Kateri srečni pari delajo drugače? 10 srečnih odnosov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Kateri srečni pari delajo drugače? 10 srečnih odnosov

Kateri srečni pari delajo drugače? 10 srečnih odnosov

Ni veliko parov, ki lahko rečem, da niso nikoli bili skozi vsaj eno grobo obliž v njunem odnosu, vendar pa so tisti, ki so preperele teh težkih časih in še vedno prihajajo iz saj je bila zelo blizu. To so pari, ki so se naučili, da bi svoj odnos prednostna naloga in kdo resnično ceniti tisto, kar imajo. Če ste se kdaj vprašali, kaj so skrivnosti za uspešno razmerje, tukaj je deset stvari, ki bi se ti srečni pari delajo drugače od tebe.

1. Vedno varnostno drug drugega

Srečni pari podpirajo drug drugega in se med seboj vedno nazaj gor. To ne pomeni, da se vedno strinjajo s seboj, da bi bilo nemogoče, vendar pa bo vedno spoštovati mnenja drugih. Prav tako boste redko videli srečen par zrak svoje razlike v javnosti; bodo razpravljali o stvari, ki se ne strinjajo o tem, kdaj so sami skupaj in sortiranje stvari v zasebnem.

2. Nikoli ne ležijo med seboj

Laže, tudi mali, bo na koncu spodkopalo vse zaupanje v odnosu in srečni pari nikoli ne lažejo drug drugemu. Saj ne, da so svetniki, ali kaj podobnega, ki jih preprosto ne vidim nobene potrebe, da ležijo med seboj. Če ste vedno povedati resnico, in veste, da je vaš partner govori resnico preveč, življenje je tako veliko lažje in boste vedno vedeli, kje stojiš.

load...

3. Vedo, kako ogroziti

Srečni pari učijo tudi umetnost kompromisa. Ona bo dal gor z nogometom na TV eno noč, in se bo vrnil uslugo in gledati romantično komedijo z njo naslednjič. Vedo, da jih ne bo nikoli tako kot vsi iste stvari, tako da imata čas, da ti imajo precej od stvari, ki jih vsak od njih želeli storiti.

4. Ne držite zamere

Vesele odnosi niso popolni odnosi. Ljudje bodo delali napake in ljudje se bodo borili, vendar srečni pari nimajo te stvari drug proti drugemu. Sprejemajo drug drugega, kdo so in jih odpusti in zelo hitro pozabi. Ti bi veliko raje premakniti na boljše stvari, kot držite do zamer večno.

5. So skrbno boj

Ko pride do nesoglasja, se bodo neizogibno, srečni pari so zelo previdni, da ne pustiti boj stopnjevali do te mere, da bi lahko poškoduje odnos. Ne uporabljajte žaljivo žalitve in nikoli ne prinese prihodnost odnosov v argument kot grožnjo. Ostajajo skupina, tudi takrat, ko so sredi argument.

load...

6. Oba sta v odnosu za dolgoročno

Srečni pari se zavzemajo za dolgoročne odnose, ne glede na to razmerje lahko prinese. Ta dolgoročna zaveza pomeni, da občasno slab obliž v odnosu ne zdi tako pomembna, kot bi jih bilo sicer zdelo, da je. Konec koncev, kaj je še ena slaba teden v celem življenju?

7. So poskusiti nove stvari skupaj

Prav tako ne dovolite, da njuno razmerje dobijo zastarele in jih uživajo gredo v nove kraje skupaj in poskušam nove stvari. To pomeni, da gre za nove restavracije, gredo v različne kraje za počitnice in začnejo projekte ali hobbles skupaj. Vodijo svoje življenje skupaj zanimivo in se prepričajte, da ne spadajo v dolgočasno rutino.

8. Jim sporočijo dobro

Uspešni pari vedo, kako govoriti in, še pomembneje, kako poslušati. Oni imajo svoje težave, vendar pa govori o njih in delajo težko najti sklepov. Prav tako ne bojijo povedati, ko so nezadovoljni o nečem, tako da nič ne dobi prepuščeno kuhala in raste. Oni dobijo vse, kar je v odprtem s tem poštenosti, ki smo že omenili.

9. Ostanejo fizično blizu

Ljubljenja je pomembno, vendar to ni edini način, da srečni pari pokažejo svojo ljubezen drug za drugega. Kažejo tudi svojo ljubezen s pomočjo preprostega dotika, crkljanje in ročno gospodarstvu. Raziskave so pokazale, da so ljudje, ki ostanejo v ljubezni, za dolgo časa ponavadi tiste, ki redno izražajo svojo naklonjenost drug drugemu preko fizičnega stika.

10. Ti bi čas za odnos

Verjetno najpomembnejše stvari, ki srečni pari početi drugače, je, da se čas za odnos. Vendar zaposleni so, njun odnos prednost pred drugim, in bodo vedno našli čas, da se skupaj, tako da lahko gredo ven skupaj in pogovor. Ko sta skupaj, da ta čas poseben preveč. Še vedno iti ven na datume, ki jih še vedno preseneti drug drugemu darila, in nikoli ne pozabimo, kako pomembna je njihova odnos do njih.

load...