Kako izbrati pravi življenjski partner, ki posluša vaše srce (ali intuicijo)? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako izbrati pravi življenjski partner, ki posluša vaše srce (ali intuicijo)?

Kako izbrati pravi življenjski partner, ki posluša vaše srce (ali intuicijo)?

Obstaja toliko stvari, da bodo ljudje povedo ste upoštevati pri izbiri življenjskega partnerja. Nekateri bodo rekli, da je vse o združljivosti, drugi pa vam bo povedal, da nasprotja privlačijo; tako, ki so si verjeti? Izbira partnerja za vse življenje lahko eden izmed redkih stvari v življenju, da ne more nihče vam svetujejo in, morda, samo bolje, da sledi svojemu srcu. Konec koncev, če dobiš, da je gut občutek, da je nekaj prav, ki vam lahko povem, da ste narobe? Če želite, da zaupajo v svojo intuicijo in tvoje srce izberite življenjskega partnerja, tukaj je deset stvari, za vas, da misliti.

1. Stop poskušam biti stereotip

Če boste sledili svoji intuiciji, boste morda morali nehati misliti, da morate imeti odnos, tako kot starši, ali katero koli drugo osebo, za kar se tega tiče. Vaše srce vas lahko vodi v nekaterih nepričakovanih smereh in ne bodo vsi odobravajo vaše izbire. Ni zakon, ki pravi, da moraš biti določena vrsta osebe, zato pojdi v eno smer in se sami.

2. Sprostite se in poslušaj svoje misli

Ne boste slišali ničesar iz svojega lastnega srca, če ne pomiri in poslušati. Ne nedosegljivi, kaj je tvoj instinkt je povedal, da storiti in si povedati, da ste kot le neumno. Poslušajte tiste misli, ki jo imajo, da bi lahko dobro biti vodilna vas v smeri, ki je pravi za vas.

load...

3. Pazite vaših sanj

Ko spi, možgani pa neverjetno delo vložitvi stran, kaj ste se naučili in doživeli čez dan in tako povezave do drugih informacij poskusiti in narediti smisel vsega. Zato lahko vaše sanje včasih ti led vpogled v to, kaj ste res občutek. Zapišite si toliko, kot si lahko zapomniti o svojih sanj, takoj ko se zbudiš, ker bi lahko prišlo do pomembno sporočilo iz podzavesti tam nekje.

4. Bodite dolg sprehod na podeželju

Če želite slišati jasno, kakšne so vaše srce je rekel, bo dolg sprehod na podeželju, daleč stran od hrupa in Mesta vsakdanjega življenja. Z nič, ampak zvok ptic in žuželk v ušesih, boste lahko bolj jasno razmišljati in bolje razumejo, kaj si resnično želite.

5. Zaupajte sami

Pogosto slišimo sporočila, da je naša intuicija nam pošiljanje, vendar nam primanjkuje vero v sebe poslušati. Če menite, da nazaj, boste verjetno ugotovili, da je vaš instinkt vam dobro služil v preteklosti, da se naučijo zaupati te občutke malo več. Imejte vero v svojo sposobnost, da bi prave odločitve in se ne zanašajo toliko na druge ljudi, da bi jih za vas.

load...

6. Ne pustite, da drugi ljudje vas vladala

Vedno bo nekdo, ki misli, da vedo, kaj je najboljše za vas, vendar ne pustite, mnenje drugih ljudi vas vladala od tečaja. Poslušajte, kaj pravijo, lahko imajo nekaj koristnih nasvetov za vas, vendar ne samo domnevati, da so drugi ljudje vedno prav. Izbira življenjskega partnerja, je nekaj, kar le lahko storite.

7. Razmislite o tem, kako se počutite, ko ste s to osebo

Če je vaša intuicija vam pove, da je oseba, ki je pravi za vas, ampak ste v dvomih, razmisliti, kako se počutite, ko ste z njimi. Če menite, srečno, varno, in vsebino, ko ste z zadevno osebo, potem vaša intuicija verjetno vas vodijo v pravo smer. To je naravno, da imajo nekatere pomisleke pri sprejemanju tako pomembno odločitev je, vendar ne dovolite, da se ti dvomi preglasuje svoje prave osnovne občutke.

8. Upoštevajte naključij

Včasih, stvari pač zdi, da sodijo v mesto, zato ne prezreti, da morda obstaja razlog, zakaj se to dogaja. Od tega, kako ste se prvič srečala to osebo, kako se zdi, da samo vedeti, kaj ti je všeč, je to le naključje, da vse to se zdi, da se dela izvajajo ali bi lahko bilo več kot to?

9. Bodite pozorni na svoje občutke

Če menite, da veliko srečnejši, kot ste kdajkoli prej čutil, in zdi se, da je treba uživati ​​življenje veliko več - da bi lahko, ker je to nova oseba, ki je v svojem življenju, in tvoje srce je povedal, da je on. Ni znanstvena formula, ki vam bo povedal, da ste našli svojega življenjskega partnerja, bo to šele počutili in boste počutili odlično.

10. Ne prezreti

Če vse to se zdi smiselno, da vas, ne prezreti svojo intuicijo. Nobenih zagotovil ni, ko gre za ljubezen in, ja, da bi lahko vse narobe, če pa prezreti svoje srce, lahko ostane sprašujete, "kaj pa če?" Za mnoga leta.

load...