Kako vedeti, če te ljubi? 10 dobrih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako vedeti, če te ljubi? 10 dobrih nasvetov

Kako vedeti, če te ljubi? 10 dobrih nasvetov

Moški se lahko zapre knjige, ko gre za svoja čustva, tako da, če niste prepričani, če je vaš mož res odločil, da ste eden ali so zaskrbljeni, da se vaše lastne občutke zanj lahko motnost svojo sodbo, potem poglejte teh deset nasvetov o tem, kako prepričani, če te ljubi ali ne:

1. Prihodnost pomeni več z njim, kot kjer bo jutri zvečer

Za veliko ljudi, v prihodnosti pomeni jutri ali najbolje, naslednji petek zvečer. Torej dober nasvet o tem, kako naj vem, če ima rad vas je - če je izdelavo načrtov, ki presegajo naslednjega tedna in ste del teh načrtov, potem obstaja realna verjetnost, da je ta fant zares zaljubljen vate.

2. Počne stvari, ki jih sovraži, samo zato, ker ve, da jih imate radi

Je sprejel nenadno zanimanje za nakupovanje? Če je odgovor pritrdilen, potem je malo verjetno, da bo, ker je nenadoma našel strast za ličila in ženska oblačila! To je bolj verjetno, da je to zato, ker ve, da si želijo, da gredo po nakupih in je raje stisniti zobe in iti z vami, da ste srečni.

load...

3. On zaupa v vas

Še en dober in jasen znak, kako naj vem, če ima rad, je - če je odprt do vas, o svojih strahovih in njegovi preteklosti. Moški ne marajo priznala pomanjkljivosti, katere koli vrste, tako da se mu je z veseljem govoril o his, potem to pomeni, da vam zaupa in za človeka, zaupanje gre z roko v roki z ljubeznijo.

4. Njegova dejanja bodo lažje prišli do njega, kot besede

Moški bo storil ničesar za dekle, ki jo ljubi, razen včasih, ji povedal, da jo ljubi. Pokazal bo svojo ljubezen s svojih dejanj, kot gredo iz svoje poti, da vam pomaga in vas postavlja pred prijatelji ali celo njegovo delo.

5. Res bi rad vedel vse o tebi

Ko te ljubi, želi vedeti vse o tebi: svojo preteklost, svojo družino, svoje prijatelje, svoje šolske dni in je ne bo ustavil postavljanje vprašanj. On ne bi radoveden, to je samo eden od teh znakov, da te ljubi in je resnično zanima; on samo želi, da je velik del svojega življenja zdaj.

load...

6. On vam omogoča, da bi dobili svojo pot

Še en dober znak, da vam lahko pomaga, kako naj vem, če ima rad si je njegova pripravljenost za kompromise; to kaže, da ve, da, tam je v pravilnem razmerju, da je treba dati in sprejeti. To je znak, da se je dovolj resno, da narediš stvari, zaradi svoje sreče in ne samo za njega.

7. On naredi nekaj posebnega

Naslednji namig o tem, kako naj vem, če ima rad si je ob začetku romance boste s cvetjem, romantične večerje in darila; To je njegov način pokazal svojo ljubezen do tebe. Želi, da bi si nekaj posebnega, ker ste posebno za njega in da je res vseeno.

8. Njegov prioritete premik

Moški imajo zastavljene rutine, ki jim je všeč, da bi, ko pa so pokazali, da so pripravljeni spremeniti svoje navade, da se prilega okoli sebe, potem je to znak njihovega zavzemanja za vas. On bo še vedno želijo, da gredo ven s svojimi prijatelji, ko pa je pripravljen preskočiti noč z njimi iti ven s tabo, namesto, potem si hitro postal njegova prva prioriteta.

9. Ste v njegovih mislih ves čas

Druga prepričani namig o tem, kako naj vem, če ima rad, je, če je razmišljal o vas, ko vas ni doma. Če njegovi prijatelji vedo vse o tebi, preden ste se celo srečali, potem pa je govoril o tebi in razkazuje o vas. Če je zahteva za vas brez razloga ali vprašati vaše mnenje o nečem, potem ste lahko prepričani, da ste v svojih mislih ves čas.

10. On je resnično mar za vas

On ne more popraviti vse za vas, ampak če te ljubi, potem bo zagotovo poskusil. Največji znak, kako naj vem, če ima rad si je, ko je na vprašanje, kako tvoj dan je šel, je dejansko posluša odgovor. To pomeni, da je mislil na vprašanje in res mar za odgovor, in da je zato, ker ljubi in skrbi za vas.

Kako vedeti, če te ljubi? Ali imate druge nasvete deliti?

load...