Kako prenehati se boriti v razmerju? 10 nasvetov, kako prenehati se boriti s svojim boom toliko | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako prenehati se boriti v razmerju? 10 nasvetov, kako prenehati se boriti s svojim boom toliko

Kako prenehati se boriti v razmerju? 10 nasvetov, kako prenehati se boriti s svojim boom toliko

Večina razmerja gredo skozi faze, kjer se zdi, da ste se borijo ves čas, vendar, če se zdi, da je faza, da se dogaja vedno, potem je čas, da nekaj storiti glede tega. Stalno spopadov je trdo delo, da obremenjujejo razmerja in pol časa, si verjetno niti ne vedo, kaj se borijo o! Ne pustite, da se boji uniči odnos. Preberite teh deset nasvetov o tem, kako to ustaviti, zdaj.

1. Stop govoriti in začeti poslušati

Če ste se borijo ves čas, potem ste verjetno niti ne posluša, kaj vaš partner je rekel. Sesti skupaj in delata govoriti, enega po enega, in na ta način bi lahko slišali, razumeti, krivice drug drugega bolje.

2. Bite jezik - ne kričati!

To je težko eno storiti, ko ste jezni, ampak bolj boste dvigniti svoj glas, bolj vaš partner bo preveč. Ko ste tako kričali na vrhu vaše glasove boste dosegli nič drugega kot več slabih občutkov.

load...

3. Razmislite, preden rečeš karkoli

Še en pomemben nasvet o tem, kako ustaviti boj v razmerju, je premor za razmislek, preden rečeš karkoli. Če tega ne storite, boste šele rekli, je prva stvar, ki pride v glavo in to bi bilo nekaj, kar bi lahko kasneje žal. Ko se nobeden od vas razmišljate naravnost, bo argument samo raztopi v izmenjavi žalitev, ki je nikoli ni prijetna stvar.

4. Odpočijte si drug od drugega

Še en nasvet o tem, kako ustaviti spopade v odnosu, je, da se odmor drug od drugega, od časa do časa. Včasih urok narazen vam bo tako priložnost, da počistite svoje glave. Ne delaj v jezi, čeprav se strinjam, da preživijo dan ali vikend narazen in bi lahko pomagal, da vam pokaže tako, koliko bi se manjka eden drugega.

5. Vprašajte se, ali je še vredno prepirala

Veliko argumentov začnejo čez pettiest stvari, zato si vzemite odmor in vprašati, če je to res vredno izpadajo približno. Ali je res, kot zemlja rušenje stvar, ki je vredno tvegati svoj odnos za?

load...

6. Stop poskuša pridobiti

Naslednji namig o tem, kako ustaviti spopade v odnosu, je, da nehaj vedno prav. Najboljši rezultat boja je, da ni jasnega zmagovalca, saj na ta način ni poraženec niti. Poskusite najti kompromis in upreti skušnjavi, da bi vedno dobili v zadnji besedi.

7. Nikoli ne mešajte boj z alkoholom

Če je ena, ali je bila pitna oba, potem to ni pravi čas za rešitev spora. Že majhna količina alkohola lahko rečeš stvari, ki jih ne pomenijo in skrajša vaše živce preveč.

8. Poskušaj razumeti partnerjevo stališče

Tudi če se ne strinjate s svojim partnerjem, lahko vsaj poskusiti razumeti njihovo stališče. Prosite jih, naj pojasni, zakaj menijo, da tako, kot oni, in poskusite in se pogovorite s vprašanji, racionalno in mirno.

9. Ne boj več stvari, ko ni prav ali narobe odgovor

Obstaja samo ne more biti zmagovalca včasih in nihče ne bo prav ali narobe. Argumenti več okusa in dojemanja popolnoma nesmiselno, da bi našli kompromis namesto. Če želi v spalnico rdeče in bi raje belo, zakaj potem ne usede roza!

10. Razmislite o tem, kaj je pomembno

Za nekatere pare, lahko boj postane zakoreninjena navada, ki lahko na koncu prekinil zvezo. Vzemite si trenutek, da bi seznam, kaj je res pomembno in devetkrat od desetih, bo nobena od teh stvari, ki ste se borijo o biti na tem seznamu.

Ali imate druge nasvete o tem, kako ustaviti boj v razmerju?

load...