Kako uspešni ljudje mislijo? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako uspešni ljudje mislijo?

Kako uspešni ljudje mislijo?

Ko sem bila majhna, sem bil precej zvezdnato oči otrok, ki so imeli veliko ambicij. Sem želel zgraditi vesoljske ladje s prijatelji in letijo na Jupiter. In kot smo delali na teh "rakete" v mojem vrtu pod odejo zvezd, smo dejansko verjeli, da je mogoče. Bili smo stari sedem let, in smo verjeli, kaj je bilo to mogoče.

Kot sem starejši, sem moral v vodo navzdol moje ambicije. Moje ocene so bile slabe, in sem si prek fakulteti. Do takrat, ko sem bila 21, sem bil zaljubljen v slepi karieri sem sovražil, in sem šel kjer ni. Ne vem več, mislil, da je možno, da bi zaslužil več kot 20.000 $ na leto, kaj šele letel v vesolje! Končna meja zdelo milijon milj, kot sem vsako noč odvlekli domov pod temi istimi zvezdami, izčrpane in pesimistični.

Eden od razlogov, zakaj sem se gojijo za pomanjkanje ambicij je bila, ker sem bila obkrožena z neuspešnih ljudi. Starši so me še nikoli ni spodbuja, da preizkusite svoje meje, in ne imel prijatelje. Vsi so bili za idejo, da so uspešni ljudje so se odločili ob rojstvu: Ali ste jo dobili ali pa še ne.

load...

V mojih sredi dvajsetih, sem bil tako bolan od mojega dela, da sem se odločil, da začnete branju o uspešnih ljudi. Prebral sem svoje biografije, spletne dnevnike in eseje v poskusu, da vidim, če so res imeli nekaj magičnega, da nisem mogel posnemati, ali pa bi se naučil, kako biti uspešen.

In se je izkazalo, da so imeli, res, le naučil, kako biti uspešen. Kako? Z odseva lastnosti uspešnih ljudi, ki so prišli pred njimi!

Uspešni ljudje so le ti všeč in I. So napačna človeška bitja, in pogosto nimajo niti izobrazbo ali diplomo. Za dokazilo, da pogled na Oprah Winfrey. Prišla je iz počene, obubožane doma in odraščal v slabem soseščini. Toda z vsemi nasprotju zloženih proti njej, je postala ena od najmočnejših in najbolj navdihujočih žensk v današnjem svetu. Ni bilo MBA in ne dr. Tam je bil samo čreva in odločenost.

load...

Obstajata dve stvari, ki ločujejo uspešne ljudi od neuspešnih tiste: So ukrepati, in mislijo drugače.

V tem članku, bom osredotočila na slednje in vam pokazal 10 načinov uspešni ljudje mislijo.

Osredotočite se samo na tisto, kar

"Oseba, ki lovi dva zajce lovi nič."

     - Konfucij 

24 ur ni dolgo časa, še posebej, če spiš vsaj 6 od njih. Uspešni ljudje so se naučili, da trim maščobe, izrezovanje neproduktivne naloge iz svojega življenja, ki dodajajo nobene vrednosti.

Naredite seznam stvari, ki jih morate storiti, in nato izločijo vse, kar dodaja nobene vrednosti.

Osredotočite se samo o tem, kaj se dogaja, da vam koristi na nek način.

Vedo, da ustvarite svoje življenje

"Če ne bo svoje načrte, bo nekdo drug prilega njihovo."

     - Tony Robbins

Uspešni ljudje niso pripravljeni, da naj drugi ljudje ustvarjajo svoje življenje za njih. Namesto tega, so vedeli, da imajo moč za izgradnjo usodo imajo radi - in gredo naprej in to storite.

So Bounce ideje z drugimi

Srečal sem veliko trdovratne, skrivnostni ljudje v mojem življenju, ki nočejo deliti svoje ideje z drugimi, dokler je bila ideja v celoti realizirana.

Toda kaj se zgodi, je, da je bila ideja približal samo na enem, pristranskega, ozkega vidika. Kot na primer, so možnosti, da se dogaja, da se pritoži, da veliko ljudi, ki so tanki.

Uspešni ljudje povabijo povratne informacije, da svoje ideje, ker so vedeli, da bo vedno nekaj, kar so zamudili, in ki je nekdo drug bo poudariti.

Oni so radovedni

Leonardo Da Vinci ni bil najbolj uspešen oseba vseh časov, ki pa je bil eden izmed najbolj radovedni. Znanstvenik, umetnik, matematik, izumitelj, teoretik, avtor in glasbenik, je bil pravi polihistor, ki je imel nenasiten žeja po znanju. Zaradi svojega širino talent, mu je uspelo najti zaposlitve kjerkoli.

Uspešni ljudje danes so se na načrt Leonardovo in ga uporabljajo v svojo korist. So po naravi radovedni in želijo vedeti vse. Namesto, da se osredotočajo na eno temo, so videti zunaj polja in razširiti svojo bazo znanja, tako da so postali bolj uspešni.

Več znaš, več boste lahko dosegli.

Načrtujejo Njihovi dnevi

Imam prijatelje, ki me pokliče za vedno načrtuje stvari. Rekli so mi, da manjka spontanosti in avanturo. Morda, vendar sem jim povedal, da je vedno čas za spontanost in avanture, ampak ko gre za dela, je bolje, da načrtujejo vnaprej.

Uspešni ljudje so bolj produktivni kot kdorkoli drug, saj so pogoji svoj dan že prej. Oni vedo, kaj so njihove prednostne naloge, kar pomeni, da prečkajo off velike naloge, prvi in ​​delo na najmlajše zadnjih.

Na ta način so uresničevanju vse, ki jih je treba doseči v dobrem časovnem okviru.

So družiti z novimi ljudmi ves čas

Uspešni ljudje vedo, da je pomembno, da zapustijo vam cono udobja tu in tam in se družil z ljudmi, ki so drugačni od vas in vaše prijatelje.

Druženje z istimi ljudmi znova in znova hoteti dolgočasno svoj um in obdržati svoje obzorje zelo zelo ozek.

Videti stvari iz drugega zornega kota je pomembno.

Oni vedo, kako pomirim to Mind

Nekateri uspešni ljudje uporabljajo meditacijo ali molitev, da pomirim um, medtem ko imajo različne metode. Vendar pa vsi vemo, da je zelo pomembno, da jasno vaš um iz vse navlake, ki se je stavba navzgor.

Za več podatkov v tvoji glavi bo privedlo do odvračanja in megleno obeti. Napolnite si baterije z iskanjem miru in vsak dan tiho.

Oni so Pozitivni Misleci

Pozitivno mišljenje lahko resnično izboljšajo vaš pogled. Če živijo na negativnosti ves čas, bo vaše življenje postalo negativno.

Pozitivno mišljenje spreminja napoved za projekt, ampak tudi rewires možgane. Če menite, da lahko narediš nekaj, boste imeli 100% boljše možnosti za dejansko zmago, kot če ne bi bil tako prepričan.

Pozitivno mišljenje tudi vam daje energijo, ki je potrebna, da ostanejo motivirani.

Oni vedo, da imajo čas

Vsi smo imeli, da je prijatelja, ki se izliva mrzlo vodo v naših načrtih.

"Ni časa," pravijo. Morda ste uporabili ta izraz v preteklosti preveč. Vsekakor imajo!

Toda uspešni ljudje vedo, da to preprosto ni res. Vedno je čas.

Oni ni strah neuspeha

Ko sem delal na moji raketo kot svetle oči sedem let star, neuspeh ni prišel vanjo. Mi je bilo usojeno, da uspe.

Kot sem starejša in moje ocene trpel, sem zrasel strah ni. Odrasla sem tako strah, da sem celo ustaviti težaven.

Uspešni ljudje vidijo neuspeh kot učitelja, ki jim pomaga, da raste z učenjem iz svojih napak. Oni vedo, da ne bo uspelo, ker vsi ne, ampak jih uporabljajo te napake kot vaje.

Kako uspešni ljudje mislijo? Kakšni so vaši nasveti?

load...