Kako ravnati z anksioznostjo o novem odnosu? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako ravnati z anksioznostjo o novem odnosu?

Kako ravnati z anksioznostjo o novem odnosu?

Ko prvič začeli na novo zvezo, se boste zagotovo počutili malo zaskrbljeni glede tega. Želite, da bi šel desno in boste verjetno počutili malce negotovi vašega novega partnerja. Vse to je povsem naravno, ko začnete, da bi dobili blizu nekoga novega, vendar včasih, lahko da naravni živčnost dobili malo iz rok. Če menite, da bi vaš živčnost o svojem novem razmerju dobili boljši od vas in da se začenja vplivati ​​na odnos sam, preberite deset zvočne nasvetov, ki vam bo pomagal, se ukvarjajo s tesnobo o novem razmerju.

1. Sprejmi, da je tisto, kar se počutite normalno

Prva stvar je, da sprejmete, da je vaš živčnost nič nenavadnega. Določen tesnobe, ko boste prvič začeli hoditi z novo osebo, je povsem naravno. Niste čudno, ti ne pretiravaš in niste Worrier; ste pravkar pa ti. Če ne boste nehali skrbeti za vaše tesnobe, čeprav boste samo, da si v skrbeh biti zaskrbljeni!

2. Stop primerjamo ta odnos do preteklih razmerij

Veliko ljudi, ki čutijo strah o novem razmerju storiti zato, ker so tako primerjavo s preteklih razmerij. Morda ste bili zdravljeni slabo pred in menite, da se bo še enkrat ali pa menite, da je tvoja krivda, da je vaš zadnji razmerje končalo zgodilo. Resnica je, da ni dveh odnosi vedno enake, zato primerjav je nesmiselna vaja. To je nov začetek s povsem novim partnerjem, tako da dajejo se odnos priložnost, preden si domnevati, da se bo ta končala na enak način kot zadnji.

load...

3. Stop poskuša prebrati njegov um

Nehaj brati njegov um in unpick vsak stavek je širi, saj ob predpostavki, da veš, kaj misli, je najzanesljivejši način, da anksioznost. Saj ne more vedeti, kaj se dogaja v mislih druge osebe, tako da nima smisla sploh dobili pod stresom zaradi tega. Verjetno se poskuša po svojih najboljših močeh, da delo, kaj ste mislili, kot tudi, da samo uživate v odkritje del novega odnosa, dokler traja.

4. Obrazov na vaš strah zavrnitve

Osnova anksioznost večine ljudi v nov odnos je preprosto strah zavrnitve. Vsakdo si želi, da bi bil všeč in nihče se rad zavrnjen, vendar včasih, to je samo nekaj, kar moramo vsi naučiti sprejeti. Če ne bo združljiva na dolgi rok, je veliko bolje, da bi ugotovili, raje prej kot pozneje. Če boste razumeli, da je vaš strah zavrnitve, ki je kar čutite tesnobe, boste v boljšem položaju, da bi lahko za nadzor te strah.

5. Sprejmi, da ne morete nadzirati razmerje

Ko ste v vsakem odnosu moraš, do neke mere, sprejeti dejstvo, da ga ne more nadzorovati. Ne moreš, da nekdo, ki ga ljubiš, ne glede na to, kako težko poskusu. Seveda, boste želeli, da vse od sebe, se prepričajte, da se stvari ne dela, vendar ga ne more prisiliti, da. Če se strinjate, da jih ne morejo vplivati ​​na drugo osebo in ne more zagotoviti, da bo odnos deluje, je zelo verjetno, da boste prenehali skrbeti za to tako zelo veliko.

load...

6. Practice pozornost

Če poskusite bolj osredotočiti na tisto, kar se dogaja zdaj, ne skrbi toliko o tem, kaj se lahko zgodi, boste lahko za potiskanje vaš strah v zadnji del vašega uma in uživajte razmerja za to, kar je. To ni vedno enostavno narediti, če pa lahko obdržite svoj um v sedanjosti, boste lahko izrinejo vse te negativne misli ste bili imajo.

7. Vprašanje strah

Veliko tesnobe nad nov odnos prihaja iz ne vedo, in od tega, kar ne veš; začnete prevzeti najhujše. Če se vprašanje te predpostavke, zaradi česar ste zaskrbljeni, boste verjetno brez dvoma ugotovili, da ni trdnih dokazov, da jih podpre. Razumem, da je v prvih dneh v razmerju obdobje negotovosti in večina, če ne vse, se bodo vaši strahovi sčasoma izkazala za neutemeljeno.

8. Pogovorite se s svojim prijateljem

Nimate soočiti samo to, da delite svoje občutke s tesnimi prijatelji in dobili nekaj nasvetov. Samo govoriti o tem vam bo pomagala razumeti, da vsakdo čuti nekaj tesnobe več novih odnosov in da vam bo pomagal spopasti s svojimi občutki.

9. Ne storiti ničesar izpuščaj

Karkoli narediš, ne pustite, da vam anksioznost prevzeti nadzor nad razmerja. Če se počutite negotovi, vas bo morda zamikalo, da postane preveč lepljiva, da obtožbe, ali celo konča razmerje, preden ste mu dali priložnost za uspeh. Držijo z njim in se pelji ven nevihta. Dobri odnosi se ne zgodi čez noč, se razvijajo skozi čas.

10. Osredotočite se na tisto, kar je dobro, o odnosu

Ne smemo pozabiti na dejstvo, da je odnos naj bi zabavo. To ne bo popolna ves čas, ko pa je šlo dobro, ne pusti ti dobri časi se pokopan s svojimi tesnobe misli. Nikoli ne bi smeli zadovoljiti z nekom, ki se vam ne lečeči prav, ampak, če so vaši strahovi samo v vaših mislih, ne dovolite, da uniči, kar je lahko čudovit odnos.

load...