Tukaj je, kako vedeti, da je tip, s katerim se srečujete, rejec | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Tukaj je, kako vedeti, da je tip, s katerim se srečujete, rejec

Tukaj je, kako vedeti, da je tip, s katerim se srečujete, rejec

Vsi si želimo, da datum imetnikov. Vsi si želimo to naslednjič, da bo One. Naši prijatelji so ugotovili, njihov, zdaj pa je na vrsti. Ampak, kako veš, kdaj je človek, ki ga igranje res vratar?

Dating Game je lahko zabavno na prvi. Greste na nekaj datumov, z nekaj srčkan fantje, so smeh in čeprav niste srečali nekdo, ki ga želite imeti otroke z, ko ste imeli žogo.

Toda po dveh letih, si še vedno v Dating Game, in to ni več zabavno. Smeh se je končalo že pred časom. To je zdaj postala resna in se počutite, kot da ste v igri, ki se nikoli ne konča.

load...

To ni lepo, vendar pa ga je mogoče enostavno zgodi. Vsi imamo to enega prijatelja, ki je bil na mestu dating za pet let. To ni zaradi pomanjkanja truda, da ne more najti gospoda pravega, to je samo, da se ne zdi, da je tam. In če je, ona ga ne prepozna.

Obstajajo načini za povedati gospodu desno narazen g Lazy, g čudno in g Playboy. V primeru, da niste bili preveč prepričani, kaj so, tukaj je, kako vedeti, da je fant, ki ga igranje imetnik.

Lahko Be Yourself Okoli njega

To je zelo pomembno, da lahko delujemo sami po naših partnerjev brez občutka nerodno ali, še huje, se opravičevati za to.

Če se počutite, kot da ste neprestano nositi masko okoli svojega fanta in zadrževal, je zelo verjetno, da on ni pravi za vas.

Če pa lahko "ples, kot ni tisti, ki gledajo", kot pravi pregovor, to zagotovo pomeni, da imaš vratarja.

Imetnik je nekdo, ki ga lahko prašič v sprednji strani, če imate slab dan.

Imetnik je nekdo lahko govori vaš um, da brez skrbi, da oni tiho vas sodeč.

Imetnik je nekdo, ki ga morajo imeti možnost, da je zbolel pred brez skrbi, da bomo našli boste bruto.

Imetnik je nekdo, ki ga lahko družim z brez nosil obraz-polno make-up.

Imetnik je nekdo, ki ga lahko sami s in še vedno počutim popolnoma super.

On vam predstavlja vsakogar

Nič ni več osumljenec, kot človeka, ki naredi izgovorov, zakaj jih ne more izpolniti svoje prijatelje ali družino. Ali oni so vedno zasedena ali je.

load...

Moraš se vprašajte - kaj se skriva? Ali bo vedno tako?

Če človek je za vodi, on bo tako srečna, da spoznaš ljudi, ki so najdražji z njim. Vse jih dobiva - njegov najboljši prijatelj, je volk paket, njegovo mamo, očeta in brate in sestre in še posebej njegovo babico. On je izjemno ponosna nate in ti želi pokazati off.

... In želite Prikaži ga Off Too

Priznaj - da ste dne enega ali dva Duds v preteklosti, ki si res ni želel predstaviti svoje prijatelje ali starše. Nekako si mu všeč, vendar ne dovolj, da naredite vnose.

Če ne more čakati, da povem vse o tem enem, to pomeni, da je vratar. Ste ponosni nanj in želite, da drugi vedo, kaj je velik fant, imaš v svojem življenju.

Si Posameznik 

Ja, ti si del para, in obstaja srčkan stvari, ki jih tako narediti skupaj. Držite za roke, da si ekipa. Toda vratar prav tako priznava, da si je zelo veliko še vedno posameznik, ki je dovoljeno svoje misli in mnenja.

Videl sem dekleta v odnosih s fanti, ki imajo take močne osebnosti, da se podredijo dekleta s svojimi idejami o življenju. Preden sem jo poznamo, je dekle spremenilo skoraj do nerazpoznavnosti.

Človek mora spoštovati svoje interese in stališča. Morda se ne strinjam z njimi, vendar je jih mora spoštovati in pustiti, da jih imajo.

Ti Smej toliko

Ne pravim, da je imetnik mora biti klovn, ki je zaradi česar boste smejali ves čas. Toda niti je on zelo mračen ves čas in se in življenje je preveč resno.

Rejci so fantje, ki vedo, kako se suniti zabavo na oba. On vam ponagaja, ampak je tudi sam ponagaja.

On ve, kako bi vam nasmeh in hihitanje, ko se počutite dol, in on se ne boji smeh tako težko z vami, da boli.

Če ne more imeti šalo s svojim človekom v primeru, da ga žali, on ni za vas.

On postavi čas Razen za vas

Vsi smo bili v teh odnosih, kjer se zdi, kot tak boj, da storiti ničesar z našim partnerjem. Mi smo vedno borijo za svoj čas, skupaj z veliko drugih ljudi. On nam lahko vidijo, a le za dve uri, v petek popoldne in še potem bi moral odpovedati, če stranka zahteva. Vse je vedno "pogojno".

Ne tako z mrežo. Vse datume in načrti so vedno konkretni in da si njegova prednostna naloga.

Ne samo "še" čas za - on si vzame čas zate.

Si govoril z njim o vsem 

Sporočilo predstavlja temelj za vsako uspešno in trajno zvezo. Toda ne samo, da bi komunikacija dobra, mora biti tako velika, da se počutite, kot da ste se lahko pogovorite s svojim fantom o zal veliko vse.

Imetnik je človek, ki je pripravljen poslušati svoje pritožbe o tem, kako je vaš najboljši prijatelj je bil vas lečeči v zadnjem času.

Imetnik je človek, ki je pripravljen poslušati, kaj imate za povedati o svoji družini.

Imetnik je človek, ki je pripravljen poslušati skrbi in strahov toliko kot vaše želje in sanje.

Imetnik je človek, ki je pripravljen poslušati, ko si razburjen o nečem in je treba govoriti, medtem ko imajo malo krikom.

Imetnik je človek, ki se ne bo slabo reagirali, ko bi kaj gor, da ne želi govoriti o tem, ali so morda mu je rodila. On je vedno pripravljen pogovarjati, ne glede na to, kaj je motiv.

load...