Tukaj je, zakaj bi se morali več držati roke s svojim partnerjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

Tukaj je, zakaj bi se morali več držati roke s svojim partnerjem

Tukaj je, zakaj bi se morali več držati roke s svojim partnerjem

Ljudje hrepenijo fizičnega stika in, ali je skozi velik medvedji objem, medsebojno povezovanje roke, ali kaj bolj intimnega, fizičnega stika z ljudmi, ki jih imamo radi počutimo varno, vsebino in gradi močnejše vezi. Držanje za roke tudi zmanjšuje stres, zato je dobra za krvni tlak in vaše srce preveč. Poleg vsega drugega, držanje za roke s svojim partnerjem le počuti lepo in kaže, svojega partnerja, in drugod po svetu, koliko jih imate radi. Torej, ne bodite sramežljivi o povezovanju roke javnosti, saj bi to lahko naredil veliko več za vas, kot si mislite. Tukaj je deset razlogov, zakaj naj bi pari imajo roke bolj pogosto.

1. To počutiš varno

Ko smo otroci in smo dobili strah, samodejno dosega ali starši z roko in da nam daje udobje in nas počutijo varne. To ne spremeni, ko se staramo, smo lahko vsi naredimo z malo zagotovilo, od časa do časa. Držanje za roke s svojim partnerjem vam daje občutek varnosti in to vas opozarja, da niste sami.

2. To kaže vsem, kako predani ste med seboj

Držanje za roke v javnosti pošlje sporočilo vsem, da ste zadovoljni in so zadovoljni, da so v družbi drug drugega. To vas in vašega partnerja bližje skupaj, in pove svetu, koliko jih cenijo drug drugega.

load...

3. To je znak enakosti v razmerju

Hoja drug ob drugem, z roko v roki, prav tako kaže, da ste popolnoma v koraku s seboj in nihče ne vodi v drugo osebo. To je znak, da ste pripravljeni soočiti svet skupaj in da se bo to, kot je enako.

4. Zmanjšuje stres

Preprosto dejanje držanje za roke s svojim partnerjem, se bo zmanjšala tudi svojo raven stresa. Povezava, ki se držita za roke naredi pove možgane, da si delita naloge skrbi za nevarnost z drugo osebo, tako da vaš um ve, da se lahko sprostite malo. Izkazalo se je, v znanstvenih študijah, držanje za roke z ljubljeno osebo zaradi česar ljudje počutijo mirnejši in bolj varno.

5. Lahko lajšanje bolečin

Fizični stik z drugo osebo povzroča izpustov dober občutek hormonov v telesu, ki lahko zmanjša bolečino in zato Prijateljski mamo, ko si postrga koleno res, da je bolečina izginila. Ko je roko zavito v svojih partnerjev, to ni samo tolažba občutek, da se počutiš bolje; lahko dejansko poveča vašo sposobnost za spopadanje z bolečino.

load...

6. Znižuje krepko tlak

Te hormone dobrega počutja, ki bo držala za roke za javnost tudi pomagali, da bo vaš krvni tlak pod nadzorom. Ti boj proti stresnih hormonov, zniža krvni tlak in da bo pomagal vaš imunski sistem deloval tudi bolj učinkovito.

7. Utrjuje vez med vami

Držanje za roke, kot kakršno koli obliko dotikanja, povzroča sproščanje oksitocina, ki je hormon, ki ustvarja vez med dvema človekoma. To je bilo znano že nekaj časa, da igra oksitocin pomembno vlogo pri lepljenju matere z otrokom, in to se je zdaj pokazala, da lahko prinašajo tudi dva odrasla bližje skupaj in utrdi vez v odnosu.

8. Zmanjšuje strah

Držanje za roke s svojim partnerjem zmanjšuje tesnobo in strah ter vam omogoča, da soočiti s stvarmi, ki jih ne bi mogli sami soočiti. To je tisti, počutijo dobro hormoni spet opravljali svoje delo. Ustvarjajo občutek dobrega počutja, tudi v zastrašujočih situacijah, kar je razlog, zakaj ljudje dosegli za roko druge osebe v krizi.

9. Ustavi ste izgubili seboj v množici!

Držanje za roke ima praktične koristi preveč. To naredi hodiš z enako hitrostjo in to bo ustavil boste izgubili med seboj v množici. To je tudi znak vodenja in mentorstva, ki pravi: "Drži se z mano in vam bo v redu".

10. Holding roke je lepo

Držanje za roke lahko zniža krvni tlak, to je dobro za srce, in to naredi vez med vami in vašim partnerjem strožji pa, morda še bolj pomembna kot vse to, to je samo lepo! Hand holding je način, da lahko rečem da te ljubim, v celoti glede na vse ostale, ne da bi rekel eno besedo, ali pridobivanje nerodno. To je javni prikaz naklonjenosti, da se nihče ne more prizadet, in to je lep način, da pokažejo svojo naklonjenost drug za drugega.

load...