Svetovanje za odnose z ženskami: 8 stvari, ki jih vaš fant želi narediti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Svetovanje za odnose z ženskami: 8 stvari, ki jih vaš fant želi narediti

Svetovanje za odnose z ženskami: 8 stvari, ki jih vaš fant želi narediti

Ali veste, kaj je tvoj fant res želi od vas? Poleg očitnih odgovorov, da je... No fantje so notoričen slabo Pustimo dekleta vedo, kaj zares želijo, tako da tukaj so osem nasvetov za vas, ki ne prihajajo iz strani Kamasutre!

1. Ne Cage ga v

To je lahko težko ravnovesje do stavke, ampak človek ima rad, da veš, da je, ali mu je všeč, da misli, da ima svojo svobodo, zato ne poskušajte ga tie navzdol preveč. Problem je, da če se mu preveč svobode, nato pa bo, da vas ne skrbi! Torej, da vaše stanje.

2. Poslušajte svojih težav

Drugo pomembno razmerje nasvet za ženske: poslušaj, kaj ima za povedati. Moški ne zaupajo težav, tako da, ko počne, se prepričajte, da poslušati. On ne sme pazi vaš nasvet, ampak vsaj ve, da ima nekoga, je lahko govoriti.

load...

3. Bodite spontani

Ali nekaj nepričakovanega, da mu pokazati, da ga ljubiš. Ni treba, da je zelo velika in draga, bo le malo nota ali darilo narediti veliko večji vtis na njega, kot bi lahko pričakovali.

4. Delež nekaterih interesov

Nima deliti svoje interese samo s svojimi prijatelji. Zakaj ga ne preseneti z dvema vstopnice za naslednji veliki igri in greš z njim namesto. Nimate postati navijač nogometnega kluba sami, ko pa ne bo bolelo, in v resnici, lahko ti je všeč... Samo poskusite...

5. Vzemite si nekaj časa in samo chill

Pozabijo, da bi čas, da samo govoriti, je napaka, da je veliko parov, da bi, tako da datum za ven skupaj, samo vidva, nekje, kjer si lahko samo sedeti in pogovora. On bo zelo cenim. Ne pozabite, da je komunikacija ključ do srečnega in zdravega odnosa!

load...

6. Pokaži svojo ljubezen s poljubom

Drug velik odnos nasveti za ženske - izrazijo svojo ljubezen, vendar ne pretiravajte. Ne pozabite, da je nežen in nepričakovan poljub ena izmed najlepše načinov, da lahko pokažejo svojo ljubezen do vašega moškega. Samo malo Peck na lice ali ust, ki mu sledi nasmehom ga bo ustanovila lepo za dan.

7. Poskrbi zanj

Dajte mu vedeti, da vam ni vseeno in da si tam za njega, ko vas potrebuje. Moški so polni testosterona gorivo možatosti, dokler se ne počutite slabo ali navzdol. Potem, vse, kar želijo, je malo sočutja in ljubezni v zasebnosti svojega doma z nekom, ki ga ljubiš.

8. Najpomembnejši odnos nasvet za ženske: Nikoli izdal njegovo zaupanje!

Za večino ljudi, zaupanje je vse, kar je v razmerju, in to ne glede na rahlo, tako da, če ste odmor, da je zaupanje v kakršen koli način sploh, da se dogaja, da je zelo težko delo, da ga pridobiti nazaj, in v mnogih primerih nemogoče.

Moški so v resnici veliko bolj občutljiva bitja, kot jih še dajejo sami kredite in jih ne potrebujejo več, kot le eno stvar od dekle.

Upamo, da vam bo ta odnos nasvet za ženske koristne.

Katere druge stvari, o vašem mnenju, tvoj fant želi, da naredim? Vas prosimo, da delite svoje dating nasvete in odnos nasveti za ženske v komentar oddelku spodaj.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...