Tu je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati med dvema fantoma | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Tu je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati med dvema fantoma

Tu je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati med dvema fantoma

Ok, tako da ste precej igranje dva fanta v tem trenutku. Pojdi ti! Dekle moč in vse to. Petka. Vi ste dating zvezdnik.

Ampak kot zelo dobro veste, da zdaj prihaja čas, kjer boste morali izbrati med dvema fantje. Ne moreš iti na oba igranje za vedno, preden ju poročil, ki imajo otroke z obema, pri čemer počitnice z njimi tako in tako naprej. Namesto tega se morate odločiti, kdo ste videli sami pa z na dolgi rok in kdo ne.

Seveda, to ni enostavno. Ti si tako dobili svoje nesporne kvalitete. Morda ena ima veliko osebnost, medtem ko drugi je videti natanko tako kot mlado Johnny Depp. To je zmedeno čas za vas prav zdaj, in ti si verjetno tudi malo strah prizadeli eden izmed njih. Toda, ko te stvari gredo na predolgo, vsakdo postane še bolj razburjena.

load...

Torej, če ste iskali za to zatreti v kali zdaj in sprejeti odločitev, tukaj je nekaj top nasvetov, ki vam pomaga izbrati med dva fanta.

Zapišite Lastnosti vsak fantje "

Morda ste že na kratko o vsakem od njihovih kvalitet samo mislil, zdaj pa je čas, da resno razmišljam o tem.

Če želite izvedeti več o moških v svojem življenju izvedeli, da je najbolje, če napišite seznam svojih kvalitet. Kot ste napisali, bo več zamisli iz glave in da misliš: "Oh yeah! Pozabil sem, kako super je bilo! "

load...

Pomisli lastnosti, kot so sočutje in spoštovanje, kot tudi njihove sposobnosti in ambicij.

Razmislite, kako združljiv Ti so bodisi Guy

Videti kot Johnny Depp, je vse lepo in prav, ampak kako združljiv so ti ljudje? Ali imata podobne izbire življenjskega sloga in osebnosti? Ali imate enake misli o denarju? Če eden od vas je dober gospodar in drugi je porabnik, to verjetno ne bo izšlo.

Upoštevati morate tudi, ali želite otroke, ali so to storili, preveč. Bi dokazujejo svojih sanj, ali pa so realist, ki želijo, tako da deluje stabilno, 9 - "! Obstajajo računi za plačilo" 5 delovnih mest, ker

Pomisli The Deal-Breakers

Vsak odnos ima deal breaker. Na primer, sem enkrat moral končati odnos s fantom, ker ga ne bi prenehati s kajenjem. Ko smo začeli hoditi, je ponavljal, da je obupal na koncu meseca. Toda nikoli storil, in zato smo jo morali končati, ker sem vedel, da nisem mogel biti v dolgoročni odnos z kadilec.

Imajo razmišljati o obeh fantov in razmisli, ali je katera od njih so možne spornih točk, ki bi povzročile, da konča razmerje kasneje po vrsti. Mogoče je eden izmed njih je namignil, da je posesiven tip, ali pa ste videli naključne izbruhe jeze. Ne glede na njihovo neprivlačne lastnosti so, jih zapišite.

Ali eden od njih dam Metulji

Vprašajte se, kako se počutiš, ko dobiš besedilo. Ali želite, da je od Johna ali Davida? Če ste v upanju, da imaš besedilo iz enega od fantov več kot drugi, to je surefire znak, da imaš priljubljene.

Seveda, samo to ne bi bilo vladala vašo odločitev. Lahko, da ste pravkar bili ob res zabaven pogovor z John nedavno in želijo vedeti, njegov odgovor na nekaj, kar sem ga vprašal. Ampak, če ste nenehno znajdete v upanju, John namesto David texted, morate zaupati svoje črevesje, glede tega.

Znajo ravnati resničnem življenju

Prvih nekaj datumi so res zabavno, ker ni veliko zastojev ali stvari, da bi dobili resno. Na primer, nima biti tam z vami v vzpone in padce - on je samo moraš se prepričajte, da je v restavraciji na čas za nekaj jastoga.

Toda zdaj, ko ste odločanje o tem, kdo bi porabili dolgoročno s, morate upoštevati več kot le njihovo točnost. Morate na vprašanje, kako se bo vsak od njih ravnati strožje razmere, kot dolga, nepričakovane izzive, slabe dneve, pa tudi slabost. Bodo tam z vami v težke čase, kot tudi dobrih časih?

Kako Zvest se počutite?

Zmenki dva fanta hkrati je nekoliko poreden, vendar ni nič nemoralnega o tem sploh. To je zelo možno, da ima vsak od obeh fantov tudi drugo žensko v svojem življenju, saj je vsakdo samo testiranje vode na tem mestu, da vidiš, kdo je prav za njih.

Ampak, če se počutite resnično slabo vidim eno od drugih fantov, je morda vaš nezavedni um poskuša, da ti povem, da imaš močnejše občutke za eno kot drugo. Če je tako, je vaša odločitev precej bila za vas.

Razmisli o svoji prihodnosti

Predstavljaj svojo prihodnost. Kako izgleda? Kje si v petih letih od sedaj? Kakšno kariero imate? Ali imate otroke, hipoteke, avto?

Zdaj poskusite in si predstavljajte, ki fant ujema z vašimi načrti najboljše. Kdo bo brezhibno prileganje v teh načrtih, in ki se bo, da ga uničiti s kratkoročnimi posojili, dolgov kreditne kartice, nogometne tekme, in ob živiš s svojo mamo? Vaša prihodnost mora biti stabilna in varna, zato izbrali človeka, ki ponuja tovrstne stabilnosti.

Poslušaj srce

Nazadnje, kar človek naredi srčni undulacije? Kateri od njih veš, globoko v sebi, je za vas? Kdo si živčen najbolj pa gredo na zmenek z? Kdo vam daje najboljši občutek, ko ste skupaj?

Vse to so pomembna vprašanja vprašati. Stabilnost je ena stvar, ampak človek mora tudi, da ste nekaj posebnega - v nasprotnem primeru obstaja samo ni iskra in ne romance. Fant potrebuje, da se boste počutili dobro notri. Če se mu zdi prav, da verjetno je. Zaupaj svojemu občutku.

load...