Ključi za zdrav odnos: 8 razlogov, zakaj je osebni prostor pomemben v srečanem odnosu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Ključi za zdrav odnos: 8 razlogov, zakaj je osebni prostor pomemben v srečanem odnosu

Ključi za zdrav odnos: 8 razlogov, zakaj je osebni prostor pomemben v srečanem odnosu

Imajo svoj prostor v razmerju, je pomembno, da odnos srečna in zdrava. OK, tako da ste v ljubezni in to je super, vendar pa to ne pomeni, da morate preživeti vsako sekundo vsak dan v družbi drug drugega. Če nimate nekaj časa narazen, eden ali oba od vas lahko začne počutiti zatrl in kletkah v. To ni sebičen, da bi dobili nekaj časa na svoje in tukaj je osem razlogov, zakaj osebni prostor je eden od ključev za zdravo povezava:

1. Morate obdržati svojo identiteto, ker je to tisto, kar si - ti!

Ti so bili rojeni posameznika, ki ste odraščali s svojimi starši, vendar še vedno ohranil svojo individualnost. To bi moralo veljati na odnos odraslih kot tudi. Ne glede na to, koliko imate radi svojega partnerja, je pomembno, da svojo srečo, da boste ostali zvesti, kdo ste in še vedno si ogledali kot posameznika, to je eden od pomembnih ključev za zdrav odnos.

2. Preveč dobra stvar postane dolgočasno

Morda pa obožujejo pa s svojim partnerjem, vendar je preveč časa skupaj, se bo sčasoma zmanjša užitek, ki ga dobite od svojega podjetja. Morda radi čokolado preveč, vendar pa bi prej zbolijo za to, če bi bilo vse, kar so imeli, da bi jedli, zato ključ do zdravega odnosa tudi časovni modrost vodenja in daje seboj nekaj osebnega prostora.

load...

3. Vsakdo potrebuje nekaj zasebnosti

Poštenost in odprtost so temelj dobrega odnosa, ampak vsakdo potrebuje nekaj zasebnosti včasih. Vi ne bi počutili krive ne delijo prav vse in vsak trenutek svojega življenja s partnerjem, včasih, da je samo več informacij, kot jih želijo ali potrebujejo.

4. Vsakdo je drugačen in zato je življenje zanimivo

Lahko imate vse enake interese, všeč in mara, kot vaš partner, vendar si še vedno posameznik. Nihče ne bi smel odpovedati vse svoje interese za zaradi odnosa in bi morali biti sposobni reči "gledate ta film, bom šel in naredil nekaj drugega".

5. Tiho čas je dobro za vas, da vam lahko pomagajo ponovno napolnite baterije

Še eden izmed pomembnih ključev do zdravega odnosa je, da imajo redne tiho čas sam. Življenje je dovolj zaseden in smo potrebovali nekaj časa, da se sprostite in ponovno napolnite svoje baterije in včasih edini način za to je, da se sami. Malo tiho čas sami, je zdrav način, da vaš um odmor, tako da branje knjige na svoje, mora biti nekaj, kar ste tako sposobni narediti od časa do časa gredo na sprehod ali meditira.

load...

6. Nič ni narobe z "mi" čas, da se ne počuti krivega

Nič ni narobe, da bi morali biti sami, včasih pa ne pomeni, da je kaj narobe z vašim razmerjem. Ljudje se rodijo s tako da je treba biti socialna in da je treba biti sam v času, tako da se ne počutijo krive vašim potrebam, so normalni.

7. Morate prijatelje zunaj razmerja

Ob prijatelje izven odnosa je pomembno za vas in samega odnosa. Tudi v najboljših odnosih, so časi, ko si morda želeli, da bi razpravljali stvari z drugega kot vaš partner nekdo, da bi dobili zunanji stališče. Nič ni narobe s tem, in dobili nov pogled na temo bi bilo koristno tako za vas in vašega partnerja.

8. To vam daje več govoriti o

Če boste to storili vse skupaj, kaj za vraga boste morali govoriti o tem! Lov na novice vaših partnerjev in kaj so bili početje je del zabave zdravega odnosa in pomaga ohraniti pogovor zanimiv.

Ali menite, da je osebni prostor pomembno v srečnem razmerju? Vas prosimo, da delite svoje misli in druge tipke za zdravo razmerje, v komentar oddelku spodaj.

load...