Se vam zdi, da ste vedno možnost, a nikoli prednost? Tukaj je nekaj nasvetov za vas | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Se vam zdi, da ste vedno možnost, a nikoli prednost? Tukaj je nekaj nasvetov za vas

Se vam zdi, da ste vedno možnost, a nikoli prednost? Tukaj je nekaj nasvetov za vas

Včasih, obstajajo nekatere namige, ki vam povedo, da ste postali možnost, in niso več prioriteta v prijatelja ali družinskega člana življenje. Ko boste dobili skupaj z njimi, se počutite, kot da ste bili zadnji povabil na zabavo. In vi ste samo povabljen, ker je nekdo moral izpadejo. Ti si "tretje kolo", ali plus ena, in se počutiš nezaželeno.

Za enega ali drugega razloga, da se počuti, kot da ste izrinile, kot da so se stvari spremenile. Na tej točki, je lahko enostavno, da postane introspektivno in se vprašajte, zakaj se je to zgodilo; je druga oseba spremeni? Ali ste spremenili, in postane neprijeten z njimi? Še huje, vedno občutek, ko si pozvan, je to zato, ker ste "enostavno dogaja, razumevanje" prijatelj.

Zavedal, tako ali drugače, da ste postali "možnost" v življenju nekoga je boleče spoznanje. In medtem ko je nemogoče, da bi nas postala prioriteta v življenju nekoga drugega, lahko delamo na sebi, tako da smo postali "prednostna naloga oseba". Oglejmo si nekaj nasvetov.

load...

1. Pogovor It Through

Če menite, da ste samo možnost v življenju, ni boljšega nasvet lahko damo, kot da gredo in se pogovorite z njim o tem, kako se počutiš. Bodite neposredno s tem, kar hočeš od vaše prijateljstvo, in jih vprašajte, kako so v resnici mislijo o tebi.

To je lahko težavno, saj nekateri od nas dejansko uživajo konfrontacij in imajo "pogovor". Ampak to je nekaj, kar je treba storiti, preden se premaknete naprej. Mogoče je tudi, da lahko vaše prijateljstvo še vedno ohranjene, in da druga oseba ni niti zavedajo, kaj so počeli.

2. Make Your potrebuje Prednost

Če ste se družim z nekom in vedno najprej dal svoje potrebe, si ne dati prednost svoje. Zato si ni prioriteta oseba.

Če pa začneš na prvo mesto postavlja svoje potrebe, ste postali prednost oseba, vsaj za sebe. To je nekaj, kar lahko še storite sami; morate privoščite, to, kar želite, kadar želite. Samega sebe, in potem boste lažje ljubiti drugih ljudi. Potem pa, če nekdo želi, da pokličete na vas, ki jih je možno delati stvari na svoje pogoje - ali pa lahko udaril po avtocesti. Biti daje oseba, ki vedno postavlja drugim najprej pomeni, da ste vedno dajanje svoje potrebe na stranski tir.

load...

3. Zapišite vaše premoženje

Ste močan, samozavesten oseba? Zapišite!

Izdelavo seznama vseh vaših najboljših sredstev je dober način za povečanje vaše samozavesti in posledično svoj pomen v življenju. Če ste smešno, sočutni, inteligenten, ljubeč, prijazen, pameten, pametno, nadarjeni, kul, in tako naprej, vse to zapišite in pin seznam na steno.

Ko ste napisali svoj seznam, boste spoznali svoj vrednost v življenju, je vredno veliko več kot pa nekdo "možnost oseba". Imate prednosti vse svoje, ki zaslužijo, da se cenijo. In če jih ne cenijo določeno osebo, da je čas za korak naprej od njih.

4. Napredovati, Do not Look Back

Imeli ste dobre čase z ljudmi, ki so vam zdaj potisnjeni na opcijo. Imeli ste smeh skupaj, ostali do pozno ponoči skupaj, in celo odšla skupaj. Toda v teh dneh so odšli, in je čas, da začnejo premikati naprej, ne da bi gledali nazaj.

Če pogledamo nazaj, bo samo upočasni vaš napredek, ki vodi v stagnacijo, izgubljen čas in boleče misli in spomini. Prednostni ljudje sprejmejo bika za roge in se preselijo na novih pašnikov, ko so spoznali, da se stvari ne delujejo več. Če ste postali možnost oseba, to je čas, da se ustavite v upanju, in želijo, in čas, da začnete početje.

5. Ugotovite, kdo vas Uporaba

To ni težko ugotoviti, kdo vas je učil, da je možnost oseba; lahko bi celo družinski član ste bili nekoč blizu. Ampak to je čas, da ugotovite, kdo je bil vas uporablja, in da je čas za korak naprej od njih. Ja, je težko, da se oddalji od ljudi, ki jih poznajo že dalj časa, vendar pa se gibljejo od uporabnikov je najboljša stvar, ki jo lahko dobro storite za kar nekaj časa.

6. Naj nekdo drug prednostna naloga

Kar nekdo drug prednostna naloga je res dober način za premik občutek, da se pride v poštev. Namesto twiddling palcema čaka nekdo pokliče in se sprašujete, zakaj niso poklical prej, si namesto tega namenili svoj čas, da bi z nekom drugim.

To nima niti za še en prijatelj. Namesto tega bi lahko starejši sorodnik, ki se počutijo osamljene in osamljen, ali pa bi celo hišne, ki zahteva 24 - 7 skrb in pozornost za prvih nekaj tednih. Ali pa bi lahko celo iti in narediti nekaj prostovoljno delo na lokalni zavetišču za brezdomce in da na desetine ljudi, svojo prednost!

7. Uporabite ga kot motivacija, kako se bolje

Ko so športniki padla iz ekipe po zaporednem rok, lahko rastejo razočarano in celo malo jezen. Lahko bi vprašal, kaj so naredili, da zaslužijo, da bi padla, in jih morda skulk okrog v kotu. To ni pravi način, da se odzove na, ki je padla, in to je znak, a duševno šibkih športnikov.

Pravi način, da se odzovejo je izboljšati, izboljšanje in izboljšati, dokler ne dobijo nazaj v ekipo. Gre za to, je priznal, da so bili v zadnjem času lenarjenja in jih potrebujejo, da bi dobili nazaj, kjer so bili.

Ko ste bili potisnjeni na opcijski osebo, lahko ga uporabite kot motivacijo, da si bolje. Namesto MOPE okoli na kavču, si oglejte področjih vašega življenja, ki jih lahko izboljšujejo, da bi si močnejši, in morda še bolj privlačna.

8. Ali Spoštovanje sebe

Morda je največja napaka, ki jo lahko da, ko se zavedaš, da ste zdaj le možnost je, da boj zob in nohtov, da spet postane prednostna naloga s to osebo. Če se odločite, da jih skoraj prositi, da te vidim kot prednostno nalogo še enkrat, boste izgubili spoštovanje do drugih, in boste tudi izgubili svoje samospoštovanje.

Namesto tega se nikoli ne dovolite, da postane nekdo možnost. Morate imeti spoštovanje do sebe in korak naprej od njih, da bi našli nekoga, ki je pripravljen, da vas prednost.

9. Ne da se zaprete Za ljudi

Uresničevanje ste le možnost, da ljudje lahko škodljivi za vašo samopodobo, vendar pa lahko tudi, da ste jezni na svetu. To lahko celo, da se nezaupljiv.

Ko se to zgodi, je lahko preprosto ne zaupajo vsakomur, vključno z novimi ljudmi, ki prihajajo v vaše življenje. Spoznanje, da ste možnost vas lahko pripelje do ograje se v. Toda to je slaba stvar. Namesto tega bi morali še vedno odprti za nove prijatelje in stike. Uporabite malo izpadov, da bi si močnejši, in se vrniti v svet z miselnosti prednostno osebe.

10. Razvajate

Na koncu, je čas, da se prepustite. Bodi malo bolj visoko preživnino. Če ste ven nakupovanje z nekom, ne dovolite, da vas hitenja. Če ste vprašal, ne Izbrbljati odgovora, ker oni čakajo. Vzemite si čas in se malo self-popustljiv.

load...