Kako imeti odličen odnos s svojim fantom? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako imeti odličen odnos s svojim fantom?

Kako imeti odličen odnos s svojim fantom?

Mir, ljubezen in harmonijo so ključni elementi, ki ohranjajo naš svet. Brez njih ne bi bilo kaosa, sovraštva in sporov v izobilju.

To je zelo pomembno, da so vaši odnosi v življenju harmonično. To vključuje vaše odnose s svojo mamo, očetom, brati in sestrami, svoje prijatelje - in predvsem svojim fantom.

Tvoj fant mora biti tudi tvoj najboljši prijatelj. On bi moral biti nekdo, se lahko zanesete, govorili, obrnejo in pusto naprej. Ko se odnos ne gre tako dobro, lahko nas dol. Lahko se počutimo, kot ni nič vredno.

load...

Nič ni popolno ves čas. Odličen odnos s svojim fantom je napor. Tam se bodo napake, ki, in slabe presoje klice. Nič se izroči vam na krožniku. Če ste iskali, da bi izboljšali svoje odnose, pa si oglejte nekaj najboljših nasvetov o tem, kako, da imajo dober odnos s svojim fantom.

Talk About Vaš odnos tisočletja

Če je vaš odnos pred kratkim zadela skalnato pot, zakaj ne govori z njim o svojih odnosih cilje? Kaj si oba želita iz tega razmerja? Kje vidite to dogaja?

To je priložnost za vas, da zgladiti svoje razlike in se stvari off prsih. Morda vam ni všeč količino časa, ki ga preživi na svojem PlayStation, in morda se mu ni bilo všeč, ko ga povlečete ven nakupovanje na soboto. Prepričajte se, da ste tako gredo v isto smer.

load...

Daj mu korist dvoma

Še posebej, ko smo primanjkuje samozavesti, da je zelo enostaven za napačno domnevati, da je naš fant od nas dobili. Ko nas ni povabil ven s prijatelji, predpostavimo, da je namerno mišljeno, da nas boli. Ko ima pivo po delu s svojimi prijatelji, predpostavimo, da je zato, ker ne more stati misel porabi nekaj več časa z nami.

Moraš mu dati korist dvoma. Ljudje delajo slabe klice tu in tam, ne iz kljub ali zlobe, ampak preprosto zato, ker ni upoštevala svoje občutke. Niso spoznali, kako boli, da boš dobil več kot nekaj, kar se jim je zdelo bila manjša ali nepomembno. Ko smo občutek nizko, da je tako enostavno, da balon nepomembnih dejanj, kot je naš fant se družim s svojimi prijatelji, namesto nas.

Prinesi Sočutje Into Your konfliktov

Včasih, ko smo se prepirati z našim fantom, da je vse preveč enostavno, da začnete vpiti in kletvic. Mi dvigniti svoj glas in jih storijo enako. V manj kot minuti, smo vnesli tretji svetovni vojni, in nobeden od nas posluša razloga. Mi smo izraža svoje poglede na glas, in počnejo isto. Oba sva preveč trmast, da bi dosegli kompromis.

Naslednjič, ko ti in tvoj fant boj, bi morali pristopiti k argument z sočutje, razumevanje razlogov in jasno. Izražanje svoje poglede nežno in jasno ga spodbuja, da storijo enako. To bo spodbudilo razumevanje od vaju o tem, kje ste vsak prihaja. To vam bo pomagalo, da bi dosegli neko kompromisno rešitev.

Bodite na splošno bolj Vzburjenost

Še en dober namig o tem, kako imajo dober odnos s svojim fantom je pokazati svojo skrb in naklonjenost. Velika odnosi uspevajo na naklonjenost. Če ste že malo hladno in daleč pred kratkim, morate poskusiti zdravljenje svojega fanta, da nekaj še kako potrebnega naklonjenosti. Držala za roke, ga objela, poljubila ga je.

Vzemite si nekaj minut Out

Ko smo čustveno, včasih flip ven. Kadarkoli smo jezni, prizadeti, ali razočaran, smo reagirali, in narediti nekaj, da smo prepozno žal. Morda prisegamo na ven fanta, česa obtožili ali jim grozi, da ga zapusti.

Odziv na naša čustva, kot da to ni dobro za odnos. To so kolena kreten reakcije, ki, gledano ur kasneje postanejo očitno za to, kar v resnici so; iracionalne načine, ki se ukvarjajo s čustvi.

Kadarkoli se počutite močno čustvo, si vzemite nekaj minut ven. Razlog sami s seboj in analizirati, kaj je, da je kar čutite na ta način. Zmanjšati negativne energije s predelovanjem svoje občutke. Na ta način boste lahko odkrili osnovno čustvo, ki povzroča, da flip ven na najmanjši stvari. Morda je to globlje čustvo, da morate posvetovati s svojim moškim.

Lend Mu ušesu

Naslednji dober nasvet o tem, kako imajo dober odnos s svojim fantom je biti dober poslušalec. Včasih smo samo ne poslušaj ga dovolj pogosto. Morda mislite, da delamo, ampak res ne.

Razmislite količino časa je bil že govorijo, medtem ko ste bili igranje na telefonu, igranje z lasmi, ali snacking na nekaj sladkarij. Nisi aktivno poslušanje z njim; lahko slišite hrup, nekaj pa je še do tebe, ampak veliko pa ne.

Še več, ko se je v pogovoru z vami in počnete nekaj drugega, hkrati pa ne izgleda dobro. To mu pove, da ga ne mu daje svojo nedeljeno pozornost, ki je nekaj, kar si želi.

Sprejmi Njegovo opravičilo

Potem, ko ste imeli boj, to preprosto ni dovolj dober, da mu povem, da ga ne skrbi za njegovo opravičilo. Vam ni mar, da zdaj - končno - on je dejal, da je žal.

Boste morali spremeniti svoj odnos. Če se opraviči, bi ga morali sprejeti. Ne ga odbijajo.

Smej se z njim!

Skrivnost sestavina vsakega razmerja, je smeh.

Pomislite: odnos brez smeha je Zlovoljan odnos. To je odnos, ki ga kislo pogledi, Oster opombe, retorte, argumentov in obžaluje prežeta. To je vzbujajo občutek.

Smeh skupaj prinaša nasmeh na obeh svojih obrazov in vas spomni, zakaj si dobil skupaj na prvem mestu. To je nalezljiva in je surefire način, da odpravi tako vaše žganja in da se počutite spet dobro.

Drži svojo roko v javnosti

Držanje za roke, ko greste na sprehod, je simbol, da je vaš odnos močna. To kaže, da delate skupaj pred vse ostalo, in da ste pripravljeni na reševanje karkoli izzivi nadaljuje svojo pot kot par. Ti so omejena skupaj in bo groba z gladko.

Držanje za roke je tudi sladek in ljubeč. Naredi.

Glej odnos trener

Nazadnje, čeprav morda ne boste počutili, kot da ste v resnici videti trenerja odnosov, je to lahko velika stvar za vaš odnos. Samo videl nekdo enkrat na leto lahko pomaga, da vam nekaj fantastičnega zamisli, ki lahko dajo manjkajoče koščke skupaj in obdržati vaš odnos lepo in zdravo.

load...