Kako pokazati svojemu fantu, da ga imaš rad? 8 srčkan način | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako pokazati svojemu fantu, da ga imaš rad? 8 srčkan način

Kako pokazati svojemu fantu, da ga imaš rad? 8 srčkan način

Če želite pokazati svoje fanta, koliko mu je všeč, vam ni nujno, da preživijo obremenitev denarja; obstaja veliko načinov, kako lahko pokažejo mu radi s preprostimi, majhne geste, ki bo resnično štejejo. Dejstvo je, pogosto je to malo, srčkan stvari, ki jih narediti za njega, da je res najbolj ceni. To so stvari, ki bi ti, ki so, in to so stvari, ki bi ga rada še bolj. Torej, tukaj je zbirka 8 stvari, ki jih lahko naredite za fanta, samo zato, ker ga ljubiš:

1. Mu samo povej!

Saj ne more biti lepši in slajše kot to: vzemite svoje roke tvoje, pogled naravnost v oči in ga vprašal: "? Ali veste, koliko ljubim te '

2. Pečemo mu torto ali kuhamo nekaj posebnega za njega

Kako pokazati svojo fanta, ki ga ljubiš? Naravnost v srcu skozi želodec, pečemo mu torto ali kuhamo nekaj okusno in dal malo truda, da v to, da ga okrasitev s sporočilom, samo za njega, kot ILY ali LJUBEZNI in bo ljubezen vse težave, ki ste šli da za njega. To je tako osebna stvar, ko ste vse iz sebe, zato ne goljufija ga dobili enega iz trgovine.

load...

3. Naj CD

To bi bilo nekaj, kar si naredil za svoj ljubica v šoli, vendar ni nobenega razloga, da tega ne storite zdaj. Make up poseben CD za njega z vsemi svojimi najljubše skladbe in nekaj takih, ki so posebnega samo za vaju. On lahko vzamete s seboj v njegov avto in uživajte v teh posebnih spominov, kamorkoli gre.

4. Pustite mu ljubezensko pismo

Kdaj je bilo zadnjič, ko ste napisali, da vaš fant? Torej, lahko je biti okoli vas vsak dan, vendar pa je zapisala, kako se počutiš lahko resnično pomaga izraziti svojo ljubezen še boljši, kot govorjeno besedo. Vzemite si čas in nato svoje občutke v pesem in jo pusti nekje je to našli prva stvar zjutraj, morda v avtu ali spravljen v aktovki.

5. Kupi mu darilo, brez vzroka

Ni treba, da je božič, da ga dobijo darilo. Nakup vaš fant njegova najljubša po britju, srajco, kravato ali kaj podobnega, da veste, da bodo cenili, in ga ovijte preveč; to je vse o mu pokazal svojo ljubezen in skrb.

load...

6. Mu Presenetite pri delu s piknikom

Kako pokazati svojo fanta, ki ga ljubiš? Spravite ga ven iz pisarne za nekaj časa z vrtenjem gor nenapovedano na kosilo s piknik košaro, napolnjeno z vsemi svojimi priljubljene. Bodite izlet v park in samo sedeti na soncu skupaj, preprost in ljubeč način, da bi prekinil svoj dan in naj mu vedeti, koliko si ga in skrbi radi.

7. DIY darilo

Do-it-yourself darilo bo pomenilo veliko več z njim, kot trgovina kupil eno, da dajo svoje umetniške talente za uporabo in da mu darilo. Če so vaši rokodelskih spretnosti malo zarjavel, nato tečaj, na skrivaj, samo zato, da si lahko, da mu darilo, ki bo resnično pokazati svojo ljubezen.

8. Postanite njegov vroč dan

Drug način, da pokažejo svoj fanta, koliko ga ljubiš, je, da še naprej skrbi zase, tudi potem, ko ste skupaj že nekaj časa in tudi potem, ko imaš poročena. Vaš fant vas ima rad, kdo ste in ne za stvari, ki ste ga dali; ljubi svojo dušo, ljubi svoj značaj in ljubi svoje telo; zato poskrbite, da preživijo kvaliteten čas skupaj in iti naprej redno romantične datume; razvajajte, dobili vaše nohte in lase z namenom, nositi lepe obleke in postal njegov vroč dan! On bo všeč!

Kako se pokažejo ljubezen do svojega partnerja? Prosimo, delite svoje nasvete in ljubezen nasvet v oddelku komentarji spodaj.

load...