Razkrojni miti, ki dejansko niso resnični | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Razkrojni miti, ki dejansko niso resnični

Razkrojni miti, ki dejansko niso resnični

Razbijanje ni enostavno. Ko greste skozi razpada, to je enostavno, da se počutijo žalostno, izgubljen in celo strto srce. Vaši prijatelji poskusite, da poberem, tako kot svojo družino. Toda globoko v sebi veš, da nisi res v redu. In ne glede na to, kolikokrat ste šli skozi proces, to ne more biti še lažje. Občutek izgube je vedno oster.

Ena od najhujših stvari o razstavljanje je nasvet, da je dobro, kar pomeni, ljudje poskušajo, da bi vas. Mečejo klišeje v smeri, vam povem, da je tako, ni bilo vredno, in da obstaja veliko več rib v morju. Namesto da se boste počutili bolje, da samo počutiš malce razočarani. In ker vsakdo ukvarja s razpadu na različne načine, pa si oglejte na 10 razpadu mitov, ki so dejansko res.

Ker to ni bilo "Uradni" You Can not Be To Sad

Ok, tako da ti in tvoj fant nikoli niso bili "uradni". Ti niso napovedali svoj odnos na Facebooku ali sodelavci, zato je bilo le priložnostno stvar. Zato se očitno ni mar vse, da veliko o njem na prvem mestu in se zato ne bo ga pogrešam!

load...

Er, narobe. Ti morda ne bi bila uradno par, vendar pa to ne pomeni, da niso imeli veliko čustev do njega. Morda je bilo veliko razlogov za vaju ne prihajajo ven na odprto, in prav lahko zgodi, da je bil on, ki je povedal, da molčati o vsem tem. Resnica je, boste verjetno želeli povedati cel svet.

Get Over nekoga, morate Datum nekdo drug

Pravijo ta učinek povratnega: ko si tako vznemirjen je izgubila nekoga, da takoj teči na rokah drugega samo občutek, da spet želel. Namesto preživeti noči jokala v blazino, ki leži zraven nekoga, je še vedno bolje kot nič.

Resnica je, da je v resnici ni. Povratnih odnosi nikoli ne traja več kot teden ali dva, in vodijo le svoje osebne agonijo v zaliv za malo dlje. Boste še vedno soočajo s poplavo čustev na koncu, in boste v resnici počutim veliko slabše, ker je stisnjena med vašo nekdanjega ljubimca in svoja čustva, je še en fant!

load...

Lahko Never Get Back na nekdanjega

Vaši prijatelji vam povem to ves čas. Po njihovem mnenju je to pravilo zapisano v kamen.

"Res bi rad, da poskusite ponovno," rečeš.

"Ne Ne Niste tam dogaja. Imam nekaj fantov se vrstijo namesto vas. Tukaj, izpolnjujejo Colin. On je 45, kar je nekoliko Proćelav (čeprav ga ne omenjam, ker pride sramežljiv), in išče delo. "

Morda je to zaradi slabe izkušnje so imeli osebno, ampak vaši prijatelji bodo obupani, da vas prepričali, da Exes ne gredo dobro skupaj. Resnica pa je, da lahko zagotovo dobili nazaj s svojo bivšo. Stvari se ne bi delal tako dobro prvič okrog, vendar pa lahko zagotovo izšlo drugič. Zgodi se.

Ali lahko še vedno prijatelja

Ok, včasih si lahko še vedno prijatelja. In če ste pravkar razpadla pri prvem v zgodovini časa, boste zagotovo prepričani, da bo vidva ostala prijatelja za vedno. Morda ne boste mogli, da bi ga poljubila, ampak vsaj lahko še vedno ga pokličete kadarkoli hočeš in zvečer ven, kajne?

Zdi se, kot lepo idejo, vendar zelo redko deluje takole. Exes ne težijo, da ostanejo v stiku drug z drugim. Sčasoma so izginila iz življenja drug drugega, tako popolnoma, da bo prišel čas, ko ne boste imeli celo svojo številko več.

You Need Zaključek

Kaj je z ljudmi, ki potrebujejo zaprtje po odnosu? To je, kot da se ne more premakniti naprej s svojim življenjem, dokler ne "dobijo zaprtje." Njihov apetit je narobe, so mi vzeli nekaj dni odsotnosti z dela, in nočejo, da danes nikomur, dokler ni imel blizu.

Vi ne potrebujete zaprtje. To je mit. Včasih, morda občutek zaprtja pomagati, vsekakor pa ne vedno. Namesto soočiti svojega ex in ugotovite, kaj v resnici je šlo narobe, je treba pustiš spanje psa laž in korak naprej s svojim življenjem.

Saj ne bi Izbriši ga iz Facebook

Vaši prijatelji povedati, da če ga izbrisati iz Facebook, boste videti grenko in boleče. Si bo videti, kot da ste poskušali priti maščevanje, in vseeno, boste ga spet dodali v šestmesečnem obdobju, ko se zavedaš, da si zamudil vse njegove neumne statuse in smešne Samoportreti.

Ne, to je laž. Vi ste popolnoma v vaše pravice, da ga izbrisati iz Facebook, če veste, da boste videli njegov status posodobitve in fotografije, da le čutite navzdol v odlagališč. Poleg tega je verjetno ne bo niti opazil, da ste ga izbriše šele po tednu ali dveh, medtem ko nihče ne bo treba pisati "bitter !!" na steno, so?

Moraš pokazati svetu, da si nad njim

Kolikokrat ste videli dekleta in fantje naj bi Facebook po razpadu pokazati svetu, da se to ne bo bolje brez njihovega ex? Te bomo narediti stanja gazillion posodobitve o tem, kako velika je njihova življenjska doba je (kljub enkrat posodabljanje svoj status na leto prej), in objavili veliko slik v tem času pa se je vrgel na zabavi sinoči, večer pred in noč pred tem. Življenje je AWESOME!

Resnica je, da življenje ni super, po enem tednu boste spali, preden zrušijo v raztrgati obarvajo žogo na kavču. Imaš nič dokazati, in zagotovo ne potrebujejo, da šopirjenje svoj "nov velik življenje" na socialnih medijih. Samo se ukvarjajo s svojimi čustvi zasebno in se prepustite zdraviti naravno.

Lahko se razšla z njim, zato morate Get Over It Hitrejše

Samo zato, ker si se razšla z njim, to ne pomeni, da morate priti nad njim takoj. Včasih smo na koncu odnos, ker vemo, da le ne deluje ali pa zato, ker imamo tako različne načrte za prihodnost. Na primer, lahko razšla s fantom, ker si želijo otroke in on ne. Vzameš nadzora in končne stvari, ker ima nekdo. Ampak še vedno trpijo.

Nikoli Believe The Line "To ni vas; Jaz sem."

Na neki točki, smo vsi bili obdelani s klasično "Ni ti, to sem jaz," razpadu linije. In ker smo ga slišali že tolikokrat v filmih, ne moremo pomagati, ampak veselega, kadar koli druga oseba je pravi.

Pred zrušijo, saj vemo, da je res, da nas.

Resnica pa je, da je res jih, in oni so ga priznali.

Saj ne bi zadrževanja na njej

Hm, pravzaprav bi morali v celoti živijo na njej. Razmišljate o vašem odnosu in kaj je šlo narobe lahko dejansko pospeši proces zdravljenja, ki vam daje priložnost, da se spomnimo, kdo ste bili, ko ste bili enotni prej.

load...