Kako najti pravega moškega? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako najti pravega moškega?

Kako najti pravega moškega?

Ko sem bil mlad in vtise, sem domnevala, da bi pobiral pravega partnerja zelo enostavno. Imel sem sliko v glavi, kaj sem hotel moj princ na belem konju, da izgleda kot, in verjel, da bi bilo samo vprašanje časa, preden sem ga spoznala. Mi bi sestane na koncertu Backstreet Boys, pogrešam naš dom vlaka po pomoti in padec noro zaljubljena, kot smo govorili v osamljenem mestu, ko se zmrači.

Potem, ko sem se obrnil 30, sem spoznal, da je najti pravo tekmo je pravzaprav tako presneto presneto težko. Moj princ ni obstajala, in če je to storil se je skrival. Namesto tega sem bil kamen iz enega slabega odnosa do drugega, igranje poražence in opekline, ki grejo no, kje v življenju.

Še huje, sem bil tekoč, ne kje v življenju.

Potem sem prebral članek z zgornjim psiholog, ki sem razmišljal o igranje kot oblika umetnosti. Ko se obravnava kot obliko umetnosti, najti pravo tekmo dejansko postane lažje. Sem se veliko naučila v zadnjih letih, in sem zdaj srečno poročena z moškim mojih sanj. Tu so moje 10 top nasvetov, ko gre za izbiro pravih tekmo.

load...

Ne narediti izbira samo zato, ker menite, da ste Da 

Veliko mladih žensk je strah, da bo, če ne izpolnjujejo človeka ASAP jih pustili na polici. Strah pred biti sam je zelo strašljivo. Seveda je. Ampak to je veliko bolje, da počakate na pravi fant od vrzi v slab odnos samo zato, ker se bojiš, kaj je alternativa.

Nič ni narobe s čakanjem, in da ni nič narobe s tem, da eno samo za nekaj časa. Sprejmite svojo svobodo in ne pozabite, da je ljubezen ne zgodi, ko greš ga preganja; gre, ko si to najmanj pričakovali.

Poslušajte Za vse, kar pravijo o sebi

To je pomemben, ker bo fant običajno določi svojo stojnico ven zelo hitro, o tem, kdo so kot osebo in kaj hočejo od razmerja. Če vam reče, da pije preveč ali ugotovi, je težko, da se zavežejo, da to je opozorilo prijavite takoj, da ni pravi človek za vas.

load...

Veliko žensk misli, da lahko spremeni človeka, ampak večino časa je to nemogoče - in helluva veliko trdega dela.

Bodite previdni, da ne postane resen prehitro

Ko sem spoznala svojega prvega fanta, sem dejansko mislil, da je bil takoj One. Čeprav ni bil princ mojih sanj, je bil preprosto božansko do mene.

Kot na primer, sem se vrgel v odnosu srce in dušo, in sam prevzela obveznosti za 100%. Na žalost pa se je kmalu izkazalo, da ni bil pravzaprav vse, ki želijo na resno razmerje, medtem ko je bil še mlad. Imel je veliko načrtov in ambicij. Razšla sva se izklopi po treh mesecih in sem bila opustošena.

Težje greš v razmerju takoj, težje boš padel. To je najbolje, da se stvari enostavno in ocenila stanje, preden ogromno obveznosti.

Presenetite sebe in ki so vas Datum

Ste že kdaj obrnili nekoga dol, ker oni ne tvoj "tip"? Res imajo. Res, mnogi od nas.

Ampak takšno je trenutek odločitve o nekom zgolj na podlagi nekaj površinskih stvari, lahko pomeni, da ste manjka na pravi tekmi. Zakaj ne dati ljudem priložnost, ki jo po navadi bi zavrnil? Imaš kaj izgubiti, in da se lahko izkaže, da je, ko prideš do njih vedeti, boste ugotovili, da ste dejansko zaljubljen v to osebo.

Najti nekoga, ki vas naredi hihitanje

Smeh v vsakem odnosu je zelo pomembna, in bi verjetno dogovor breaker. Če človek ne boste smejali, boste ugotovili, da težko premagati ovire z njimi.

Velik smisel za humor je klasična lastnost, da smo vsi iščejo pri moških - in za dober razlog. Če se človek ne more smejati samemu sebi, boste morda ugotovili, da te deževne dni spremenil v nevihtno narave.

Izberite znanca Vaši starši bo všeč

Čeprav starši vsekakor ne povem, kdo je dobro za vas in kdo ne, je njihova odobritev pa je še vedno dober barometer, iz katere bi ocenili, kako prav je človek za vas. Če veste, da bo določeno človek težko, da se skupaj s svojimi starši, boste morda želeli, da premislite, ali je on res pravi za vas.

Mečejo kontrolni seznam

Sem imel kontrolni seznam vseh lastnosti, moj princ mora imeti. Imel je, da ima blond lase, ABS, zmagovalni nasmeh, bleščeče bele zobe, je dobro plačano delo, avto, ljubečo mamo in celo veliko več.

Ko sem dne nekaj fantov in se obrnil navzdol nekaj, sem spoznal, da sem moral vreči kaj je zdaj moj duševno kontrolni seznam proč. Zakaj? Ker je nemogoče, da bi našli človeka, ki ustreza vsake posamezne kriterije, ki jih imate. Ljubezen ne zgodi tako. Ne, ne moreš zavrniti fanta, ker se ne merijo do enega od svojih idealov. Za vsa razmerja za delo, se je več kot odlično delo in gladko avtomobila; da mora biti čustveno združljivost.

Ne osredotočajo na Lust

Naredil sem celo poželenju stvar in ni vedno lepa. Seveda, se začne kot vlak, ampak na koncu se zavedaš, da sama sla ni dovolj, da ste zadovoljni.

Sem šla ven z vročimi fanti in izkazalo manj vroče fantje preprosto zato, ker sem našel magnetno kemija nepremagljiv.

Na žalost sem našel pomanjkanje snovi velik turn-off. To je vse o tem, najti pravo ravnotežje, in to je pomembno, da si ne dovolite, sla bo vaš edini vodnik tukaj.

Get Online

Online dating je še vedno relativno nova, in čeprav sem dating straneh v preteklosti, zagotovo ni bilo tam za mene v mojih napakah posuta dvajsetih.

Online dating straneh so odličen način, da se selektivna in izbrati pravo tekmo, ki ločuje zrnje od plev. Lahko bi dobili dober občutek za osebo, kako se pogovarjajo na spletu. Na primer, pozitivna, se ukvarjajo jezik je dober znak, da je fant se bo hit.

Pojdi na pravih mestih

Nazadnje, da bi izpolnili pravega moškega, je pomembno, da greste na mestih, kjer veš, da bi lahko izpolnil nekoga z istimi interesi kot vi.

Če imate radi umetnost, poskusite galerijo.

Če imate radi šport, pojdite na nogometni tekmi.

Če imate radi avtomobile, pojdite na klasično avtomobilskem salonu.

Ne držijo bar rutino, ampak še bolj stopiti.

Kako najti pravega moškega? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...