Kako se najbolje poljubi kdajkoli? 10 poljubnih nasvetov za dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako se najbolje poljubi kdajkoli? 10 poljubnih nasvetov za dekleta

Kako se najbolje poljubi kdajkoli? 10 poljubnih nasvetov za dekleta

Že od našega prvega poljuba, se moramo naučiti umetnosti dobro poljubljati sebe in, kot moški redko dal nobene povratne informacije o vaši poljubljanje tehnike, je skoraj nemogoče, da vem, če se boste vozili človeka divje ali ga zapušča hladno. Edini namig, boste verjetno dobili, je, če se ne vrne več. To je tudi dejstvo, da moški ne uživajo poljubljanje toliko kot ženske storiti, in so ga videli kot edino nujen predhodnik, kar prihaja. Torej, če želite, da bi vaš moški želijo, da poljubljanje, da trajajo dlje, se glasi teh deset nasvetov o tem, kako biti najboljši poljubljaš kdajkoli.

1. Kip vaše ustnice kissable

Slab zadah in suhe, razpokane ustnice niso zelo privlačna na vse, tako da dobro skrbi za vaše ustnice in jih ohraniti mehko in kissable v vsakem trenutku. Piling in redno navlaži ustnice in da jih bo vodila mehko in hidrirani; Prav tako, očistite zobe dvakrat na dan in uporabljate ustno vodico, da vaš dih sveže. Naj paket kovnice priročno preveč, da osvežimo po zaužitju močno okusom obrok.

2. Ga počasi ne

Ne hitite poljubljanje; da mora biti nežen, intimni trenutek za oba, da uživajo. Vzemite si čas in uživajte v vse, kar je o njem; bližina vašega partnerja, ljubezen, ki si delijo in strast v tem trenutku. Ne pusti, da te bodisi hiteti; bo uživajo poljubljanje bolj, če ti je daje priložnost, da bi ga več.

load...

3. Poskusite malo dražila

Še en nasvet o tem, kako biti najboljši poljubljaš je, da poskuša obdržati poljubljanje zanimiv in uporabite malo dražila. Lahko bi stvari trajajo dlje in mu pusti hrepenenje po bolj, če je v sredini poljubom si spet rahlo potegnite in pogledati globoko v oči. Ga draži odhodu vaše ustnice le v poljubljanje razdalji, in kap svoje lase ali njegov obraz, nežno. Kmalu bo vas potegniti nazaj za več.

4. Poljub v zasebnem

Nobeden od vas boste počutili popolnoma sproščeno poljubljanje na javnem mestu, tako da izberejo svoje trenutke za skrbno poljubljati in da bo zasebni trenutek. Poleg vsega drugega, je lahko zelo neprijetno za druge ljudi, če jih odnesejo in poljub postane res strastno ena. Prava čarovnija se zgodi, ko ste sami.

5. Ne pozabite, da z rokami

Naslednji namig o tem, kako biti najboljši poljubljaš je, da se spomnimo, da z rokami, medtem ko poljubljanje. Ne pustite svoje roke visi Šantavo na vaši strani, da se dogaja, da je prepričan, odcep za njega. Premakni svoje roke okoli njegovega telesa, počasi in nežno, in kap njegov obraz, teči s prsti skozi lase ali ga dobro drži za vas. Roke na poti in da bo to veliko bolj prijetno doživetje za vašega partnerja.

load...

6. Mu poljub tudi v drugih mestih

Obstaja več dobrih poljubljanje kot samo sajenje na ustnicah. Ne pozabite, da poljub njegov obraz preveč, vratu in ramena. Vsak človek ima svoje priljubljeno mesto se poljubila, da eksperimentirate in ocenili odziv vašega partnerja, dokler ne boste našli, če so njegovi žarišča. Poskusite poljubljanje svojo jawline. Zaradi neznanega razloga, veliko fantov res, kot je ta.

7. Odpeljite ga presenečenje

Še en dober namig o tem, kako biti najboljši poljubljaš je, da si človek, ki ga presenečenje občasno. On jo bo všeč, če je bil le pričakoval nežen kljuvajo na lice in dobi velik strasten poljub namesto. Spreminjanjem tempo in ga ob presenetilo bo poljubljanje še bolj zanimivo in prijetno za oba. Tudi poljubljati lahko postane dolgočasna, če je vedno enak, tako da spreminja svoje tehnike in da se stvari zanimive.

8. Naj vedo, kaj je dobro za vas

Ne pozabite, da se moški ne izda poljubljanje priročniki v šoli, bodisi, tako da boste morali, da naj mu vedeti, kaj je za vas in kaj ne. Če je vaš partner ve, da to, kar počne dela, potem bo velik preobrat v zanj preveč. Bodi nežen z njim, ko pride narobe, čeprav, ne želite, da bi ga takoj deflacijo!

9. Whisper v uho in dihajo na koži

Naslednji velik namig o tem, kako biti najboljši poljubljaš je občasno šepeta v uho in dihajo na svoji koži. Šepeta sladke nothings v uho, bo v trenutku, še posebno za njega in nežno diha na kožo, bo se mu dogaja preveč. Kratek odmor od poljubljanja mu povedati, da ga ljubiš ali pa, koliko si ga želeli, je zagotovljeno, da bo strast v svojem poljub.

10. Ve, kdaj je čas za ustavitev

Umetnost poljubljanja ne gre samo vedeti, kdaj poljubiti, kako se poljubi in kje poljubiti, to je tudi vedeti, kdaj prenehati. Tudi če se počutite, kot želite, da bo na poljubljanje večno, lahko dobi preveč dobra stvar! Najboljši poljubi so tisti, ki kršijo off, prav na vrhuncu poljuba, in ga pusti želijo za nekaj več.

Kako biti najboljši poljubljaš? Kakšni so vaši nasveti?

load...