Kako voditi pogovor, ko spoznate nove ljudi? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kako voditi pogovor, ko spoznate nove ljudi? 10 nasvetov

Kako voditi pogovor, ko spoznate nove ljudi? 10 nasvetov

Ko besede ti ne in si udaril, da je nerodno tiho trenutek, kam greš od tam? To je OK, ko ste s prijateljem, ki ga dobro poznate, potem se imenuje udobno tišina, ampak, ko govoriš z nekom novim, to šele postane bolj in bolj nerodno in besede postanejo težje in težje najti, dokler edine besede, ki jih lahko najdete so "lepo, da mi ustreza vam, žal, ampak moram biti nekje"!

Obstaja nekaj trikov, ki jih lahko uporabite, čeprav je, da prenehajo, da molk ali celo izogibati na prvem mestu. Naslednjič, ko se borijo, da bi našli kaj za povedati, poskusite te nasvete o tem, kako voditi pogovor dogaja, ko srečaš nove ljudi:

1. Poslušajte, kaj je rekel

Prvi korak, še posebej, če ste v pogovoru z nekom, ki ga ne poznate dobro, je, naj bodo pozorne. To je vse preveč preprosto, da postane moti, kaj se dogaja okoli vas in izgubili nit, kaj oseba govori. Fine s prijateljem, oni verjetno uporabljajo za to, vendar je neprijetno, ko srečaš nove ljudi.

load...

2. Loop nazaj na zadnjo točko obravnaval

Če si zaljubljen v nekaj novega za povedati, poskusite dobiti druge osebe razširiti na svoji zadnji komentar. Če bi samo povedal, da jim je všeč posebno skupino, vprašajte, ko so nazadnje videli band, kaj drugi trakovi storiti jim je všeč, kar je band zadnji javnost imenuje. Karkoli, da prenese štafetno palico nazaj do njih, medtem ko boste dobili nekaj časa za razmislek!

3. Vprašajte, kaj so njihovi načrti za dan so

Še en enostaven trik, kako voditi pogovor dogaja, ko srečaš nove ljudi se sprašuje o svojih načrtih za ta dan. To preprosto vprašanje je dobra za odpiranje vseh vrst različnih temah. To bi lahko bila skupna, kot nekaterih trgovinah, skupnih interesov, kar ste storili včeraj ali kaj so vaši načrti za preostanek dneva.

4. Igraj kašelj

Če ne veste, kako voditi pogovor dogaja - lahko zapolnili vrzel, ki se pretvarja, da kašelj. Vsaj potem lahko govorimo o strašnem mrazu, ki ga pravkar dobili več! 🙂

load...

5. Povezovanje teme

Tudi najbolj šibka povezav se lahko uporablja za premikanje pogovor skupaj; to je tisto, kar počnemo v naravnem pogovoru, morate samo, da to malo bolj zavestno v pogovorih z novimi ljudmi. Oseba, ki bi lahko povedal, koliko ima rad nogomet in lahko preklopite na pogovor, da živilo, ki ga omenjajo, da je vaša najljubša restavracija čisto blizu nogometnega stadiona. Ni povezave res, vendar si še vedno govorimo, kajne ?!

6. Misli kot šahist

Načrtovanje poteze naprej je še ena preprosta skrivnost o tem, kako voditi pogovor dogaja, ko srečaš nove ljudi. Dober šahist je vedno razmišljal nekaj premika naprej in malo večopravilnosti lahko še dolgo pot v težkem pogovoru z novimi ljudmi. Poslušajte, kaj druga oseba, ki je rekel, vendar se načrtuje, kam ste namenjeni, da bi pogovor zraven, ob istem času.

7. Glejte nekaj v bližini

Ob predpostavki, da ne govorimo po telefonu, se lahko vedno sklicujejo na nekaj, kar se dogaja okoli vas, da začnete novo nit pogovora. Lahko bi celo, da so vsi čas najljubši "ne prideš sem pogosto?" ali morda "glasba je malo glasen tukaj, kajne?" ali celo sklicuje na ploščo nekdo drug v restavraciji s ", ki je videti lepo, ne da?"

8. Fraza svoje kazni so vprašanja

Zastavite svoje kazni, kot vprašanja lahko tudi vam pomaga voditi pogovore. Poskusite in vodijo druge osebe v govoriti z vprašanji, ne pa samo navaja dejstva. "Všeč mi je sladoled" ne bo pogovor zelo daleč, ampak "rad sladoled, kakšna je tvoja najljubša sladica? vas popelje v pogovoru.

9. Naj očesni stik

Še en enostaven fiziološka trik, kako voditi pogovor dogaja, ko spoznati nove ljudi, je preprosto ohranjanje stika z očmi, ker ko boste obdržali očesni stik z osebo, da jih spodbuja k govoriti s tabo. Stik z očmi kaže odprtost in prijaznost in to je pravzaprav zelo težko gledati nekoga v oči in reči ničesar.

10. Si, da je molk namerno

Lahko prekinil kratko urok tišine, ki se pretvarja, da ste bili moti nekaj. Če je nekdo nasprotnega spola, ki jo govoriš, kot "imaš lep nasmeh" bi delovalo, ali če sta obe dekleti, potem pa komentar po vzoru "Ljubim svojo obleko" ali "Všeč mi je način ste naredili lase ", bo znova odprla razpravo.

Pravijo, da umetnost pogovora z razlogom, in eden od načinov za popolno, da umetnost je praksa. Naslednjič, ko ste v pogovoru z prijatelj, mislim o nekaterih od teh nasvetov in jih preizkusiti. Če ste res zaljubljen s popolno piko v pogovoru z novimi ljudmi, ki jih lahko tudi naredite šalo o tem, kot, da ti je všeč meditacijo preveč ", bo to vsaj dobiš spet govori! Uporabite humor in ne sami vzeli resno!

Kako voditi pogovor dogaja, ko spoznati nove ljudi? Vas prosimo, da delite svoje nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...