer se "mlada dama", ostane doma in ohranja hišo, vendar mnogi ljudje pa še vedno na skrivaj domnevati, da se vedno najbolje vedo. Fantje, zbudiš in vonj kave, to je enaindvajsetega stoletja! Medsebojno zaupanje in spoštovanje, je na dnevnem redu zdaj in sodoben odnos resnično partnerstvo, ne razmere delavec-delodajalec.

load...

2. Kaj ženske hočejo v človeku? Bodite zaščitna

Nekateri ljudje morda mislijo, da je to protislovje našega prvi namig, vendar to ni. Ženska želi biti neodvisen in spoštovan, kdo je ona, ampak v končni analizi, tudi ona hoče vedeti, da lahko njen mož in bo jo varujejo v stiski. Ta je ni težko niti fantje. Ti bi se držijo za kolega v baru in ga naslednji dan še vedno spoštovati, tako da če je razlika? Ti držijo za svoje dekle, ker jo ljubiš, ne zato, ker ona je šibka in brez obrambe.

3. Kaj ženske hočejo v človeku? Poglej se

Ne prepustite fantje, samo zato, ker ste našli žensko svojih sanj. Ne morete pričakovati, dekle videti kot zvezda obiskuje film premierno vsak dan, če hodiš okrog videti kot nemaren! Samo pride nazaj do tega medsebojnega spoštovanja.

load...

4. Kaj ženske hočejo v človeku? Privoščite dekle kot dama

Enako je ona, ampak pitje pivo prijatelj, ona ni, zato ne pozabite, da je viteštvo ni povsem mrtev. To ni treba dueling pištole ob zori zaščititi čast ženski več, ampak ne pozabite, da tudi najbolj neodvisna od ženske še vedno želijo, da se obravnavajo kot dama.

5. Kaj ženske hočejo v človeku? Nekdo, ki je lahko ponosna

Človek nima biti milijarder poslovni mogotec, niti je treba, da je mišica vezan nagrado borec, ampak ženska želi biti ponosni na dosežke svojega človeka in se lahko pokažejo malo o njem, da njeni prijatelji.

6. Kaj ženske hočejo v človeku? Ambicije in sanje

Ženske želijo človeka, ki ima ambicije, ne tisti, ki sedi na kavču stokanje, kako slaba je njegova sreča. Tudi če je želja, ne zmagati, ampak samo, da ne prevrne na prvi oviri, to je začetek, in to je veliko boljše kot pa življenje gledalec!

7. Kaj ženske hočejo v človeku? Zaupanje in zanesljivost

Vsi potrebujemo nekaj stabilnost v našem življenju in ne moremo imeti, da je z moškim, ki jih ne more niti zaupanja, niti zanesete. Mi lahko vsi delamo napake od časa do časa, ampak človek, ki določa, da je polica, ki je rekel, da se dogaja, da se določi, in ki vemo, da je ven s prijatelji, ko pravi, da je s prijatelji, je človek, ki mu lahko ženska ljubezen.

8. Kaj ženske hočejo v človeku? Passion

Da, strast v postelji, je dobra! Ampak to še ni konec. Se je strast za prepričanja ali dober namen, strast za hobi, strast za izdelavo denarja ali strast za šport, sposobnost, da se odpuščen in odločeni, o nečem, kar je zelo privlačna lastnost v človeku.

9. Kaj ženske hočejo v človeku? ljubezen

Ob koncu dolge napornem dnevu ambicij, strasti, moči in vse ostalo v njej, ženska želi, da veš, da je ona ljubila. Samo preprost "hvala" tukaj in ponudba poljub ali objem je vse potrebno.

Katere druge stvari na vašem mnenju vse ženske želijo v človeku? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...