Nov odnos: kako izboljšati intimnost s svojim partnerjem? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Nov odnos: kako izboljšati intimnost s svojim partnerjem?

Nov odnos: kako izboljšati intimnost s svojim partnerjem?

Intimnost v razmerju močno presega pa intimno v spalnici. Dejstvo je, čeprav je beseda pogosto povezana s to dejavnostjo je slovarska definicija je: "tesna, poznajo in ljubeči osebni odnos." Toda, živimo takšne nore in Grozničav življenje v teh dneh, da včasih pari nimajo dovolj časa za intimnosti v njunem odnosu, tako da tukaj je osem nasvetov o tem, kako povečati intimnost s svojim partnerjem:

1. Vzemite si čas drug za drugega redno

To je presenetljivo, da je ta na seznamu, ampak to je neverjetno, koliko parov zanemarjajo, da preživijo kvaliteten čas skupaj. Saj ne more biti intimen z osebo, ki jo komaj govori, da, zato poskrbite, da boste imeli vsaj trideset minut na dan časa za pogovor in sebi dati čas za dolgo pogovor enkrat na teden ali pogosteje, če ti lahko. Preprost način, da bi ta čas, in tisti, ki manjka v mnogih odnosov, je, da jedo skupaj, sedel za mizo in ne pred TV.

2. Vedno medsebojno podporo, kot tudi odnos

Vse svetovanje strani vam bo povedal, da je treba vzpostaviti odnos, ki se je delal na izboljšati, vendar je prav tako pomembno, da pomaga in spodbuja vaš partner za izboljšanje preveč. Pomagati drug drugemu, da se doseže ambicije, sanje in cilje, in pomaga vaš partner za izboljšanje vam bo tako skupen občutek dosežek in bližino, ki delajo kot ekipa prinaša.

load...

3. Ne pustite, da gredo od datuma noči in romantiko

Nikoli nisi prestar za igranje in romantiko, in ne razmerje mora biti brez nje. Greva ven na dan, si boste obleko gor za drug drugega, izberite prizoriščih, da vas prosim, tako in vam daje čas za pogovor, biti romantičen in ponovno Kindle nekaj te intimnosti in bližine.

4. Embrace redni 

Deljenje svoje življenje z nekom pomeni delitev dolgočasno, kot tudi razburljivo. Ne moremo se izogniti preprostega opravila, ki potrebujejo delaš okoli doma in ne moremo imeti ognjemet vsako noč, ampak če objemu navadne stvari v življenju skupaj, lahko bi jih nekaj edinstven in poseben med vama.

5. Bodi pošten in odprt med seboj, ne glede na to, kaj

Povečati intimnost v razmerju, si mora med seboj zaupajo dovolj, da delite vse svoje misli in občutke. Ne more biti v resnično intimen odnos ni skrivnosti, tako da je na voljo drug z drugim, tudi o stvareh, ki ste jih nikoli razpravljal z nikomer prej. To je tisto, kar intimen odnos je vse okoli.

load...

6. Izrazite svojo hvaležnost in ljubezen, s svojimi dejanji

To je enostavno pozabiti vse malo stvari, ki jih lahko storite za vašega partnerja, ki bo pomenilo toliko, ker so prišli od tebe. Če bi vaš partner skledo kuhanega juho, ko imajo prehlad, potem je to posebno sporočilo o vaši ljubezni. Vaš partner bi dobili svojo juho, toda potem je le skledo juhe.

7. Naučite se novih spretnosti in obiskati nove kraje skupaj

Skupna učne izkušnje je čudovit način, da bi vam bližje in da svojo intimno razmerje cvet. Lahko pomagajo in spodbujajo drug drugega in delite tudi pri doseganju. Lahko obiskovati pouk in se naučiti kuhati indijsko hrano, naučiti igrati glasbeni instrument, obisk muzejev ali celo iti na lončarskih razrede, da se sprašuje za Patrick Swayze in Demi Moore v "Ghost", se spomniš?

8. Naučite se pozorno poslušati

Ne moreš komunicirati, če ne posluša, in če ne komunicira, ne moremo upati, da imata intimen odnos. Vzeli čas za poslušanje in pravilno poslušati, kaže ne samo, da vas skrbi, da je edini način, da boste spoznali svojega partnerja.

Ali imate kakšno drugo razmerje nasvetov o tem, kako povečati intimnost v razmerju? Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...