Svetovanje glede odnosa: 7 stvari, ki jih morajo vsi pari prenehati delati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Svetovanje glede odnosa: 7 stvari, ki jih morajo vsi pari prenehati delati

Svetovanje glede odnosa: 7 stvari, ki jih morajo vsi pari prenehati delati

Če je vaš odnos postal malce kislo, kaj lahko storite, da bi ga nazaj na pravo pot? Sčasoma se lahko odnosi razčleniti preprosto zato, ker je star pregovor "domačnosti pasem prezira" je res. Tu lahko najdete veliko zvezo nasvetov o tem, kaj bi morali pari storiti, da iskro v svojem odnosu, vendar je tukaj nekaj nasvetov o tem, kaj bi morali ustaviti tem, da bi spet srečo v vašem ljubezenskem življenju:

1. Ne dobijo niti

Če je nekdo poškodoval, jih boli nazaj ne bo stvari bolje. Vsi se spomnimo šolskem tiffs našega otroštva in krik "Ona se je začelo!" Risba črto pod nesrečno epizodo v odnosu, je prvi korak, da se premika naprej. Ob maščevanje in dobili celo podaljša le s trditvijo, da se naučijo odpuščati, pozabiti in iti naprej.

2. Sprejmi, da niste vedno prav

Nihče ne more biti prav, ves čas in ob milost, da nazaj dol, ko ste narobe, tudi če misliš, da imaš prav, mogoče zatreti argument v kali. Če nobena stranka pripravljena popustiti, še malo, pa se spor ne bo nikoli zaprt in bo kuhala. Tudi samo vljudno strinjate strinjam more končati grenkega spora.

load...

3. Ne skrivajte problemov s seboj

Eden najboljših nasvetov odnosov je - biti odprt drug z drugim in ohraniti velik in pošteno komunikacijo. Vedno je skušnjava, da bi skriti svoje probleme iz svojega partnerja; si ne želite, da skrbi, da ne želite, da jih breme s tem, vendar, ko pride do tega, bi morali biti tam za seboj in, kot pravijo, problem skupni problem prepolovila. Če ga obdržati zase ne boste mogli popolnoma skriti svoje skrbi in vaš partner lahko začeli razmišljati, da so oni tisti, ki so storili nekaj za vas vznemiril.

4. Stop biti zadovoljni

Samozadovoljstvo je najhujši sovražnik srečnega razmerja. Torej, ste bili skupaj za nekaj časa; ste udobno skupaj, boste dobili na dobro, da ne trdijo, veliko, tako da je vse v redu, kajne? Ne jemljite stvari za odobreno, mora vsakdo, ki je povedal, da so ljubljeni in včasih malo stvari, kot kar nekaj truda za vašega partnerja rojstni dan, ne le oprijemalne darilo na poti domov iz službe, lahko vse razlike.

5. Ne bodite preveč zaposlen, da bi skupaj

En partner gre zgodaj zjutraj delo, drug partner vrne pozno ponoči. Ob koncu tedna, eden pa po nakupih, drugi pa, da naredite nekaj dela doma. Preden se zaveš, da lahko postane tako zaseden, da si srečen, če se boste peljali partnerja na vhodnih vratih na poti ven. V tem svetu je zaseden, da živimo, moramo narediti časa drug za drugega. Pridržujemo si nekaj časa samo za vaju: lahko je datum noč vsak teden, cestne poti od časa do časa ali pa samo poskrbite, da vam zanimive, zabavne in zanimive stvari skupaj. Upoštevajte to razmerje nasvet, da bi vaš odnos močnejši in srečnejši.

load...

6. Stop poskuša spremeniti seboj

Sprejem drug drugega, ki si tako v resnici je vse del učenja živeti drug z drugim. Vsi imamo napake, tako da sprejme svojo lastno in objem vašega partnerja; to je tisto, kar vas naredi tako, kdo ste. Zaklad svoje razlike!

7. Ne bojte se za kompromis

Dve posamezniki, ki živijo skupaj, ne bo nikoli v vsem strinjajo. Če je temu tako, je verjetno nekaj narobe! Si tako morajo biti pripravljeni na kompromis, če pa ne, boš kmalu šel razšli. Torej, učenje na kompromis je ključnega pomena za ohranjanje zdravega in srečen odnos.

Kot leta minevajo, se bo vaš odnos šel stopnjevala, če sledite pravo razmerje nasvete in ne pozabite, da nikoli ne bo vaš partner za nekaj samoumevnega.

Če ste v dvomih o tem, kako za zdravljenje svojega partnerja, se vprašajte to vprašanje: "Ali bom naredil, da ko sva se prvič srečala?«, Bo odgovor na to vprašanje ti povem, če bi bilo to počne sedaj.

Prosim, vas prosimo, da delite svoje vesele ljubezenske nasvete in odnosov nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...