Kako najti pravo ljubezen z uporabo prava privlačnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako najti pravo ljubezen z uporabo prava privlačnosti

Kako najti pravo ljubezen z uporabo prava privlačnosti

The Beatles je dejal, da je ljubezen vse, kar potrebujemo, medtem ko je še stari pregovor pravi, da je ljubezen naredi cel svet vrti. Toda medtem ko se zdi, da so drugi ljudje v ljubezni povsod greste, boste morda sprašujete, kaj za vraga, kar morate storiti, da bi našli svojo pravo ljubezen.

To ni enostavno, da se zbudiš na Valentinovo vedoč, da si še eno, prav tako pa je vse to lepo gledati vse svoje prijatelje je poroko in otroke, medtem ko še vedno dobili grozljivo sporočil OK Cupid. Stoji na zunaj videti v morda zabavno na prvi, ker si svoboden in enoten, ampak na koncu se res lahko začnete priti do vas.

Seveda, da ima en sam svoj plus točke, in to nam lahko pomaga, da traja nekaj časa ven, da odkrijete več o tem, kdo v resnici smo. Prav tako nam daje priložnost, da imajo veliko zabave, ne da bi koga drugega, da odgovori na. Vendar pa sčasoma pride čas, ko se moramo vprašati, če bomo kdaj našli svojo sorodno dušo?

load...

Veliko ljudi, ki vam bo povedal, da se ljubezen preprosto ne zgodi, če ga na silo. Ti bom povedal, da ne more iti v bar za eno noč z namenom najti pravo ljubezen. Pravijo, da ljubezen pride, ko boste najmanj pričakovali, morda na zamudo vlaka ali zamujeno let. Medtem ko je to zagotovo drži, lahko zakon privlačnosti nam pomaga najti sogovornika naše duše v drugo osebo. To nas uči, kako usmerjati svoje misli na pravi način, in nam daje zaupanje, da izpolnjujejo svojo sorodno dušo. Oglejmo si, kako najti pravo ljubezen uporabi zakon privlačnosti.

Verjemi vase

Ne morete najti pravo ljubezen, če ne verjamem, da ste tudi vredno biti ljubljen. Morda si mislite, da se to sliši enostavno dovolj. Vsakdo si zasluži biti ljubljen, kajne? Ampak vprašajte to: Če se počutite, kot da ste bili vredni ljubezni, vsa ta leta, zakaj nisi še našel?

To je enostavno sklepati, da ste kričal iz ljubezni in da ste pripravljeni za to. Ampak morda ne zavedaš, da ste dejansko dobili veliko self-dvome, ki blokirajo poti za ljubezen, za vstop. Torej, do zdaj, ste morda nevede sami ogrožen, tako, da se dvomi, da držite nazaj.

load...

Vprašajte se, kaj ste dvomim. Vprašajte se, ali je kdo v vaši situaciji našel pravo ljubezen.

Vsakič, ko boste začeli počutiti dvome lezenje spet, da sprašujete ti dve vprašanji.

Ne pozabite, da so vsi okoli vas je navijal za vas. Želijo si zmagati, zakaj si morate sami dvomite?

Vizualizirajte It

Če lahko vizualizirati nekaj, imaš veliko boljše možnosti za dejansko doseganje.

Preživite nekaj časa pridobivanje izgubljen v vesolju s svojim idealen partner. Slika sami delati stvari skupaj, gre za kraje, in ubral svojo prihodnost. Poslušajte pogovor, vonj je vonj in slika vse znamenitosti, ki jih vidite. Potopite si 100% v tej viziji.

Ljubezen Yourself

Verjetno se sliši kot stari kliše sedaj, vendar ne more najti prave ljubezni, dokler ne začnete najprej ljubiti sebe.

Če ste še vedno dobili čustvene prtljage ostane neizkoriščen od zadnjega odnosa, da ste podzavestno uničil možnosti za kdaj iskanju prave ljubezni.

Ljubiti sebe, morate sprostiti svoj um, telo in dušo občutki negativnosti, ki so še vedno dolgotrajne iz prejšnjega razmerja. Mogoče vaš zadnji fant prevaral, in ne moreš priti k sebi. Počutiš se umazano in celo delno kriv. Ampak ga občutek, kot je ta, ste izgradnjo stene upora, ki vas ustavljajo od ljubiti sebe - kot tudi blokado drugim, ljubiti, preveč.

To je čas, da se ozremo na podlagi preteklih izkušenj in pridobivanje pozitivnih od njih. Če je vaš fant prevaral, spomnim se, da vsaj ste ugotovili, in je bil sposoben končati razmerje v najkrajšem možnem času. Še več, morda je naučil pomembne lekcije o moških, ki jih potrebujejo, da se učijo od. Namesto da bi šel za isto vrsto znova, si lahko zdaj ogledate za zveste, posvečenih moških, ki gredo v te ljubim, kdo ste.

Obračanja negativov v pozitivi je izredno močna stvar, in prav gotovo nam pomaga ljubiti sebe, kot tudi ves svet.

Ne obupajte

Nekoč sem imel prijatelja, ki je postala res uničen s svojim ljubezenskim življenjem. Nekega dne, se je trudil, da se osredotočijo na iskanje prave ljubezni in začel uporabljati zakon privlačnosti. Vedel sem, da dobre stvari grejo, da pridejo svojo pot kmalu.

Samo, je obupal po nekaj dneh. Rekla je, da ni videl nobenega dokaza, da je bilo delovno in da je bila samo zapravljaš svoj čas.

Obupal tako zgodaj in tako enostavno je kot naročanje obrok v restavraciji in odšel po petih minutah, ker še vedno ni prišel. Prava ljubezen ne samo priti tako enostavno; moraš biti potrpežljiv. Dobre stvari bo prišel, in to je pomembno, da ne obupajte.

Know What You Want

To je praktično nemogoče, da bi našli pravo ljubezen, če si sploh ne veš, kaj hočeš. Če ne morete predstavljati svojo idealno moškega ali če ga vidite tako sami v času pet let, lahko ugotovite, da boste še naprej spotaknil od fanta do fanta na OK Cupid.

Vprašajte se, kaj hočeš od človeka. Ali želite, da bi bil atletski, bookish, introvertiran, extroverted? Ali želite, da bi bil geeky, očarljiv, prefinjen, boemski, nenavadna, varčen?

Če želite, da zakon privlačnosti za delo, morate jasnost. Morate vedeti, kaj iščete. Preživite nekaj časa, danes ali ta vikend natančnim določitvam, kaj je to, da hočeš od partnerja. Poleg tega, pomislite, kaj ne želite, in vse zapisati. To je pravzaprav zelo preprost, da se osredotoči na stvari, ki jih ne želite (slaba higiena, gnusen, športna in tako naprej), zato si vzemite nekaj časa za to.

Lahko bi tudi pogled nazaj na preteklih razmerij in ugotoviti stvari, ki jih je sovražil. Morda ste dne navdušen video igralec, ki je preživel večino svojega prostega časa ubijanje zombija. Vi zagotovo ne želite, da še enkrat!

load...