Kako prenehati se sprijazniti s svojim fantom? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako prenehati se sprijazniti s svojim fantom?

Kako prenehati se sprijazniti s svojim fantom?

Vsak odnos ima svoje "trenutke." Saj veste, kako to gre: Prvih nekaj tednov so Blaženo romantično in niste mogli niti predstavljati, kričal na njegov lepi obraz, da ne bi ga vznemirilo. On je samo preveč lepa! Vse kar želim je, ga pocrkljam, ga vmasirajte in poljub njegov obraz.

Kot tednov mimo, se zavedaš, da obstajajo stvari o njem, da je pravkar dobil na živce. Do zdaj je ne le povsem v redu kričati nanj; bi lahko celo sliko sami metali nekaj na njega! Lepi obraz ali ne!

Argumenti zgodilo. Včasih je le malo stvar, ki nam povzroča, da vzplamti, in včasih je kopičenje stvari. Toda argumenti so strašno depresivna in se lahko nosijo odnos navzdol. Če iščete ustaviti konstantno spopade s svojim fantom, pa si oglejte na 10 načinov, da to storijo.

load...

Stop Bringing Up preteklosti

Poleti leta 2017, ste bili zelo moti, ko se je odločil za nogomet v tistem koncertu boš tako načrtovano, da gredo za. Bil je vse za to na prvi; res, da je bil on, ki so kupili vstopnice!

Ampak potem je svetovno prvenstvo se je zgodilo in njegova ekipa dobila s pomočjo v finale. Seveda, končno je potekala na isti dan, kot je koncert, in je moral izbrati. Vedel si, da bi izbrali koncert.

Samo, da je ni. Je izbral nogomet.

5 let kasneje, in še vedno ne more mu odpusti za to.

"Ne pozabite, da je čas, da nas narejen zamudili koncert," boste mimogrede mu rekel, ko je dobil pripravljen za delo.

Fantje Sovražim, ko boste obdržali vzgajajo preteklost. Torej spalne psi laži, v redu?

Sprejmi njegove pomanjkljivosti

Še en nasvet o tem, kako ustaviti z utemeljitvijo s svojim fantom je preprosto sprejeti njegove pomanjkljivosti.

Ok, človek ima svoje pomanjkljivosti. Morda še vedno ne more upravljati s svojo ditzy glavo rešiti in plačati račune na čas, ali pa nima volje in ne moremo vztrajati pri svoji prehrani.

load...

Namesto, da bi ga stalno berating preko svojih napak, zakaj jih ne samo sprejeti? Mogoče je preprosto ni mogoče spremeniti, ne glede na to, kako težko je poskušal? Napake so napake v naših vzorcev, in pogosto ne bi bilo nas, če bomo znebili njih.

Bodite Time Out

Argumenti lahko dobite res iz roke, če želimo ohraniti sniping drug drugega, ne da bi začasno ustavili. Ko smo v sredi za res eksplozivne argument, želimo le, da na bo, dokler ne bomo kopirali druge osebe odpravite. Nismo zadovoljni, dokler smo naredili sami hripav.

To samo naredi stvari še slabše in rešuje ničesar.

Ko se počutite argumenta zagon, da je veliko bolje, če si vzamete nekaj časa. Morda gre na sprehod ali pa nekaj kuhanje. Odstranjevanje sami od gledališča konflikta vam daje priložnost, da se ohladi in razmišljati racionalno.

Najdi jedro problema

Še en nasvet o tem, kako ustaviti z utemeljitvijo s svojim fantom je najti jedro problema. Morda je čas, da bo trajalo nekaj trenutkov za razmislek in ugotovite, zakaj vidva trdijo toliko. Kaj se prepirate o najbolj? Kaj se začne spopadov?

Vsak argument je vzrok, in da bi lahko vsi povezani z istim korenom v vašem primeru. Šele, ko ste našli vzrok lahko začnete jemati prave ukrepe za razvrščanje problem.

To ni enostavno, in morda celo videti svetovalca, ki vam lahko pomaga ven. Ampak iskanju vzroka je pomembno.

Priznaj svoje odgovornosti v Trditve

Še en pomemben nasvet o tem, kako ustaviti z utemeljitvijo, s svojim partnerjem je priznati svojo odgovornost v argumentov. Vem, vem. On povzroča vse argumente. To je bila njegova krivda za prihod domov pozno sinoči, ki ga je trdil. To je bila njegova krivda ne plačujejo račune na čas. To je bila njegova krivda, da si to jutro dobil tako razburjen, čeprav je ta čas v mesecu.

Morda bi bilo čas, da začnete priznal svojo vlogo v teh argumentov. Kateri del igraš? Ali obstaja več si lahko delaš za ustavitev teh argumentov dogaja? Ali vzplamti preveč enostavno vsakič, ko naredi napako?

Seveda, on bi se stvari narobe, vendar se ni boljši način za vas, da se ukvarjajo s svojimi napakami?

Vprašajte Če To je res vredno Boj O

Pomislite na vse trditve, ki ste jih imeli s svojim moškim. So bili res vredno boriti gre?

Nekoč sem imel eksplozivno argument z mojim fantom, ker je kupil kavo piti znotraj kavarni, ko sem mu želel, da bi dobili eno vzletno-out, da bi lahko šla in izpolnjujejo moje prijatelje. Če pogledamo nazaj, je bilo neverjetno neumno stvar, da imajo showdown o. To ni bila njegova krivda, ker nisem mu povedal svoje načrte, vendar pa me moti, da je odredil kavo tako hitro, ne da bi me prej posvetovali.

Torej, vprašajte: Ali je res vredno me začenja boj prav zdaj?

Ne bi se osebno

Naslednji namig o tem, kako ustaviti z utemeljitvijo s človeka je, da se izognejo stvari osebno. Ko boste dobili osebno, so rokavice zelo sname in je lahko težko, da si opomore. Ljudje se poškodoval in nič dejansko dobi rešiti.

Poskušajte ostati racionalen, in če morate trdijo, poskrbite, da vaše besede ne vplivajo na njem preveč.

Stop Reči "A"

Vsakič, ko si rekel ", ampak," argument nadaljuje.

"Toda ti je to naredil."

"Nisem pa rekel, da je."

"Ampak to ni tisto, kar se je zgodilo."

"Ampak!"

Dovolj je že na izgovorjavo. Tudi jaz sem že zdaj Usplahiren. "Toda" samo podaljšuje boj in zaradi česar je še slabše. Jo izgubijo in argumenti bodo skrajšali in morda celo izginejo.

Make Joke

To je eden od najpreprostejših, še učinkovitih nasvetov o tem, kako ustaviti z utemeljitvijo s svojim moškim.

Res preprost način, da je zavrnilo argument je, da je šala o nečem, kar se dogaja v sedanjosti. Mogoče, da je pljunil na vas po pomoti, ali pa so izgorele njegove nosnice. Izdelava šalo o nečem, kot je ta posvetli razpoloženje in vam prinaša tako nazaj na zemljo.

Se zavedaš, da je bilo neumno trditi, na prvem mestu in da je vse, kar napetost nepotrebno.

Pravzaprav ga poslušati

Eden od razlogov trditve dobijo tako izpod nadzora, ker mi preprosto ne poslušajo druge osebe dovolj. Mi smo obupani, da imamo besedo, da smo pozabili, da poslušate, kaj govorijo. Poleg tega imamo predsodke o tem, kaj oni pravijo, da smo slišali samo tisto, kar želimo slišati.

Čas je, da jim dajo priložnost za pogovor in da je čas, da dejansko vzeti na krov, kaj govoriš.

Kako ustaviti z utemeljitvijo? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...