Tukaj je vse, kar morate vedeti o ljubezenskih jezikih | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Tukaj je vse, kar morate vedeti o ljubezenskih jezikih

Tukaj je vse, kar morate vedeti o ljubezenskih jezikih

"Ali je treba ženski lepota zbledi, kot ona dobi starejši? Mora jo častili oltar mladih in glamurja ostati lepa? Vedno lahko povem, ko je ženska ljubil z možem, ker ona dobi lepši kot ona starosti. "

     - Jack Hayford

V 5 Ljubezen jezik je uspešnica. Prepričljiv, čudovito in dobrega počutja, je napisal dr Gary Chapman, zakonske svetovalca, ki preživel najboljši del tridesetih let svetovalnih pare, jim pomaga, da bi dobili nazaj na pravo pot.

Kot tak se je nabralo veliko izkušenj, in v zadnjih letih je bil sposoben prepoznati različne različne načine, da pari izražajo svojo ljubezen drug drugemu.

Kot se je izkazalo, da ne gre zgolj za eno ali dve možnosti, da komunicirajo z našo dušo - so dejansko pet.

Medtem ko so nekateri ljudje, vam povem, da je ljubezen in zakon je bilo mišljeno, da gredo skupaj kot kočijo (mislim, da je Cole Porter, ki je dejal, da je!), Je resnica precej drugačna. Poroka ne pride ready-made. Ne glede na to, koliko imate radi med seboj, boste še vedno morali trdo delati, da kos vbodno žago skupaj, tako da se to izide.

load...

V mojih osebnih izkušenj, komunikacija je bolj pomembno, kaj drugega za izdelavo poroke palico. Toda jezikov ljubezni je prišlo več kot le komunikacijo. Oni so veliko stvari, in jim vedeti, vam bo pomagal okrepiti svoj zakon in da ljubezen teče.

Če še niste dobili krog, da bere to čudovito knjigo, tukaj je vse, kar morate vedeti o ljubezni Jeziki samih.

Make Your Words Genuine

Kolikokrat ste povedali svojega partnerja, da jih ljubiš? Če ste kot večina ljudi, ste nedvomno izgubili štetje.

Včasih smo prišli do točke, v razmerju, kjer "Ljubim te" postane navada. Mi je rekel, brez razmišljanja, in včasih celo reči, ne da bi se tega zavedal.

Če smo rekli, nepremišljeno, ali ima še smisel?

To je zapleteno vprašanje. Toda tisto, kar je pomembno, je, da ko narediš nekaj reči, tako močan, kot je teh treh čarobnih besed, jih povedati s pristno strastjo.

load...

Reči "Da, ljubim te, ne glede na" preden se naglo glavo iz dneva v slabe volje, se ne dogaja, da bi vaš partner občutek pomirjen. Moraš biti iskren s svojimi besedami.

Da so storitve

Ali obstajajo stvari, ki jih vaš partner resnično želi, da narediš, ki pa jih redno vodi zavlačevanja?

Morda želijo si, da bi končno čiščenje svoj neurejen omaro ali garažo, ali pa se bi res hvaležna, če enkrat, samo enkrat, bi vakuum, medtem ko so imeli dan počitka.

Vsake toliko časa, da je pomembno, da opravljajo tako imenovane dejanja storitev, ki veste, vaš partner bodo cenili. To bi bilo nekaj podobnega kuhanje jedi, sesanje, jim pripravi kopel, ali celo v trgovini, ta teden.

Prepričajte se, kljub temu, da jih ne opravlja dejanje storitev z Zameranje. Če boste to storili, to ni dejanje ljubezni. Moraš biti pozitiven in to vse z nasmehom na obrazu.

Ne uporabljajte besed kot orožje

Nekateri ljudje so zelo dobri pri uporabi besed kot orožje, predvsem pisci (očitno). Veliki ameriški pesnik Charles Bukowski je bil znan po znižanjem njegove ženske s svojimi besedami in jih zmanjšati do solz.

Toda verbalne borilnim tekme med partnerji so nezdravo, in sem močno priporočamo, da si naredil vse, kar lahko, da se jim izogniti.

Besede lahko gradijo in ustvarjajo, ali pa lahko porušimo in uničiti. Kaj hočeš tvoje storiti?

Aktivno poslušati s svojim partnerjem

Radi zvok lastnega glasu toliko, da včasih pozabimo, kako je, da se samo usesti in poslušati, kaj naš partner pravi za nas.

Koliko kaj pravijo praviš ti absorbirajo? In koliko si v resnici absorbira?

Ko ne daje vaš partner vaše polno, nedeljeno pozornost, ki jih lahko povem. Vedo, da si resnično ne posluša, in da sam lahko povzroči zlome. So izgubili malo zaupanja, in morda naslednjič ne bo tako želi govoriti o določenih zadevah, od strahu, da ne bodo tam, da jih poslušati.

Ko so dobili kaj za povedati, da se jim čas. Poslušaj pravilno, in nato postavljajo vprašanja. Shranjevanje podatkov. To bo pomagalo vaš odnos.

Nakup darila

Vsakdo ima rad, da dobijo darilo, še posebej, ko je prišel iz modrega in ga nismo pričakovali.

Vaš dar ni nujno, da je nekaj zelo drago. To ni treba, da je na vseh. Ampak, kaj bi morala pokazati, da si šel na veliko časa, truda in težav, da ga dobili za njih.

Darilo je gesta. To je znak, da jih cenimo in so razmišljanja o njih. To bi bilo nekaj tako enostavno, kot rože za zaslon okno, ali pa bi se lahko nekaj tako čarobna kot vaš nepričakovano zgodaj vrnitvi domov s službenega potovanja.

Razmišljati zunaj polja tu in tam in jim dati nekaj, kar ni videti prihaja.

Preživite nekaj kvalitetnega časa skupaj

Poroke svetovalci so vse slišal.

"Vendar pa bomo porabili veliko časa skupaj! Sinoči smo ostali v in dohitel na Netflix. "

Ali gledal Netflix skupaj enačijo kot kakovostnega časa? Mogoče občasno, ampak kolikokrat ste soočena s telefonom ali prisluškovanje stran na prenosnem računalniku?

Čas kakovosti govorimo o tem je čas, ko si dal vaš partner vašo nedeljeno pozornost, in se vam uresničile. Ni motečih dejavnikov, kot so TV in telefonih. Obstaja samo ti in oni, pogovarjajo med seboj, videti drug drugega.

Mogoče bi si lahko dolge sprehode ali kosilo ven. Morda bi lahko šla na romantičen izlet v gozdu, ali pa jadranje na dan.

Karkoli narediš, je pomembno, da boste našli načine sami namenjajo drug drugemu.

load...