Nasveti glede odnosa: 7 stvari, ki najbolj prizadenejo moške v razmerju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Nasveti glede odnosa: 7 stvari, ki najbolj prizadenejo moške v razmerju

Nasveti glede odnosa: 7 stvari, ki najbolj prizadenejo moške v razmerju

Obstaja veliko načinov, ki jih lahko poškoduje človeka v svojem življenju. Obstajajo očitne tisti, kot da je nezvest ali odkrito spogleduje z drugimi fanti, vendar včasih bolj subtilne in morda povsem nenamerno stvari so tisti, ki ga zares bolelo, in je tudi ne bo vam povem o tem. Vsi ljudje se zdi, da si prizadevajo, da bi popolna podoba moškosti in podobno, da se predstavljam kot vaš zelo lasten in osebna Superman! Nimate za fawn nad njim kot Lois Lane, vendar pa dvomijo, da je moškost na vašo lastno odgovornost!

Pustite preteklost v preteklosti

Sploh ne govori o svojih preteklih ljubimcev, da ne obstaja! Vaš moški želi biti eden in edini človek v svojem življenju! Vsi razumemo, da bi vaš partner vedeti o svojih preteklih razmerij, ampak res ne želi govoriti o tem; seveda, nikoli ne naredite primerjavo z dolžnosti, da bi bila res katastrofa.

Ne knock svojega dohodka

To je del moškega genetske ličila za njega, da prevzame vlogo lovca in izvajalcem, tako da nikoli ne omalovaževati službo ali plačo, vendar skromno in nepomembno lahko bilo!

load...

Ne pozabite, da se ga uvede

Če izpolnjujete starega prijatelja ali znanca, na ulici ali na zabavi, ne pozabite, da predstavim svojega partnerja. Ga izpušča bo ga počutijo nepomembne in lahko pusti mu bolj razburjena, kot si mislite.

Nikoli ga počutijo majhne

Veš, kaj govoriš! Tudi lahko lahkotna jibe o njegovi moškosti res mu rane. Lahko vemo, da nikoli ne bo uspelo kot odrasle filmska zvezda na, vendar ne bi rad, da veš, da je.

Naj naredi svoje DIY

Če ta polica, ki je pravkar preživel cel dan, da se vzpostavi še deformiranega in izgleda v nevarnosti padca iz stene na samo namig koli teže dejansko dano na njem, naj ga nežno ali popraviti sami kasneje. To je njegov ponos in veselje, in je to storil za vas.

load...

Ali mu ne poklicati Reva

Vaš mož ne sme biti nagradni borec in niti ne more biti, vendar je večina moških še vedno vidijo kot zaščitnik kot tudi ponudnik. Dvom v človeku pogum v vsakem fizičnem smislu, ali morda tudi pri soočanju s problemom, ga bo zmanjšal do kosti.

Nikoli ga ne govori dol pred drugimi

Če imate kritiko, da bi ali občutljivo vprašanje, ki potrebuje razpravlja, potem je najbolje, da to storite, ko ste sami skupaj. Izdelava človek pogledati malo ali celo zdi, da, pred svojimi prijatelji ali družino, bo res žalitev za njegovo moškost.

Ali je to genetsko ali je tako, da smo odraščali, večina moških in žensk imajo vnaprej zastavljeno ideje o tem, kaj bi morali biti s svojim partnerjem. Morda je prav ali pa je lahko narobe, ampak v glavnem, ženska, ki trka svojega človeka moškost, tudi v šali, ga bo bolelo prav tako bo človek poškodoval žensko, če dvomi svojo ženstvenost. Če želite, da bi se izognili težavam odnos - pokazati ljubezen, skrb in spoštovanje do svojega partnerja na vseh časov.

Upam, da vam bo ta odnos nasvet za ženske koristne.

Katere druge stvari na vašem mnenju boli moških najbolj v razmerju? Vas prosimo, da delite svoje nasvete odnos v komentar oddelku spodaj.

load...