Kako premagati ljubosumje? teh 10 nasvetov bo pomagalo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako premagati ljubosumje? teh 10 nasvetov bo pomagalo

Kako premagati ljubosumje? teh 10 nasvetov bo pomagalo

Ko smo zaljubljeni, smo lahko vsi počutijo čudno Pang ljubosumnosti občasno; to je naravni del našega občutka zaščitno nekoga, ki nam je mar. Če pustite, da ljubosumje ti porabijo, čeprav lahko postane zelo velik problem v odnosu. To vas bo nezaupljivi do vsega, kar vaš partner počne in pravi, in ste njegov mistrusting vsako besedo in svoje nenehne dvome o vašem partnerju bi jih na koncu vožnje stran. Če mislite, da ste v nevarnosti, najemnin vaš ljubosumen narava poškoduje vaš odnos, se glasi teh deset nasvetov o tem, kako premagati ljubosumje v razmerju.

1. Obraza do dejstva, da se ljubosumen

Kot pri vseh čustvenih zadevah, kot je ta, prva stvar, ki jo morate storiti, je sprejeti dejstvo, da ste se preveč ljubosumna. Ne skoči naravnost v in obtožil svojega partnerja nečesa, samo razloži jim, da tisto, kar počnejo, je kar čutite ljubosumen. Pogovor o tem vprašanju, in boste tako lahko bolje razumeli situacijo.

2. Ustavite se v primerjavi z drugimi ljudmi

To je še en pomemben nasvet o tem, kako premagati ljubosumje v razmerju. Ljubosumje ga osebe lastno nizko samopodobo pogosto posledica. Sprejmite dejstvo, da bo vedno nekdo, ki mislite, da je bolje videti kot vi, bogatejši od tebe, ali pa zabavno kot ti, ampak da si bil ti, kdo je tvoj partner odločil, da bo s. Stop primerjav z drugimi ljudmi in se osredotočiti na dobre stvari, ki vas in vašega partnerja imajo namesto.

load...

3. Ne sodi tega partnerja, ki temelji na predhodnem slabe izkušnje

Vaš ljubosumje morda pa je povzročil, ker ste imeli slabe izkušnje v preteklosti. Morda star fant prevaral, tako da predvidevam, da je to ena tudi bo. To je res nepravično, da katrana vse v isti koš na tak način in to je lahko zelo vznemirljivo, če nekdo naredi za vas. Naj mimo iti in soditi svojega partnerja, o tem, kaj počne, ne v tisto, kar je nekdo drug naredil v preteklosti.

4. Spomni se vseh časov vaše ljubosumje je neutemeljena

Tu je še en dober namig o tem, kako premagati ljubosumje: če menite, da vaše ljubosumje dviga na površje, poskusiti in pomislite na vse druge čase si se počutil na ta način in se je izkazalo, da je bilo vaše ljubosumje popolnoma neutemeljena. Razmislite o času, ko ste preverili na vašem partnerju, samo da bi našli je bil v pisarni, tako kot je rekel, da bi bilo. Pomislite na vse čase, ki jih je mislil, da je te zapustila, nato pa se spomnim, da je še vedno z vami danes.

5. Ne pozabite, da ljubosumje ničesar ne bomo dosegli tako ali tako

Ne smemo se v bližini grmovja tu; če se dogaja, goljufija na vas, da je ljubosumna ni, kaj ga bo ustavilo! Morda se sliši malo kruto, ampak, saj bi bilo veliko bolje uporabljati ves čas in energijo, ki ga zapravljaš s tem, da ljubosumen, zaradi česar je odnos tako velik, da se je sploh ne bo, da razmišljajo o vara.

load...

6. Ne pustite vašo domišljijo vodijo divje

Ljubosumje je pogosto napaja z domišljijo in zavijete na dejstvo, da je bil zaljubljen v prometu na poti domov, v prepričanju, da je z drugo žensko. Pogled na dejstvih in ne na fikcijo. On je verjetno bolj moti, da je bil zaljubljen v prometu, kot ste!

7. Verjemite, da si ljubljen

To je še en dober namig o tem, kako premagati ljubosumje v razmerju. To je enostavno, da se prepriča, da si ne zaslužijo biti ljubljeni in da bi vaš partner bolje. Imajo malo več zaupanja vase; imate toliko pravico biti ljubljen kot katero koli drugo osebo.

8. Naučite se zaupati svojega partnerja

Ta točka se morda sliši malo preveč očitna, a je verjetno ti zaupa, zakaj mu ne zaupajo v zameno. Zaupanje je res pomemben del odnosa, in če ga ne imeti, potem morate poskusiti in ga negovati. Lahko, da ste pravkar dobil toliko v navado mu ne zaupate, da si sami ne morejo pomagati razmišljati na tak način. Poskusite in prekiniti viskozno krog, naj vse, ljubosumje gre, in šele videli, kaj se zgodi.

9. Poskusite vzeti samostojna pogled, kako se obnaša

Predstavljajte si, prijatelj prišel k tebi in rekel, da je imela enake ljubosumen občutke o svojem partnerju kot ti o tvoji. Ti bi ji najbrž povedal, da je bila domišljam stvari, in da bi morala poskusiti, da se malo bolj logično o tem.

10. Ne pozabite, da ste posameznik

Bolj pogosto kot ne, je ljubosumje v razmerju rodi iz strahu pred izgubo osebo. Na žalost, to je še en trd dejstvo soočiti, ampak, sprejeti dejstvo, da, da, morda nekega dne izgubili svojega partnerja. To bi bilo boleče in neprijetno, vendar bi preživeli, ker ste posameznik v sebi. Če se lahko ustavite v strahu, kaj misliš, da se lahko zgodi, boste morda lahko, da bi dobili svoje ljubosumje bolj pod nadzorom in v tem, kar imate danes.

Kako premagati ljubosumje v razmerju? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...