Novi nasveti glede odnosa: 10 stvari, ki jim nikoli ne bi smeli reči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Novi nasveti glede odnosa: 10 stvari, ki jim nikoli ne bi smeli reči

Novi nasveti glede odnosa: 10 stvari, ki jim nikoli ne bi smeli reči

Ti ne smejo pokazati, ampak fantje se lahko enostavno ranjen stvari, ki pravijo ženske. Kaj misliš, da je popolnoma nedolžen komentar, ima lahko globoke, skrite pomene za človeka, tako je treba opozoriti, in branje teh deset stvari, ki jih nujno ne bi rekel, da človeka:

1. "Moj bivši vedno naredil za mene"

Ex... Kako bi si upal izreči grivo svojega ex ?! Vaš bivši sploh ne obstaja v vašem fante mislih, da nikoli ne bo primerjave z njim, prosim!

2. "Odrasti in biti človek"

Obstajata dve žalitve v enem stavku tukaj. Ti so povedali vaš fant, ki ne samo, da je nezrel, ampak da je tudi premalo, kar je potrebno, da človek kot dobro. Moški želijo, da jih spoštujejo in si želijo, da se pojavijo močna in močna, zato vas prosimo, nikoli omalovaževati njihove možatosti.

load...

3. "Ne skrbi, sem ga dobil"

Želi, da bo vaš zaščitnik in ponudnik, zato ne povej mu, da ga ne potrebujemo. Morda si mislite, da ste le da bi koristno, pritrjevanje nekaj, kar ne more popraviti, vendar, fant, boš dent svoj ego s tem.

4. "Moramo govoriti"

Ojoj, to se dogaja, da ga skrbi. Če pravite, da vaš fant: "Moramo govoriti...", potem bi lahko rekli tudi: "Imam nekaj zelo neprijetno novico za vas", zato se prepričajte, da to ni samo predhodnik: "Kaj si želiš za večerjo? «ali» kaj prehiteli na vašem pizza bi radi? ", ali pa mu bo dal palpations, stres in paranojo nič.

5. "Ne morem živeti brez tebe"

To bi za vas, zvok kot izraz nesmrtna ljubezen. Ampak, da mu bo zvenelo bolj kot ne more niti iti ven s svojimi prijatelji nocoj. Ne pozabite, da ljudje niso dobro razumeli subtilne nianse, ki jih sprejmejo vse dobesedno in ne želite, da se zdi, da se preveč lepljiva.

load...

6. "Ne želim govoriti o tem"

OK kul. Si ne želite govoriti o tem... To mora pomeniti, da je vse dobro, še enkrat, kajne? No, to je, kako bo človek videl vseeno. Ne govorimo mora pomeniti, da ni problem, da je treba razpravljati, tako da bo hitro dal to vprašanje na eni strani in korak naprej.

7. "Ne meriti up"

Velikost avta, velikost vašega doma in, seveda, velikost njegove moškosti, so vse stvari, ki nikoli ne bodo omalovaževali. Velikost ne glede na to, da človeka, tako da nikoli ne kažejo, da je kaj manj, kot izjemno velik, če želite, da ga boli.

8. "Ali ste me želeli v to?"

Moški vedo, da ne more zmagati na vprašanje, kot je ta. Če reče, ti si lepa, mu bo obtožen o samo pravim, da vas prosim, in če on pravi, da pravi, da vam ne ustreza, ve, da bo v slabih knjigah znova. Pusti mu, da vas kompliment in potem, vsaj veš, da je komentar za resnično.

9. "Vsaj nisem všeč tvoja mama"

Ne, karkoli narediš, nespoštovanje mamo! Vendar jezen vam, da nikoli ne bo zmagal, če si omenil svojo mamo; tako da ostanejo jasno, da je eden, da nikoli ne bo deloval v vašo korist.

10. "Če me zares ljubil, bi......."

Če se bodo borili, potem, vsaj, boj pošteno! To je res Pognut nizka, postaviti svojega človeka ljubezen v vprašanju po majhnem sporu. Njegova ljubezen ni pogajalski čip, ki se igra z in ga bo bolelo, če poskusite, da ga uporabljate na ta način.

Kakšne so druge stvari, ki jih nikoli ne bi smeli reči, da je človek? Prosim, vas prosimo, da delite svoje razmerje modrost v komentar oddelku spodaj.

load...