Kako imeti uspešen odnos? 10 svežih nasvetov o odnosu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako imeti uspešen odnos? 10 svežih nasvetov o odnosu

Kako imeti uspešen odnos? 10 svežih nasvetov o odnosu

Vemo, da je zaupanje, zvestobo, iskrenost in so vse te stvari pomembne v razmerju, ampak pojdimo nazaj k osnovam. Včasih, ko smo živeli z nekom, za dolgo časa, tudi osnovna vljudnost je, da bi se razširila na druge ljudi, ki gredo skozi okno. Kot pravijo: "Poznavanje rodi prezir", tako da tukaj bomo svež pogled na resnične skrivnosti do uspešnega razmerja in preuči nekatere osnove, ki smo pogosto pozabimo:

1. Ne pozabite in praznujejo rojstne dneve in obletnice

Po letih, ki živijo skupaj, ne res pomembno, če ste pozabili en rojstni dan ali obletnico? No, pravzaprav, ja, je to pomembno veliko! Seveda, se bo vaš partner odpustil, vendar bodo pozabili, ali bo vaš odnos srečnejši? Sama po sebi, je le manjši napaka, če pa pogosto pozabljamo pomembne datume, bo dodati negativnega rezultata in se bo spomnil, da naš prvi in ​​pomemben nasvet o tem, kako so uspešno razmerje je - ne pozabite in se prepričani, da bi praznovali rojstne dneve in obletnice.

2. Praznujte svoje romance in še naprej do danes

Veliko parov se preveč udobno v svojem odnosu in ustaviti greva ven na dan, s svojim partnerjem, porabi vsak večer v pižami pred televizijo. To je eden izmed pomembnih napak, ki ne bo koristno za vašo ljubezen. Partnerji v srečne in uspešne odnose še naprej iti ven pogosto, zabavajte se, da presenečenj in uživajte igranje med seboj, tudi po dolgih letih zakona, in to je eden od pomembnih sestavin srečnega in uspešnega odnosa in zakonske zveze.

load...

3. Negujte vaš odnos s svojim partnerjem družine

Še en nasvet o tem, kako so uspešno razmerje je - negovati vaš odnos s svojim partnerjem v družini. To je življenjsko dejstvo, da ko se poročiš svojega partnerja, se poročiš svojo družino, da živi z njim! Lahko pa dejansko ne strinjam z vašimi v-zakone ali pa morda sploh ne tako kot njihovi zornih kotov, vendar je vredno truda, da stori vse, kar lahko, da vsaj ohranimo mir z njimi. Vaš partner ni izbral svojo družino in je samo ne more jih smetišče, tako da je veliko lažje, če boste izvedeli, da se na z njimi, in to je še bolje, če vam je uspelo, da jih iskreno ljubezen.

4. Ne pričakujte, da ga uživajo ličila nakupovanje

Še ena skrivnost, kako imeti uspešno razmerje je - razumeti in sprejeti, da imajo moški in ženske pogosto različne interese. Ne pričakujte, da boste delili vse skupaj. Verjetno sovraži ličila in oblačila nakupovanje in sovražiš nogomet ali hokej, in da bi bilo narobe, bodisi od vas pričakovati, da bo druga oseba spremeniti. Sprejmi, da imate različne interese in se bodo izvajale ločeno, na ta način lahko oba z veseljem.

5. Nikoli ne pozabite, da je vaš partner izbiro

Če menite, da po vzoru "nihče drug ne bi dal gor z njim", potem bi se lahko v za nesramno prebujanje. Ko ste bili v razmerju za nekaj časa, lahko obe strani začeli razmišljati, da se stvari odda v kamen. Zato je pametno, da se spomnimo, da ima vsak izbiro, ali naj še naprej v razmerju ali ne, pa dolgo traja, da je odnos lahko, da cenijo svoje ljubezni in zaklad, kar imate.

load...

6. Bodite vljudni in spoštljivi

Še en nasvet o tem, kako so uspešno razmerje je - vedno vljudni in spoštljivi. Vljudnost ne stane nič, vendar se pogosto pozablja v razmerju. To je nihče dolžnost, da to posebno opravilo ali celo kupiti darilo, zato ne pozabite povedati takšne čarobne besede, kot "prosim" in "hvala", da med seboj in pokazati svojo hvaležnost, skrb in spoštovanje.

7. Bodite realni na vaša pričakovanja

Vsak odnos nasvet kolumnist vam bo povedal, da moraš pričakovati, grobo, kot tudi gladko v razmerju, ki pa je prav tako pomembno, da sprejme naravnost dolgočasno! Ne moreš biti zvezdnato ljubiteljem oči vse svoje življenje in ne morete pričakovati, vsak dan, da bo avantura, tako da boste morali pričakovati, da bo veliko dni, da so samo navaden navaden.

8. Vive la razliko! Naučite se kompromis

Moški so moški in ženske, so ženske in dva izrazito različna! Mi ne pomeni, da je treba stereotipe tukaj, ampak bo hotel bivalni prostor pobarvan modro in ona bo želel cvetlični roza, in to je verjetno zato magnolije je tako priljubljena barva za stenske obloge! Ti bodo tako imeli različne ideje o vsem, od kje jesti ven, kaj naj bi vrt izgledal, in kompromis pogosto je to edina pot naprej.

9. Skrbeti drug drugega

Naš naslednji nasvet o tem, kako imajo uspešen odnos - pokazati svojo ljubezen in skrb za vašega partnerja. Uspešen odnos ni vse o romantiko in spalnico, to je približno ob nekam iti, ko so stvari ni v redu. Ali je to nekdo, da bi nas toplo pijačo, ko smo imeli hladno, ali nekoga, ki nam pove, da ni pomembno, če gre kaj narobe pri delu; kaj vse potrebujete, je nekdo tam za nas, ko smo jih potrebovali.

10. Za boljše ali slabše

In naš končni nasvet o tem, kako so uspešno razmerje je - ne pozabite, da srečni in uspešni pari zavežejo, da bodo razmerja v celoti in vedo, da so v njem za dolge razdalje. Stvari se zakomplicirajo včasih, ljudje izgubijo delovna mesta, ljudje zbolijo in ljudje se spremenijo, vendar uspešni odnosi niso zgradili ljudje, ki opustitvi kajenja v trenutku, ko se stvari malo težko.

Kako, da imajo uspešen odnos? Ali imate druge nasvete? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...