Kako najti ljubezen? 10 ustvarjalnih načinov iskanja partnerja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako najti ljubezen? 10 ustvarjalnih načinov iskanja partnerja

Kako najti ljubezen? 10 ustvarjalnih načinov iskanja partnerja

Dame! To je 2017, in si ne počutiš saj je to eno Lark več. Ste poskusili, je delal za nekaj časa, zdaj pa ste pripravljeni, da bi dobili nazaj na dating sceni.

Težava je v tem, da ste bili s tem dating igre stvar prej in se ni ravno izšlo. Morda boste srečali več Duds, kot vas skrbi omeniti, in ste poljubil več žab kot kdorkoli drug, ki ga poznate. Vse kar želim je, da dejansko našli popoln človek. Je to preveč zahtevati ?!

Ne! Vsakdo si zasluži nekaj ljubezni in sreče, vendar s tako veliko rib v morju, se zdi, da je vse preveč enostavno neto nekaj morskih psov, ki jih preprosto ni dovolj dober. Zato je čas, da začnete pridobivanje ustvarjalno s tem, kako najti fanta s razmišljanje izven škatle. Tukaj je 10 nasvetov o tem, kako najti ljubezen...

load...

Iti na splet

Če še nikoli niste poskusili online dating, preden se lahko zelo skeptičen o tem, ali ni to dejansko deluje. Morda imate sliko v tvoji glavi za soma gostovanja spletnih mest v ponudbo, da igrajo nekaj srednjih igre s tabo, ali pa morda misliš, da nihče dejansko iskren o sebi na online dating strani.

Po Forbes, tretjina kratkim poročene pare spoznali na spletu. Razdelitev, kajne? Resnica je, da se vedno več moških in žensk posežejo na spletu, da bi našli ljubezen svojega življenja, kar v končni fazi pomeni, da če ste še vedno nepovezan ste manjka na veliki bazen moških.

Lahko spremeni kriterije iskanja, tako da boste videti le fantje v želeno starost in lokacijo območju, in ker obstaja veliko online dating straneh tam lahko enostavno izbrati tisto, ki se zdi, kot bi bilo idealno za vas.

load...

Sci-Fi konvencije

Tudi če niste v znanstvene fantastike, sci-fi konvencije so še vedno super mesto, da bi našli človeka. Ok, tako da je množica je malo geeky, vendar to ne pomeni, da nisi zabaven, pameten in še vroče!

In kljub temu, fantje, ki niso bili priljubljeni v srednji šoli pogosto fantastično fante. Akne je padel stran je premeten obrobje je šel, so bile odstranjene naramnice in bingo! On je zdaj najbolj vročih človek nikoli nisi dne.

Poskusite zmenek na slepo

Še en nasvet o tem, kako najti ljubezen je, da poskusite z zmenka na slepo. Šla sem na zmenek na slepo, ko sem bil nekaj let mlajši, in čeprav se ni povsem izšlo zame to ne delo, za nekatere ženske.

Blind datumi so super, ker si dobesedno nimajo pojma, kaj ste dobili, vendar pa zaradi svoje super prijatelje, ki vedo, si notri in ven nastavite, na njej si lahko vsaj prepričani, da boste srečal človeka, ki ima nekaj stvari v skupni z vami.

Guy Bari

Verjetno ste že izogniti "fant palice« do sedaj, ker oni so za fante in bi raje dal svoje pete na in pojdite na Sassy koktajl bar z dekleti.

Toda fant palice so veliko krajev, da izpolnjujejo kul, skrivnostne in kajenje vroče moške, ki morajo žensko za pogovor. Če želite nekaj drugačnega, z glavo na dol na športnem baru ponujajo ustrelil nekaj bazen s tega osamljenega, cute človeka v baru.

Bodite razreda

Če je delo ob ves svoj čas v tem trenutku, morda se težko dejansko izpolnjujejo človeka. Ste utrujeni od iste stare obraze na delovnem mestu; Jeff čistilec, Bob iz HR in Steva, ki počne čudne stvari s spenjačem in se zdi, da vas zalezovanje. Ampak zato, ker imaš malo prostega časa, vaša edina priložnost, da izpolnjujejo fantje so konec tedna v pubu. In ste bili tam, naredil to in ugotovili, da smo vsi malo dolgočasno.

Torej, naš naslednji namig o tem, kako najti ljubezen je, da razred. Jemanje razred zvečer predstavlja Greta priložnost za vas, da naredite nekaj drugačnega in izpolnjujejo novega človeka. Odrasli razredi zvečer ne le bogatijo svoj um in razširi svoje znanje set, ampak so tudi vas spravil v stik z različnimi ljudmi, ki bi lahko dobili skupaj s podobno hišo na ogenj.

Prijatelji svoje prijatelje "

Verjetno ste že opazili nekaj srčkan fantje na straneh Facebook prijateljev. Morda ste celo začeli vohun na svojih profilih, brskanje po slikah in želijo, da bi lahko njihovo izpolnitev.

Kaj ti preprečuje? Vse kar morate storiti je, da izrazijo interes za svojega prijatelja, vprašati, če si enotni, in kažejo, da so vaju predstavim!

Hitri zmenki

To je še en dober namig o tem, kako najti ljubezen. Poskusil sem slepo hoditi in sem poskusil hitrosti dating, in čeprav nisem izpolnjujejo ljubezen mojega življenja z eno sem imel cel kup zabave na dogodku hitrosti dating.

Koncept Hitrost dating je izredno preprosta; dobiš dve minuti na klepet z morebitno dan pred selitvijo na drugega moškega. V teh dveh minutah klepet o tem in da, če je iskra, boste dobili priložnost, na koncu noči, da vidim, če se je strinjal. Če se ne strinjajo, da obstaja potencial med oba, ki jih določi datum. Super!

Prostovoljno delo

Ja, greš prostovoljno delo, ker si želite narediti dober zavoj za lokalno skupnost in da se boste počutili dobro. Smo ga dobili. Toda kaj je tako narobe s srečanja moškega ob istem času?

Singla noči

Samski noči zveni kot nekaj, kar je tvoja mama sestra se je vrgel v 1980-ih, ki pa jih ne knock, ker so te noči neverjetno zabavno in so lahko tudi zelo romantična.

Na singla noč -, ki se lahko odvijajo v lokalu, klubu ali celo cerkev - enojni, zabavni ljudje tako kot sami priti skupaj na klepet z novimi ljudmi, da vidim, če si delijo povezavo.

Čeprav je veliko ljudi, ki radi suniti zabavo v samskih noči, so lahko res odličen način, da bi spoznali novega partnerja. Najboljša stvar? Dobiš za klepet, za več kot 2 minuti!

Na športni igri

Naš končni nasvet o tem, kako najti ljubezen je, da gre za športne igre. Tako kot fant palice, veliko posameznih, strastne ljudi gre za športne igre, ki jih sami. Res so v svoje športne in jih bomo v celoti cenili, če ste - super kul, super zanima ventilator - začel pogovarjati z njimi. Vi ste na zmagovalca tukaj.

Kako najti ljubezen? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...