Svetovanje glede odnosa: 9 napak v razmerju, da bi se izognili | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Svetovanje glede odnosa: 9 napak v razmerju, da bi se izognili

Svetovanje glede odnosa: 9 napak v razmerju, da bi se izognili

Ko ste mimo začetni fazi zmenkov vnesete "odnos" fazo. V fazi zmenkov, da si še malo pozorna drug od drugega, še vedno testiranje seboj ven malo, tako da so bili previdni, vendar v fazi odnosov, se boste počutili bolj sproščeno, tako da se sprostite in spustite malo več in to je, ko se lahko na nekaj pogostih napak. Vsak odnos bo imela svoje vzpone in svoje padce, vendar vam pomaga izogniti nekaj padcih, tukaj je nekaj pasti, da veliko parov sodijo v:

1. Padec v rutinsko

Ko so pari skupaj za dolgo časa, da je enostavno, da sodijo v isto rutinsko dneva v dan. Sprva z rutinsko počuti lepo in se počuti udobno, ampak, čez nekaj časa lahko postane navaden dolgočasen. Da bi se izognili rutino postaja rut, ne nehaj nove stvari skupaj. Pojdi ven na mestih, ki ste jih nikoli ni bilo prej in ne ustavijo dating.

2. Poskus spreminjanja svojega partnerja

Ena od klasičnih razmerij napak, ki jih ljudje naredijo, je, da mislijo, da lahko spremenijo osebo. Vsakdo, ki je v razmerju se mora naučiti, da kompromis malo, če pa boste poskušali prisiliti osebo, za spremembo, ki v resnici so, potem se bodo začeli to zameril in začutite, da jih ne radi za kaj se so; samo tisto, kar mislite, da lahko, da jih.

load...

3. Ob partnerja za samoumevno

To je enostavno narediti, predvsem v dolgoročno razmerje: ste tako zadovoljni s seboj, da boste pozabili, da naj vaš partner to veš. Poskusite se spomniti, vse lepe in prijazne stvari, ki ste jih uporabili storiti drug za drugega, kot samo rekel "Ljubim te", ali prinaša domov majhno darilo. Samo zato, ker ste bili skupaj za nekaj časa, ne pomeni, da te majhne geste so vse manj pomembne.

4. Ne govorimo o denarju

Številka ena težava navedena v primerih razveze zakonske zveze, je spore denarja. Pomembno je, da bi lahko razpravljali denar pošteno in odkrito in nimajo denarja skrivnosti. Tudi če mislite, da bi vrste, tako da so težave denarja od svojega partnerja, tako da jim ne bi bilo treba skrbeti za to, da vas ne bo hvala za to na dolgi rok.

5. Ob predpostavki, da je vaš partner bere misli

To je Zabaven slika misliti na nekaj, ki so tako blizu, da berejo misli drug drugega, ampak, da v resnici ne zgodi, ne? Komunikacija je ključ v razmerju, in če ne, povejte svojemu partnerju, kaj se ti zaskrbljujoč ali vas vznemiril, kako bodo nikoli vedeli?

load...

6. Vodenje skrivnosti

Saj ni treba, da povem nekomu drugemu vsak, manjše malo stvar, ki se zgodi v tvojem življenju, ko pa se držimo nekaj pomembnega od svojega partnerja, veste, da je pomembno, ker se počutiš krivega o tem. Poštenost je najboljša politika, saj imajo skrivnosti grdo navado, ki prihajajo ven na koncu, nato pa jih boli še bolj.

7. Opuščanje za romantiko

Samo zato, ker ste bili skupaj za nekaj časa še ne pomeni, da boste morali prenehati biti romantičen. OK, tako da vam ne ljubi, bolan otrok več, vendar to ne pomeni, da ne more samo spomnil svojega partnerja, da jih še vedno radi. Resnica je, da se odnosi ne samo delo, ki ga sami; potrebujejo malo truda, zato si vzemite nekaj časa in narediti nekaj romantično za vašega partnerja nocoj.

8. Ali čustveno afero

Morda misliš, da bi bila afera brez fizičnega stika lažje odpustiti, kot afero z njim, vendar pa bi bilo narobe. Ne zadeva je enostavno, da bi dobili več, vendar, verjetno, priložnostno srečanje brez globokih čustev je lažje odpustiti (za nekatere ljudi), kot globoko čustveno afero. Če imate težave v odnosu, ne bo zamikalo, da si prizadeva za ramena nekom nasprotnega spola jokati naprej, ki jih lahko izkoristijo; veliko bolje, da se o tem pogovorite s svojim partnerjem, in videli, če lahko rešili stvari prvi.

Včasih odnosi treba delati, in pogosto, da delo je trdo delo, ampak, kaj v življenju, da ima prave vrednosti, je vredno delati za.

Upam, da vam je ta odnos nasveti koristni.

Kaj drugo razmerje napak se moramo vsi izogibati? Vas prosimo, da delite svoje odnos nasvete v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...