Kako ustvariti seznam lastnosti za svojega popolnega partnerja? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako ustvariti seznam lastnosti za svojega popolnega partnerja?

Kako ustvariti seznam lastnosti za svojega popolnega partnerja?

Ljudje vam bo povedal, da je opredelitev idealnega človeka omejuje vaše izbire. Konec koncev, če imaš konkretno vizijo o tem, kaj želite, da vaš princ, da izgleda kot, ste verjetno, da bi se izognili veliko snubcev, ki so padle znamke.

Ampak, ki želi opravljati poljubljanje žabe anyway?

Daleč od tega zmanjšuje možnosti, da boste ostali na polici za vedno, ki ustvarja seznam lastnosti, ki jih želite vaš idealen partner, da zagotavlja, da je - končno - si natančno vedeti vrste človek, ki ga želite datumu. To pomeni, da namesto da bi rekel "Da", da Clive od človeških virov, saj si zasluži priložnost, lahko začnete rekel, saj veš, kaj hočeš "Oh, ne!" - in kaj si ne želite.

load...

Ampak kako si šel o ustvarjanju seznam lastnosti za vaš popoln partner? Kaj točno mora iti tam? Oglejmo si oglejte!

Njegovo prepričanje sistemi

To je zelo pomembno, da vaš partner deli enaka prepričanja in občutek vrednosti, kot vi. Če se ne, boš strinjajo o vseh velikih stvari.

Ob majhnih stvari, je skupno to ena stvar. Na primer, morda tako všeč branje.

Vendar imajo različne okuse v stvari, je tudi povsem v redu. Mogoče pa mu je ven gledal NBA, si zaposlen doma zaradi česar zvita stvari.

Ampak to je absolutno pomembno, da svoje prepričanje ujemajo. Če ne, je morda želeli dvigniti svoje otroke, kot ateisti, pa boste morda želeli, da odraste verjame v Boga.

load...

Moral bi biti privlačna

Ljudje pravijo, da izgleda ne bi smeli glede na vse, da je veliko - ampak oni so popolnoma napačne.

Moraš najti vaš partner fizično privlačne. Sicer pa je odnos samo se ne bo izšlo na dolgi rok.

Seveda, obstaja veliko razlogov, zakaj smo dobili v odnosih poleg privlačnosti, vendar je še vedno eden izmed najpomembnejših dejavnikov.

Mu ni treba, da je Brad Pitt dvojnik, in mu ni treba biti privlačna, da kdorkoli drug - to je samo pomembno, da je privlačna za vas.

On mora imeti svež pogled

Moji stari starši odraščal zraven drug drugega, ko so bili otroci. Živeli so po drugi svetovni vojni skupaj, je šel na isto šolo in celo delal v isti pisarni.

Sčasoma se zaljubila in se poročila.

To je enostavno sklepati, da zaradi svojih podobnih okolij, so imeli enak pogled na življenje.

Niso. Moja babica je priznala, da je bila večni pesimist, medtem ko je moj dedek je bil vesel optimist. Dejansko je bil njegov svež pogled na življenje, ki je tako drugačna, da njen ena od stvari, ki jo privlačijo z njim.

Ti bi morali biti odprti za izpolnjevanje nekoga, ki vam lahko odpre do nove stvarnosti in nov način življenja.

On mora radi svoje pomanjkljivosti

Vsi imamo napake in pomanjkljivosti. Nihče ni popoln. Toda ljubiti nekoga, ker so 100% popolna, ni kaj ljubezen je vse okoli.

Sem zagotovo dne svoj pravičen delež poražencev, ki niso mogli ukvarjajo s svojimi pomanjkljivostmi. Ko sem bil najstnik sem nosil zobni aparat in je grdo stanje kože, ki je izbruhnila, ko sem bil nestrpen. To je dal nekaj fante.

Boste morali zagotoviti, da bo naslednji človek srečaš segreje na vaše pomanjkljivosti, ki jih zajema in vam ljubi toliko bolj, ker od njih.

On je pripravljen na kompromis

Sem z dne fantje, ki ne vedo, kako sklepati kompromise. Če je velika nogometna tekma na konec tedna, ne obstaja način, da se dogaja, da se opusti svoje načrte in zamudil veliko igro.

"No, bomo morali preurediti datum poroke!" Bodo rekli z veliko pene prstom pokazal na nas.

Vaš naslednji človek mora biti pripravljen na kompromise. Sebičen človek se dogaja samo, da bi vam dol kadar hočeš njega narediti nekaj, kar želite narediti ta vikend.

Vizualizirajte Prihodnosti

Eden od razlogov, da smo našli, da je težko izpolniti naše popolnega partnerja je, da preprosto ne ve, kaj želimo od zunaj prihodnosti. Ne vemo, kako izgleda.

Poskusite vizualizirati svojo prihodnost s svojim moškim. Ali bo otrok? Če je tako, koliko?

Kako bo preživel svoje vikende? Doma, na nogomet, na trgih ali v galerijah?

Ali bo redna počitnice? Boš tako delo s polnim delovnim časom?

Boš tako spontano in glavo ven potujete pogosto?

Moral bi biti Mature

To je enostavno človek reči, da je zrel, ker se ne obnaša kot otrok več. Ampak so zreli, je približno tako veliko več kot to.

Biti zrel kot odrasla oseba je v tem, večerjo za svojo ženo, ko je pozno domov.

Gre za to, težijo k njej z ljubeznijo in prijaznostjo, ko je bolan.

Gre za plačilne račune na čas in upravljanje proračuna gospodinjstva.

Gre za to, da so točni in spoštljivo.

Bil je pošten

Zadnja stvar, ki jo želim je, da danes človek, ki je nezaupljiv in dvoumen. Zaupanje in poštenost, bi morala biti temelj vseh odnosov, če hočeš, da je močan in zdrav.

Bele laži so ena stvar, če pa človek ne more iti na dan, ne da bi bili resnični, da ljudje v svojem življenju - tudi če je njegov šef in ne - to kaže, da ni dolgoročno, stabilno prihodnost tukaj.

On je Pozitivna

Sem z dne gospoda negativen. Rad sem ga imel, ampak na koncu sem moral oditi, ker je njegova obsodba ter polmrak me ubija znotraj.

Negativni ljudje se boste počutili negativen, in lahko se boste počutili slabo, ne samo o sebi, ampak o življenju na splošno.

Popoln partner mora biti pozitiven in navdušeni nad življenjem. Če gre kaj narobe v življenju ste si delijo skupaj, bodo v boljšem položaju, da bi našli rešitev.

Kako želite, da se počutijo poleg svojega popolnega partnerja?

To je še eno pomembno vprašanje, ki vam bo pomagal razumeti, kaj iščete v partnerja.

Kako vidite svoj odnos s svojo popolno partner? Kako si predstavljate sami občutek, poleg njega? Odgovor na nekaj teh vprašanj lahko resnično igra changer in vam lahko razkrije veliko o svojih pričakovanjih, želja in sanj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...