Ko se zgodi ta 10 stvari, veste, da se mora vaš odnos končati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Ko se zgodi ta 10 stvari, veste, da se mora vaš odnos končati

Ko se zgodi ta 10 stvari, veste, da se mora vaš odnos končati

Ko se razmerje konča, ljudje pogosto sami grajati, da ni že prej videli znamenja. Ampak potem, da je človeška narava, in mnogi ljudje videli znamenja, ampak se odločijo, da jih prezre. Nekatere stvari, čeprav ne smemo zanemariti in so jasne znake, da bi morali, vsaj, biti sprašujete nekaj težkih vprašanj o prihodnosti svojega odnosa. Tukaj je deset stvari, ki se lahko zgodi, da se ti, da bi se vaš odnos bliža koncu:

1. Zlorabe katere koli vrste

Eden od najbolj očitnih znakov nezdrav odnos je zloraba. Zlorabe, bodisi fizično ali čustveno je povsem nesprejemljivo v razmerju. Ne spadajo v past ignorirajo to, ali misli, da se bodo stvari bolje. To je eden od znakov, da je ni mogoče prezreti, da je jasen znak pomanjkanja spoštovanja in da je razmerje mora končati.

2. Ti bi raje s svojimi prijatelji kot s svojim partnerjem

To je vedno super, da imajo dobre prijatelje, toda ko se znajdete ob veliko več zabave s prijatelji, kot si ne bi s svojim partnerjem, nato pa se moraš vprašati, zakaj je to. To še posebej velja, če greš ven z svojo pot, da poskrbi noči ven s prijatelji, ker si pač ne želijo biti doma s svojim partnerjem.

load...

3. Ne objeti in poljubiti, kot ste ga uporabili za

Naslednja eden izmed očitnih znakov nezdrav odnos je, ko si delijo več ne celo najpreprostejše, razpisne trenutkov, nato pa je nekaj gotovo narobe. Poljubljanje in objemanje je normalen del zdravega odnosa, če pa ste začeli čutiti, da si ne želite, da se fizično da blizu svojega partnerja, potem je to znak, da ste preprosto zrasla narazen.

4. Ste na avtopilot v postelji

Pomanjkanje telesne intimnosti je očiten znak, da nekaj ni v redu, vendar pogosto pari pa še nekaj ljubljenje, čeprav je prenehal imeti nobenega dejanskega pomena za njih. Ko ljubljenja s svojim partnerjem postane nič več za vas kot chore, nato pa, da je še en znak, da je morda čas za odnos do konca.

5. Ti preživijo več časa borbe, kot ti govoriš

To je še en znak nezdravega odnosa, da je precej nenavadno, lahko zdrseti na vas, ne da bi jo zares opazil. Nekateri argumenti, da lahko pričakujemo le v razmerju. Toda, ko so te trditve o ničemer in vse, kar je, in se zdi, da se pojavljajo vsak dan, je to znak, da se to ne bo več zdrav in srečen odnos.

load...

6. Lahko delite več dogodkov vaš dan s svojim partnerjem

Ponavadi, bodo partnerji z veseljem delijo smešno ali zanimivo novico o svojem delovnem dnevu. Znak, da ste prenehali skrbi toliko o vašem partnerju, da si ne želijo slišati njihove novice, niti deliti svoje.

7. Ti so začeli razmišljati, resno, kaj bi bilo všeč, da datum drugimi ljudmi

Nič ni narobe v razmišljanje, da so drugi ljudje dobro videti, vendar je to povsem druga stvar, ko začneš res misliš o tem, kaj bi bilo, če bi njih dan. Ko se to zgodi, ste se preselili na iz priložnostne pogled, za resno obravnavo, ali morda ne boste srečnejši bitje v razmerju z nekom drugim.

8. Ste prenehali zaradi česar vsako prizadevanje za vašega partnerja

Še eden od znakov nezdrav odnos je, ko se popolnoma ustavi skrbi o tem, kako izgledaš za vašega partnerja, ki je še en pokazatelj, da bi bilo razmerje končalo. To kaže, da misliš, da ne bo več, da je vaš odnos vredno vložiti trud za, tako da morda je čas, da ga pokličete na dan.

9. Ste začeli premikati po različnih poteh

Ko se razmerje bliža svojemu koncu, boste lahko videli, da ste se tako že začele izkoriščati ločene poti v vašem življenju. Ugotovili boste, da boste porabili manj časa skupaj, in da ne vključujejo več med seboj v svojih načrtih za prihodnost. Vi ste začeli načrtovati svoje ločeno življenje, ne da bi drug drugega.

10. Si že povedal drugih ljudi o svojih dvomih

Pari ponavadi vodijo svoje razlike in argumente za seboj, ko pa ni več mar, kdo vidi njih boriti, ali pa so razpravljali o svojih skrbi z družino ali prijatelji, potem je to zanesljiv znak, da bodo imeli resne dvome o prihodnosti odnosa. Dejstvo je, da so verjetno podzavestno, utira pot za razdelitev.

Kaj so drugi znaki nezdravega odnosa?

load...