Kako vlagati v svojo prihodnost? 10 pametnih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako vlagati v svojo prihodnost? 10 pametnih nasvetov

Kako vlagati v svojo prihodnost? 10 pametnih nasvetov

Vsi si želimo dobro in varno prihodnost, ki nas osrečuje. Želimo, družino, avto, lepo hišo, dobro službo z dobro pokojnino. Želimo prožnost, zdravje in notranje harmonije.

Težava je v tem, da veliko preveč nas preprosto nimajo časa, da odgovori na prihodnje vprašanje, in zato smo se izogniti od načrtovanja stvari. Ampak, če hočeš imeti dobro prihodnost, boste morali sprejeti odgovornost za to; boste morali vlagati v njej.

Obstaja samo ena oseba, ki se lahko odloči, ali boste imeli srečno prihodnost, in da si ti. Ne morem se odločiti za vas, in ne more tvoja mama, oče, prijatelji ali celo vaš zakonec. To je vse do vas. Okoliščine igrajo tukaj nobene vloge; boste morali ukrepati.

load...

Toda, kaj lahko storite, da ima pozitivno prihodnost, kje je tvoja usoda v vaših rokah?

Najbolj pomembna stvar, ki jo lahko naredimo je vlagati v svojo prihodnost. To lahko pomeni, da boste morali žrtvovati zdaj, tako da boste lahko uživali koristi kasneje v življenju. To lahko pomeni, da boste vlagali čas in energijo v nekaj, kar vam ne daje takojšen donos.

Preveč nas živi v tem trenutku. Ko prihodnost neizogibno pride, samo stvari, ki jih imamo, so naši spomini. So lepe spomine, in lahko rečemo, da ne obžalujem ničesar. Ampak, če si resnično ne želim nobenih obžaluje sploh, bi si dal nekaj časa na stran zdaj načrtovati svojo prihodnost. Oglejmo si na nekaj načinov, kako lahko vlagajo v tisto, kar je pred nami.

load...

Začnite zdaj

Si preprosto ne more privoščiti, da odvrne načrtovanju svoje prihodnosti več. Vi ste prišli na ta članek, kar verjetno pomeni, da je načrtovanje za svojo prihodnost v tvoji glavi že kar nekaj časa. Torej, namesto da bi se seznanili z stvari, ki jih prebere, boste morali ukrepati takoj.

Je potrebno veliko časa za izgradnjo nekaj, in si ne more obdržati dajanje tega off še en dan. Zavlačevanje je vaš sovražnik tukaj. Od zdaj naprej pomeni, da ste začeli ob pravem času. Ste začeli zgodaj. Naredi. Ne čakajte!

Go o zdravstveni Kick

To je zelo mamljiva, da bi jedli za danes. To je skušnjava, da bašejo s čokolado po napornem dnevu v službi, ker okus oh tako dobro. To je zelo skušnjava, da bi šel ven na hamburger s krompirčkom v petek zvečer, ker si jo zaslužiš.

V kratkem času, da ste izpolnili. Kaj pa na dolgi rok? Kakšno škodo delaš za vaše zdravje?

Boste morali začeti graditi zdrave navade zdaj. Zamenjajo slabe prigrizke za dobrih prigrizkov; spremeniti svoje prehranjevalne navade vključiti več sadja in zelenjave. Začni vadbo.

Bodite pripravljeni odpovedati svoj čas

Vedno obstajajo stvari, ki jih raje naredite kot načrtuje za nekaj abstraktnega. Mi bi raje živeli v trenutku in narediti nekaj oprijemljivega, kot iti v telovadnico, družim s prijatelji, ujeti v film, da večerjo, ali pa pojdite na dan. Uživamo instant donose in nagrade. Gremo na nogometno tekmo, saj nam daje vznemirjenje tam in takrat, kot se dogaja bowling ali nebo potapljanje.

Ampak res je čas, da začnete žrtvovati nekaj časa za vlaganje v vašo prihodnost. To je čas, da začnete delati na nečem, kjer so nagrade prišel kasneje, kot je nočni študij na fakulteti, ali roman, ki ste jih nameravate napisati, ker si diplomiral.

Izboljšajte svoje baze znanja

Veliki ameriški investitor Warren Buffet je nekoč dejal, da je "več boste izvedeli, več zaslužite," in da je povsem v redu. Znanje je še vedno moč in več imaš od tega, bolj boste lahko dosegli.

Bolj ko Prihodnost je v tvojih rokah.

Bolj uspešni boste.

Srečnejši boste.

Znanje nam pomaga tako v mnogih pogledih; odpira poklicne poti do nas, nam omogoča videti nove priložnosti, ki nam daje perspektivo, predvidevanje in tako naprej. To nas postavlja pred konkurenco.

Nihče, ki je polna znanja, ne morejo imeti možnosti za uspeh. Priporočamo, da si preberete toliko knjig, kot si lahko poslušate toliko iPod, kot je mogoče, in pazi nekaj TED Talk video posnetkov.

Build Up nekaj prihrankov

Mnogi ljudje nimajo nobenih prihrankov. Vendar pa lahko prihranki zares roko vsakič, ko naletite na težave v prihodnosti, ali če želite, da bi naložbo v nekaj. Počistite svoje dolgove in začeli so bolj varčni s tem, kako boste porabili svoj denar. Dajte si finančne temelje, iz katerih lahko gradijo. Presenečeni boste, kako osvobajajoč je to.

Omrežje z ljudmi

Ne moremo vedno vlagajo v našo prihodnost miru. Ne moremo vedno dobiti, kjer želimo biti sami. Kot pripravljeni, kot smo, in tako spretno, kot smo, smo se zanašajo na druge ljudi.

To je, če omrežje pride. Vaše omrežje prijateljev, znancev in poslovnih partnerjev bi lahko najmočnejše sredstvo imate. To vam lahko pomaga, da bi našli nove priložnosti, raziskujejo nove karierne poti, pridobijo več znanja, in zemljišča, na delo, ki ste jih vedno želeli.

Ljudje so tam, da bo pozvan, ko jih potrebujejo; si jim naredil uslugo in se ti bom naredil uslugo. Zgradite svoje omrežje s pogovori s pravimi ljudmi. Poišči ki priključki so in povezovanje z njimi. LinkedIn je odličen kraj za to.

Build A Small Business

Ok, morda ne boste imeli časa za izgradnjo malih podjetij s sedežem, ki zaposluje do 5 oseb. Odobrena.

A morda imate čas za izgradnjo malih podjetij, ki lahko traja od doma na prenosnem računalniku, in ki zaposluje samo ti.

Veliko nadobudnim podjetnikom začel na ta način, ki delajo na mala podjetja, ki jih je vodila od doma, da se usklajeni s svojim polnim delovnim časom. Takšno poslovanje je odličen način, da vlagajo v svojo prihodnost; to vam lahko naučiti novih spretnosti, se pripravite na nove izzive in presenečenje vas, in bi lahko dejansko vodi v nekaj neverjetno v prihodnosti.

Pridobijo nova znanja in spretnosti

Saj ni treba iti nazaj na univerzo, da se naučijo novih znanj in spretnosti. Namesto tega bi lahko šel v knjižnico in poberem knjigo o drugem jeziku. Lahko bi šel za klavirja enkrat na teden. Lahko bi šel v športnih klubih in se naučite, kako igrati košarko, ali pa pojdite v razred kuhanja in postali znani kuhar na strani. Učenje novih spretnosti, izboljša svojo prihodnost fleksibilnost.

Delo na vašem duhovnost

Morda ne bo duhovna oseba. Toda to ne pomeni, da ne morete izkoristiti svojo duhovnost.

Ko govorimo o duhovnosti, bomo uporabili izraz ohlapno; govorimo o tvoji glavi, svoji volji, in kako ste se ukvarjajo s stvarmi. Ali jih steklenico gor? Ali eksplodira, ko vas vaši kolegi na živce? Kaj vas motivira? Kako se odzvati na izzive ali neuspešni?

Delo na teh stvareh, vam lahko pomaga na dolgi rok. Če se slabo odzivajo na neuspeh, to je nekaj, kar lahko delajo naprej.

Ne Think Of Vlaganje Kot delo

Če menite, da vlaganje v prihodnje delo, boste sovražiš početje. Vaš odnos bo utrpel, in boš postal nesrečen. Namesto da bi se družim nocoj, boste zastokala svojim prijateljem, ki jih imate, da ostanejo v in "vlagati". Dolgočasno.

Pomembno je vedeti, da je vlaganje v sebi ne deluje, in to ni nekaj, kar je treba, da Obuzimati. Lahko še vedno čas, da izpolnjujejo svoje prijatelje in storiti vse stvari, ki jo želite narediti. Dokler boste porabili nekaj časa vsako načrtovanje teden za svojo prihodnost, ste vse urejeno.

load...