Najboljših 10 romantičnih morilcev se morate izogibati z vsemi sredstvi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Najboljših 10 romantičnih morilcev se morate izogibati z vsemi sredstvi

Najboljših 10 romantičnih morilcev se morate izogibati z vsemi sredstvi

Kje se je vse narobe? To je vprašanje, da mnogi ljudje levo se sprašujejo, ko odnos kislo. Ko se stvari začnejo umiri malo in obdobje medenih tednih prihaja h koncu, to je enostavno, da bi nekaj preprostih napak, ki lahko ubije lepo romance, kamen mrtev! Nekatere od teh napak se zdi nepomembno, medtem ko so veliko bolj dramatične in bi morala biti očitna. Ampak, ljudje še vedno gredo na kar jih, tako da tukaj so deset najboljših romance morilci usmerjati tudi jasno:

1. Pljuvanje vse sočne podrobnosti o svojem ex

Večina deklet vedeti izogniti govorimo o ex ko dating, vendar je enako pomembno, kasneje v odnosu preveč. Morda si mislite, da je varno govoriti o EXEs, ko ste trdno poravnana s svojim fantom, ampak verjemite nam, da nikoli ne bo nekaj, kar želi slišati, tako da samo tiho o tem.

2. Poraba preveč časa doma

Ne pozabite na počitnice in zmenkov, da lahko delajo čudeže za vsako zvezo. Študija je pokazala, da so ob redni počitnice ena od najpomembnejših stvari, ki lahko nekaj storimo, da bo svoje romance živ. Študija je pokazala, da pari, ki gredo na počitnice skupaj, vsaj enkrat ali dvakrat na leto, je bilo veliko bolj tesno in intimno, kot tisti, ki tega niso storili.

load...

3. Pomanjkanje intime

Eden od prepričani ogenj način, da bi ubil odnos je zanikati svojega partnerja nežnosti in intimnosti. Intimnost je pomemben del zdravega in ljubečega odnosa, in pomanjkanje tega lahko vodi vaš partner ne počuti želel in na koncu lahko pripelje do njega pa nezvesta.

4. Zagovarjanje v javnosti in dajanje v najem cel svet ve, o svojih odnosih težave

Če je vaš partner storil nekaj, kar bi vas vznemirilo, potem pusti, dokler ne prideš domov, da mu povem. Kričal na njega v javnosti in pustimo, da ves svet ve, da je naredil nekaj narobe se dogaja, da mu je nerodno omalovaževali; če se to zgodi prepogosto, bo uničijo vse ljubezni, ki ima za vas.

load...

5. Geting zaljubljen v dolgčas rut

Ne napaka udobne za dolgočasno. Dolgčas je morda slabše romance morilec, da je na to plazi navzgor, opazi na vas, potem pa ugrizne! Ali ne zatakne v rut in obdržati odnos zabavo, ki poskušajo nove stvari in gredo ven, tako kot ste vajeni delati prej.

6. Preliv kot babico, ko greste v posteljo

Fantje še vedno kot nekaj vznemirjenja v svojem življenju, čeprav smo bili v razmerju za dolgo časa, zato poskrbite, da ne boste videti kot babico, ko greš v posteljo. Flanela pižame in debele halje, ki skrivajo vse, kar se ne dogaja, da svoj interes za zelo dolgo.

7. Kako svojo pot ves čas

Saj ne more biti prav ves čas, zato ne poskušajte se pretvarjate, da ste. Kako svojo pot ves čas in vedno dobili zadnjo besedo, dokazati točko, bo povzročilo vaš partner na koncu obupal vse poskuse za komunikacijo z vami. Brez komunikacije, bo romance umreti! Bodite pozorni na to in kompromisa, kadar je to potrebno.

8. Tek se dol

Ne verjame vase, je lahko zelo naporno za vašega partnerja. Nekatera dekleta pač ne zdi, da bi dobili, da jih njihov partner rad in vedno iščejo potrditev o tem z vprašanji, kot so "Ali me res ljubiš?" Konec koncev, nenehno dvomi ljubezen osebe jih bo pa samo stran.

9. Nit obiranje in pričkanje

Prepirali vsako malo stvar in nenehno iskanje napake s seboj bo sčasoma bo odnos iti hladno. Nekateri ljudje dobijo toliko v navado tem, da sploh ne zavedajo, da so to počeli. Pomenijo nič slabega s tem, ampak se počasi sekanje stran v odnosu.

10. Oddajanje vaše fizično videz iti

To je nekaj, kar se pogosto dogaja v razmerju; ljudje postanejo tako udobno, da hej nehaj videti lepo za svoje partnerje. On ne moti britje ob vikendih in ona ustavi nosila ličila okoli doma. Biti udobno doma, je pomembno, prav tako pa se trudi za svojega partnerja.

Kako biti srečen v razmerju? Katere druge romance morilci bi morali izogniti z vsemi sredstvi? Vas prosimo, da delite svoje misli in dober odnos nasvete v komentar oddelku spodaj.

Ostanite srečni in cenijo ljubezen!

load...