Kako pridobiti ekskluzivnost s fantom? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako pridobiti ekskluzivnost s fantom?

Kako pridobiti ekskluzivnost s fantom?

Ste bili igranje nekoga za nekaj časa, vendar še vedno ne vem čisto, kje stojiš? Ste met g desno in so pripravljeni, da bi to resno razmerje? To ni nenavadno, da je ženska v razmerju, ki je prvi, ki je pripravljen, da se zavežejo, in želi, da bi se izključujeta. Moški bi morali malo več časa in morda potrebovali nekaj česar, preden pridejo tja. Če želite, da se odnos do res nekaj pomeni, čeprav, ne želite, da se zatekajo k nelojalnim trikov, da ga objavi. Tukaj je deset načinov, da lahko potisnili vaš fant v odločanju o ekskluzivnosti, ne da bi potrebovali, da ga manipulirajo.

1. Ne poskušajte premočno

Moški je lahko zelo trmasta in včasih, če ste poskušali in jih prisilil, da storiti ničesar, so zelo verjetno storiti ravno nasprotno. Če se počuti, kot da so ga po v prevzemom obveznosti, je verjetno, da se umakni hitro, tako da mu je dal prostor, da bi svoj lastni um in njegovo zavezanost bo veliko bolj smiselno, da oba.

2. Carry o čemer prijatelji z drugimi fanti

Odločitev, da bo odnos ekskluzivni mora biti vzajemno ena, tako da ni potrebe, da prenehate biti prijatelj z drugimi fanti še. V bistvu, bo trajalo pritisk off oba in, na koncu, če je to tisto, kar si oba želita, da boste tako zavedaš skupaj. Če res ne ljubim dovolj, ga ne bodo želeli prevzeti tveganje za vas stori drugemu človeku, vas bo morda vidi, medtem ko je še vedno odlašajo s svojo odločbo.

load...

3. Spoznajte svojo družino

Če stvari gredo, da bi dobili bolj resno, potem boste tako morali izpolnjevati družino drug drugega. Ga je predstavil svojo družino, nato pa videli, če se vrne na potezo. Družina odobritev, čeprav ni nujno, je pomembno za večino ljudi, tako da spoznavanje njegova družina bo korak bližje k zavezi.

4. Ne bodi kot poželjiv prosim

Če se ne bi ti svojo prednost, potem morda morate, da storijo enako. Ne bo vedno na voljo, v trenutku, ko je vas vabi na dan, in da ga bo spomnil, da tudi vi še vedno možnosti. Tako, da ne bi več nestrpen, da ga prosim, bi lahko samo, da mu je zavedati, da je čas, da je prehod na izključno na razmerje.

5. Povejte mu, kaj si želiš

Če želite imeti dolgoročen odnos, potem mu povej! Saj ni treba, da bi bilo težko pogovor in poskusite in ga prisiliti v odločitvi tam in takrat, vendar pa naj bi mu vsaj povej, če bi želeli odnos voditi.

load...

6. Povej mu, kako se počutiš

Morate mu tudi povedal, kako se počutite o ekskluzivnosti. Če ste res neprijetno priložnostne, odprtih odnosov, potem ne bi smeli dati gor z njo preprosto poskusiti in ohraniti en fant. Saj ne more biti izključna ne zaveže, da bo poroko ali dolgoročno prihodnost skupaj. Če je to tako, da se počutite o vseh razmerij, nato pa naj bi mu povedal, da je preveč. Ne morete držijo s fantom, če ste nezadovoljni in samo upam, da nekega dne bo prišel okoli, da vaš način razmišljanja.

7. Pokažite svojo ranljivo plat

Če želite, da se človek, ki se zavežejo, da vas, potem ste ga prosi, da izpostavi svojo ranljivo plat in se odprejo, da vas z vsem srcem. Lahko mu pomaga, da to storim tako, da mu kaže, da boste morali podpreti včasih preveč. Delitev svoje sanje in svoje strahove z njim bo pokazal, koliko mu zaupaš in ga spodbuja, da storijo enako z vami.

8. Ne Obuzimati nalepke

Ne skrbite preveč o oznakami, kot dekle, partnerja, ali katero koli drugo takšno ime. Kaj v resnici šteje, je zaveza, da naredi, ne pa tudi ime, ki ga uporablja, da vam predstavim ljudem. On ne sme biti pripravljeni, da se imenuje nekoga partner samo še, ampak je lahko vesel, zavezala, da bo ekskluzivni odnos z vami.

9. Naj bi bilo res, da sam

Najboljši način, da se človek, da se zavežejo je, da naj mu vedeti, da zna biti sam, ko je okoli vas. Sprejmite ga, kdo je in naj ga zdaj, da ste zadovoljni s to osebo. On ne bodo želeli, da se zavežejo k izključno na razmerje z nekom, ki misli, da je dal na dejanja za.

10. Naj gre, če to ne bo zgodilo

Če ne želi, da se zavežejo, da dolgoročno, ekskluzivno zvezo, in boste to storili, potem boste morda morali oditi. Ga ne more prisiliti, da bi to zavezo, in če si, da ne bi bil zadovoljen v vsakem primeru. Ti bodo srečnejši preveč, če počakate na človeka, ki resnično želi, da se zavzema za vas.

load...