Nasveti za odnose z ženskami: 10 romantičnih stvari, ki jih vaš moški želi narediti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Nasveti za odnose z ženskami: 10 romantičnih stvari, ki jih vaš moški želi narediti

Nasveti za odnose z ženskami: 10 romantičnih stvari, ki jih vaš moški želi narediti

To je običajno ljudje, ki dobijo vse slabo pritisnite o tem niso dovolj romantična, vendar ne pozabite, da potrebuje malo ljubezni preveč! On ne more ceniti dišeče vrtnice in sladko glasbo, na kar je enako kot ti, ampak tukaj je deset drugih načinov, da lahko pokažejo svojo ljubezen do njega v romantičnih potez, da bo ljubezen:

1. Načrtujte presenečenje, da ga bo na njegovi nogi!

Moški lahko dobite občutek, da morajo storiti vse načrtovanje in organiziranje, tako da ga je presenetil in se dogovorite za večerjo za dva ali vikend v državi. Tudi nekaj tako enostavno, kot zajtrk v postelji, bi bilo sladko presenečenje in če nič drugega, bo pa ga obdržati na njegovi nogi!

2. Napiši mu pismo in pusti šminka tiskanje kot podpis

Te dni vse, kar se zdi, da se na delovnem mestu, so končni zahteve ali neželeno pošto, tako da razvedriti svojega naknadno odpiranje z ljubezensko pismo zate. Kupi nekaj lepih tiskovine in mu povej točno, zakaj ga imaš rad. Ne samo, da bo lep romantično presenečenje, bo to nekaj, kar je mogoče ohraniti in cenijo. In ne pozabite, da spray pismo s vaš najljubši parfum in pustite šminka odtis kot podpis.

load...

3. Ga Spoznajte za nenapovedanem piknik-kosilo

Pack mu vse njegove najljubše jedi in zavihati, nenapovedano, na svojem delovnem mestu. Vzemite ga za presenečenje piknik-kosilo v parku. On bo zelo hvaležen, da gremo ven iz pisarne za nekaj časa in nekaj časa preživel s punco, ki jo ljubi, in ne svojega dolgočasnega dela, častniki.

4. Get občutljiv-feely

Ko se sprehaja skupaj, zgrabi za roko in mu dal velik objem. Javni prikaz vaše naklonjenosti mu kaže, da ste ponosni, da je treba gledati z njim in vesel, da ljudje vedo, koliko ga ljubiš.

5. Kupi mu spontane darila brez razloga

Ljudje pravijo, da so fantje težko kupiti darila za, ampak za romantične darila so pravzaprav precej enostavna, da prosim. Lahko bi prižgati njegov obraz s samo darilo zaviti vrat svoje najljubše sladkarije, ker je za fanta, res je misel, ki šteje.

load...

6. Pustite mu zapiske v nepričakovanih mestih 

Ga zapusti opombe v nepričakovanih mestih, je odličen način, da mu povem, da ga ljubiš. Post opomba na ogledalu je vedno dobra in potem, ko se je zjutraj vstane, vse nataknjen, ker ima, da gredo na delo, bo dobil lep presenečenje, ko se pogleda v ogledalo za britje.

7. Ga Sprostite se z masažo

Ni boljšega načina za počitek, kot jih prejme sproščujočo masažo z žensko, ki jo ljubiš. Odstranite vse svoje stresa, ko pride domov iz službe s čutno masažo vratu in ramen, in pazi na svoje skrbi stopijo stran. To mu bo dal boljše volje preveč!

8. Bodite interes

To morda ne zdi romantična za vas, vendar ob zanimanje za njegove hobije in zabavah bo pomenilo veliko za njim. Saj ni treba, da postane strokovnjak za lepši točk pravil svojega najljubšega športa, ampak celo samo opazil, da je njegova ekipa zmagala sinoči bo res šel dol tudi.

9. Način, da gre ljubezen je... Skozi... Njegovem želodcu!

Ga je presenetila s svojo najljubšo večerjo. Fantje ljubijo hrano, še posebej, če je bila skrbno pripravljena s tabo. Torej kuhati vse njegove priljubljene in se v svojih priljubljenih pijač ali poskusiti kuhanje nekaj, kar še nikoli kuhane prej, da misliš, da bo všeč. On bo ljubezen, ki ste šli na vse to napor, samo za njega.

10. Daj mu velik velik poljub!

Daj mu pravi poljub, ne pa kljuvajo na lice, kar je resnično velik, nepričakovano, polno na hollywoodski film slog poljub, in mu pokazal, kako zelo ga ljubiš. Fantje so zelo enostavno, da si, ko gre za romantiko in da mu bo dal spodbudo, da se malo bolj romantično zate.

Katera druga romantična stvari, ki vam je všeč, da naredi za človeka v svojem življenju?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...