Kako imeti uspešen zakon? recept za srečen zakon | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako imeti uspešen zakon? recept za srečen zakon

Kako imeti uspešen zakon? recept za srečen zakon

Bodite ena odrasla moški in mešanica skupaj temeljito z eno žensko odraslo osebo, na domu, nato dodamo otroke po okusu in vrgel v nekaj pesti za karkoli drugega, življenje vrže na vas in ste zakon! To bi moralo biti zelo enostaven recept res, vendar tako kot vse dobre recepte, to je lepši dotakne, da res jed uspeh, tako da tukaj je nekaj drugih sestavin, ki jih lahko dodate na recept za srečen zakon:

1. Ljubezen

Številka ena sestavina za uspešno zakonske zveze mora biti ljubezen. Ali pa ne? Na žalost, obstaja veliko LOVELESS porok, kjer ljudje ostanejo skupaj zaradi otrok, za udobje ali pa samo zato, ker navadnega starega letargija. Morda trdijo, da je še vedno uspešen zakon, vendar pa ne bi morda trdijo, da je srečen zakon. Čeprav lahko vrsta ljubezni spremeni, kot je odnos zori, še vedno držimo ljubezen na število enem mestu.

2. Spoštovanje

Spoštovanje mora biti ključna sestavina v zakonu. To je spoštovanje drug od drugega kot posamezniki, glede na družbo kot celoto in tudi glede na zakon zaobljube. Spoštovanje je na voljo v različnih oblikah, ampak tudi po letih zakona, še vedno je treba spoštovati svojega partnerja kot sočloveka.

load...

3. Poštenost

Še eden od najbolj pomembnih sestavin je poštenost. Kot govorimo recepte tukaj, poštenost, je pomembno, da se zakonske zveze, kot so jabolka za jabolčno pito! Na srečo v zakonu ni nobenih skrivnosti sploh, zakaj ne bi smelo biti?

4. Sočutje

Sočutje je, da lahko skrbi za osebo, če ni nič v njem za vas. Sočutje je starejši moški, ki skrbi za svojo ženo, čeprav se ne more spomniti, kdo je, zaradi demence. Sočutje, v bistvu je zaobljuba, da ostanejo skupaj, za boljše ali slabše.

5. Vzdržljivost in določanje

S skoraj polovica vseh porok ni, lahko vidite, da je to sestavina, ki manjka od mnogih zakonov. Poroka ni vse gladko in včasih je res grobo dogaja, a vesele poroke so zgrajene na ugotovitvi, da stvari delujejo in naprej dogaja.

load...

6. Fidelity

Kako, da imajo uspešen zakon? Ne pozabite, o poštenosti in zvestobe! Nekateri ljudje se zdi, da bi lahko odpustil goljufanje, vendar pa so res pozabil? Vesele poroke so zgrajena na trdnih temeljih dveh ljudem, ki jih verniki med seboj; ki prihaja z obravnavo.

7. Boj sejem

Argumenti se bo zgodilo, in včasih bodo resno. Vendar pa je treba vedno boriti pošteno in nikoli ne spustimo na raven osebnih žaljivk. Tam bi morala biti pravila, ki veljajo za boj proti, kot še nikoli v posteljo na argument, ostanejo na temo, govori stvari do zaključka in res dobro enega do nadaljnjega ni nikoli trdijo stoje. Če trdijo, stoje, ste bolj verjetno, da bodo jezni, mahati z rokami okoli in celo neurje off. Torej usesti in pogovoriti s namesto.

8. Ali realistična pričakovanja

Še en dober namig o tem, kako so uspešne zakonske zveze je določiti realistična pričakovanja za vaš odnos in ne boste razočarani. To verjetno ne bo popoln vsak dan in prav tako so vas in vašega partnerja popolno bodisi. Življenje je le redko tako sladek, kot je to v filmih in celo najsrečnejši pari lahko nekatere razprave in argumentov, in oni imajo nekaj slabih dni preveč.

9. Vrednost vaš partner in jim pokazati, da vam ni vseeno

Ljudje nikoli ne naveličate počutje zahvalil in biti ljubljen, to je samo, da so ljudje pozabili reči "hvala" in "ljubim te". Samozadovoljstvo je eden od največjih sovražnikov zakonske zveze, tako da ne mislite, da vaš partner ve, da jih imate radi, jih delate povedati.

10. Pogovor med seboj

Vzeli čas za pogovor med seboj redno je še en dober namig o tem, kako so uspešno poroko. Nobena ekipa ne more uspešno delovati, če en član ekipe ne ve, kaj druga pa ne razmišlja ali počne. Komunikacija v zakonu pomeni, da se govori o vsem od tega, kako se počutite o nečem, za koliko denarja je banka.

Kako, da imajo uspešen zakon? Ali imate druge nasvete?

load...