Kako ostati pozitiven, medtem ko čaka na popolnega človeka? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako ostati pozitiven, medtem ko čaka na popolnega človeka?

Kako ostati pozitiven, medtem ko čaka na popolnega človeka?

Ah, če bi bil edini pravi življenje kot pravljica romantiko? Takoj, ko pa enaindvajset, bi se swept off svoje noge, ki ga je princ na belem konju, preden živijo srečno do konca dni v prijetnem domu z nekaj otrok - in morda celo vila, če imate srečo.

Na žalost, resnično življenje je zelo različna. G Napačna nenehno pops v in iz življenja, tako kot g leni in gospodu pomoči potrebnim. Resnično življenje je stresno in, kot smo dobili starejši, lahko pa nas skrbi, da nikoli ne bova srečala popolnega človeka.

Čakati za nič ni enostavno. Ali ste čakali na rezultate iz bolnišnice ali za zamudo let, da končno vzlet, to je enostavno, da se počutijo zaskrbljeni. Čakanje na popolnega človeka, da pridejo skupaj je malce drugačna, saj si nikoli ni prepričan, da je kdaj se bo pojavil.

load...

To je pomembno, da ostanejo optimistične. Tukaj je nekaj načinov, da ostanejo pozitivne, medtem ko čaka na popolnega človeka.

Sprejmi realnosti

Na žalost, dejstvo pa je, da popolni moški ne pridejo skupaj takoj. In, ja, včasih realnost zanič. Ampak, če ne bodo pustili, da si preveč dol o tem, da je pomembno, da se strinjate realnost in vožnja z njim.

Filmi in knjige, ki vam pokaže, da obstaja prava ljubezen. In to počne. Ampak tako, kot je predstavljeno v fikcijo je zelo drugačen, kako je v resnici. In to je zato tako pomembno, da ste prenehali primerjajo svoje življenje s fikcijo in sprejeti realnost.

load...

Verjamemo, da se bodo stvari izšlo

Tako težko, kot je zaupati, da bodo stvari delovale, ko se nič ne dogaja, da načrtujejo, da je to nekaj, kar je res treba narediti. Včasih, stvari ne gredo svojo pot. Ampak ne pozabite, včasih delajo. To je samo Oseka in tok vesolja, in tako kot drevo ni v sezoni v zimskem času, življenje ni vedno videti tako rožnato. Ampak včasih res ne.

Samo zato, ker si ne more jesti sadje od drevesa samo še ne pomeni, da vedno ne bo. Zaupanje, ki bodo sčasoma stvari na bolje in da bo človek prišel do vas.

Get Busy

Za nekatere enojčkov, ki so obupani, da izpolnjuje moškega svojih sanj je igranje svet porabi celo življenje. Preverijo svoje dating profile na delovnem mestu, takoj prijavite zjutraj in pred spanjem, in na splošno ne more ven iz svoje glave.

To ne pomaga, da ostanete pozitivni, še posebej, ko je g Cool ignorirajo sporočila, ampak g Slacker vam pošilja milijon.

Vi bi morali omejiti, koliko časa ste porabili za igranje. Naj bo del vašega življenja, vendar ne vse. Pojdite na delo in ne preveri sporočila. Družim s prijatelji in ne preverjajo telefona. Bodite sprehodih zunaj, pojdite v telovadnico in narediti pozitivne stvari.

Bodi potrpežljiv

Težko je biti potrpežljiv, če želimo, da ves svet in vse, kar je v njej prav zdaj. Toda gluttons, ki želijo imeti svojo torto in jo jedo pogosto izgubijo na dolgi rok. So hitite v stvari in ugotovili, da tisto, kar so dobili, ni bilo vse to super.

Čaka ni nekaj božansko kazen izročijo bogov. Namesto tega, da je priložnost za vas, da bodite potrpežljivi in ​​se pripraviti na pravi način za ko pride pravi človek skupaj.

Razmišljati zunaj polja

Ali ste vedno datum enake moškim, ker so svoj "tip"? Morda ste vedno iti na istih mestih za spoznavanje ljudi? Morda ste vedno nositi ista oblačila, preveč?

To je čas, da začnete razmišljati zunaj polja in poskuša nekaj drugega.

Einstein je dejal, da je norost, ko smo ostali počne isto stvar znova in znova, medtem ko pričakuje različne rezultate. Isto je z zmenkov. Če nadaljuj na istih mestih in igranje iste vrste človek znova in znova, rezultati se ne bo spremenilo. Morate spremeniti.

Razširite svoje skupnosti

Seveda, želiš spoznati moškega zdaj. Toda v tem času, zakaj ne bi uporabili nekaj časa samo razširiti svojo skupnost?

To je enostavno pozabiti ven prijatelji, ko smo močno vpeta v dating svetu. So se dal na stranski tir, ko smo lovil nekoga po fanta. Vendar morate svoje prijatelje v vašem življenju, ki vam pomaga ostati duševno zdrav in sproščen v težkih časih.

Oglejte si svoje prijatelje in da nove. Pojdi prostovoljstvo, bo nov razred. Zavedam se, da mora biti tlak eden ni vsaka situacija, kjer prideš ven razočaran, ker ni izpolnil fanta svojih sanj.

Bodite Time Out

Prej sem rekel, da bi morali pustiti dating postane del vašega življenja, vendar ne vse. Včasih boste celo morali zapustiti dating svet v celoti, da se napolni baterije.

Dating je lahko zelo veliko, še posebej po nekaj slabih izkušenj. Če greš v to pričakujejo princa na belem konju, da vam takoj pošljemo nabiralnik, boste sami vzpostavitvi za veliko razočaranje.

Če ste vzeli čas ven iz zmenkov, jo uporabite za razvajanje. Vzemite si čas odsotnosti z dela, pojdi na potovanje, odkrili nov hobi. Delati stvari, ki bi jih z veseljem in vam odvzeti iz kavč, kjer sedite twiddling palcema do vas nekdo sporočil.

Get Creative

Ko bomo osredotočili na iskanje gospoda pravega, pogosto posvetiti ves svoj čas in energijo za to. Kot taka, smo pozabimo na stvari, ki so zares pomembne za nas, kot naše zmožnosti ustvarjanja in bi nekaj čarobno.

Medtem ko čakate na popolnega človeka, je pomembno, da se počutite dobro v sebi, tako da ko pride skupaj, da si pozitiven in pripravljen za njega. Kar nekaj ustvarjalno je zrasel način, da to storijo. To vznemirja vaš um, in se počutite dobro o sebi in svojih talentov.

load...