Stvari, ki ga bodo pritegnile več kot le lep videz | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Stvari, ki ga bodo pritegnile več kot le lep videz

Stvari, ki ga bodo pritegnile več kot le lep videz

Ti si lepa. Veš, da si lepa, vemo, da si lepa... Ampak ve, da si lepa?

No, je pa (no, ti si lepa), vendar iz neznanega razloga še vedno ni vse, da je v tebi. Humph.

Morda ste porabili ves dan nasmejan na njega, ga usmerja na obrazu, mu je poslal close-up vašega obraza na Facebooku... Kaj daje ?!

Resnica je, da so moški v resnici globlje, kot smo jim včasih dati kredit za. Ja, oni so z Marsa, in da jim je všeč, da gawp na natakarice. Ampak oni ne dejansko vse, kar plitva. Izgleda niso edina stvar, ki jih skrbi, ko gre za zmenkov. Obstaja dejansko nekaj stvari fantje iščejo pri ženskah.

load...

Vem, kajne!

Oglejmo si nekaj stvari, ki mu bo pritegnila več kot le svoj lepi videz.

Moraš biti Igriva

Seveda, fantje všeč, ko je dekle resno o resnih stvareh, ampak tudi kot dekle, da se igrivo preveč. Morda imate filmska zvezda izgleda, če pa ne more imeti hihitanje tu in tam, boste borijo za wow fanta svojih sanj.

load...

Fantje radi spogledujejo s svojimi prijateljicami, in ki jih potrebujejo, da se odzivajo. Če se zafrkavali, hočejo, da jih draži nazaj. Želijo si, da nasmeh več; želijo, da bi veselo in da imajo velik smisel za humor.

Moraš biti Ženska

Ja, smo v letu 2017 zdaj in stereotipi o spolu so gotovo spreminjajo. Ampak ljudje še vedno raje ženske, da so ženske.

To pomeni, da deluje kot dama. To pomeni, da ne belch glasneje od njih, prisežem v javnosti kot mornar, ali navzdol pintih piva hitreje kot njihov oče.

Seveda, želijo si, da imajo smisel za humor, vendar le v resnici ne želijo, da bi bil bolj moško kot so. Imaš svoj mačji hrabrost, tako da jo uporabite.

You Need To Love Yourself

Če imaš res nizko samospoštovanje, boste morali sami preveriti v terapiji namesto dating site. Fantje niso na razgledni za ženske, ki jih potrebujejo za psihološko medicinska sestra; želijo, da bi bil močan, samozavesten, in želijo, da se sami radi.

Konec koncev, če ne ljubiš sebe, kako lahko pričakujete, fant, da sodijo v ljubezni z vami? Verjemi vase in da bo verjamem tudi v tebi.

Moraš biti Smart

To vas lahko preseneti, vendar moški želijo svoje ženske biti pameten. Ne želijo, da danes vrsto ženske, ki ne zmorem sama v argument, in katerih ideja razkazuje svoje duševne mišice se ga sprašuje, kako je njegov dan je šel.

Znova in znova.

Fantje radi intelektualno izpodbijati. Imajo radi dobro razpravo, in želijo, da bi dobili svoje roke (ali glavah) umazane politične diskusije, filozofija, umetnost in tako naprej.

Izgleda so ena stvar, ampak ljudje lahko dobili več kot izgleda. Lahko so celo dobili dolgčas od njih. Vendar pa ne more nikoli dolgčas inteligentnega uma.

Lahko Chill s svojo Mates

To je zelo pomembno za človeka, ki ga dobite skupaj s svojimi prijatelji. Tam bo priložnosti, ko želi, da greš ven z njim in njegovimi prijatelji, tako da, če ne morete priti skupaj z njimi pa se dogaja, da povzroči cel kup trenja.

Nimaš otrok

Ja, nekateri ljudje dejansko všeč, ko imaš otroka. Ti je všeč zamisel o hoji v instant družini.

Toda večina moških ne. Ti ni všeč zamisel o dvigu drugega človeka otroka, in se zagotovo ne želite takojšen družine z ženskami so pravkar srečali.

Želijo si, da bi brezplačno, single, in brez prtljage. Veliko fantov je všeč, da razmišljajo o sebi kot samcev, ki so enostavno priti, enostavno go. Če zavihati na drugi zmenek z malčka, boš mu odvrne takoj.

In ne, mu povedal, da jo poimenovali malček po njem ne bo delovala.

Lahko Cook

Ne, se ne pričakuje, da kuhati večerjo za njim vsak večer, ko se je vrnil domov z dela. To ni 1.960 več.

Ampak fantje hvaležni, če lahko vsaj kuhati. Tako kot dekleta, kot je to, če lahko fantje kuhati. To je seksi, in to pomeni, da ste verjetno bo pričarala praznik, ko se je popolnoma strada. On vam bo všeč, za vedno, če si to naredil.

Glejte, fantje zbolijo za naročanje Arhiviranju hrano ves čas. Ti je všeč, ko predlagamo jim kuhanje njihove najljubše jedi zdaj in potem.

Ne boj se vaših Te pomanjkljivosti

Moški poželi vročih žensk. To je dejstvo. Če so fantje vprašali, kateri vroča ženska slaven bi jih radi datuma, običajno imena vselej: Beyonce, Gwen Stefani, Jennifer Lopez. Kako lahko ostali tekmujejo s takimi napojev lepote ?!

Resnica je, da je vse čista fantazija, in fantje dejansko raje datum ženske, ki se ne bojijo svojih napak. Moški imajo radi svojih napak; so tisto, zaradi česar ste, da ste, in fantje se zaljubila v celotnem paketu, z vašo lepoto vašim peg.

Morate Poslušaj

Moški imajo toliko težav kot ženske, vendar se včasih bojijo odpiranja in jih razpravljali. Ko oni odprejo svoja srca za vas, boste morali poslušati.

Fantje všeč podatkih matere, in ki jih potrebujejo, da veš, da skrbi za njih. In bi veliko raje govoril z žensko kot z moškim, ko gre za njihove čustvene težave. Torej tam za njega.

Kaj ljudje našli privlačno? Kakšne so vaše misli?

load...