Kako narediti svoj odnos boljši? 10 mora poznati nasvete | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako narediti svoj odnos boljši? 10 mora poznati nasvete

Kako narediti svoj odnos boljši? 10 mora poznati nasvete

Najti pravo osebo je ni najtežji del, to je ohranjanje zdrave in dolgoročne odnose, ki jih potrebuje za pravo delo. V idealnem svetu, ljubezen sam bi bilo dovolj, ampak tudi ljubezen včasih potrebuje pomoč roko. Tudi če je vaš odnos super zdaj, preberite deset nasvetov o tem, kako negovati vaš odnos in ga hranite lepa:

1. Oglejte si partnerja, ki so

Razumevanje kdo je tvoj partner res se izognili grdo presenečenj kasneje. Bodite pozorni na njihove potrebe in njihove želje in sprejeti njihovo draži strani, kot prostovoljno, kot ste sprejeli svoje dobre strani. Nobeden od vas bi morala biti igra, ki deluje v vlogi, ki ste jih ustvarili za seboj; bi morali tako imeti možnost, da bi bilo res, da sebe.

2. Poslušaj

Še en dober namig o tem, kako narediti vaš odnos bolje je preprost - ohraniti komunikacijo močna in poslušaj, res poslušamo, kaj je tvoj partner ima za povedati. Sliši se tako očitno stvar, vendar vam res poslušati drug drugega in razpravljati o stvareh, ali je vaš partner postane samo toliko hrupa ozadja v vašem življenju?

load...

3. Delo rešiti argumente, jih ne zmagati

Naslednji predlog o tem, kako narediti vaš odnos bolje je, da se naučijo, da kompromis. Vedno bodo spori ali "razprave" v razmerju, vendar nobeden od vas bi počutili dobro o zmagate, morate tako dober občutek, ki prihajajo namesto kompromis. Če imate zmagovalca, potem morate imeti tudi poraženec, če pa imate kompromis, potem si tako zmagal!

4. Delite opravila

Smola v in narediti opravila skupaj. Nobenega razloga ni, sploh, zakaj bi dekle lahko v kuhinji in človek počne vse vzdrževalna dela na okoli doma. Zakaj ne bi delili vse opravila in jih naredimo skupaj. To je bolj zabavno in boste med seboj pogovarjajo več kot dobro.

5. Ali so skupni cilji

Naslednji velik namig o tem, kako narediti vaš odnos bolje je, da se usedem skupaj in razpravljali svoje osebne cilje in želje v življenju, nato pa delo, kako lahko tako dosegli stvari, ki jih želite. Oba morali svoje osebne cilje, vendar če delate na njihovo doseganje skupaj, bo to koristilo partnerstvo kot celota preveč.

load...

6. Ne bodite preveč pomoči potrebnim

Delitev je pomembna, prav tako pa ima nekaj svojega lastnega prostora. Ravnovesje, da ste tako zadovoljni s tako, da se čas za prijatelje in konjičke, zunaj odnosa. Pritrdilni svojo individualnost in celo narazen včasih, dejansko krepi odnos.

7. Ne poni

Godrnjav ni izključna domena deklet; fantje so lahko zelo dober v tem preveč! Constant godrnjav in nit nabiranje ne bo rešila ničesar. Če je res kaj o vašem partnerju, ki vas utrujaš, nato pa poskusite in se ji približati na konstruktiven način in imajo resno razpravo o tem.

8. Embrace redni

Še ena dobra skrivnost o tem, kako narediti vaš odnos bolje je, da se naučijo, da uživajo v preprostih trenutke v življenju, celo navadnih stvari. Trik za dolgotrajno zvezo je, da uživajo živijo skupaj, izkušnje in da se ne bo vedno zanimivo. Naj stvari zabavo, ki gredo ven na datume, organizira cestne izlete in pustolovski vikende, ampak tudi naučiti sprejeti, da lahko delijo vsakodnevno zmleti življenja skupaj lahko prijetno preveč.

9. Dovoli svojo ljubezen, in drug drugega, da rastejo in se razvijajo

Vaš odnos bo spremenilo z leti roll on, zato ne bojte se spreminjajo s časom preveč. V dobrem odnosu, bodo ljudje dovoljeno, da raste in razvija skupaj, zato ne pričakujte, stvari ostale enake za vedno.

10. Nikoli ne prenehajte skrbeti

In naš končni nasvet o tem, kako narediti vaš odnos bolje je, da se nikoli ne ustavi ljubeč, skrb in negovanjem svojega partnerja. Številka ena sovražnik ljubezni je samozadovoljstvo. Si lahko postane tako poravnana in srečna v razmerju, ki pa je še ne prečka vaš um, da bi lahko bil vaš partner nesrečen. Zapomni si malo stvari, ki kažejo, da vam ni vseeno in vedno dovolj časa za pogovor med seboj. Odnos ne more biti samoumevno, da je treba delo.

Kako narediti vaš odnos bolje? Kakšne so vaše najboljše nasvete!

load...